تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 196 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه gamesaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

10

سلام
    میشه اینقدر از انتی ویروس های که نصب کردید تعریف نکنید
    یا برای تعریف خود یه مدرک یا منبع معتبر بگزارید
    بگزریم
    من امروز وارد سایت کویک هیل شدم ودیدم ائونا انتی ویروسشون رو با کسپر مقایسه کردن و من شاخ در اوردم
    اینطور که اینا نوشتن کسپر رو هیچ و پوچ کردن نگاه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظرتون چیه ؟
    آقاى hamilton درست مى گن، اگه راست مى گن مدركشونو نشون بدن، حرف بدون دليل و مدرك يعنى باد هوا!
    به علاوه، شما چه توقعى از يك شركت كه مى خواد سود و فروش بيشترى كنه و مى خواد آنتى ويروسهايى مثل كسپر رو بين مردم ضعيف كنه و محصول خودشو عرضه كنه داريد؟ منبع بايد از طرف يك شركت يا مؤسسه يا نهاد بى طرف معتبر اون هم با مدارك و شواهد و آمار بندى باشه.
    از اينها گذشته آنتى ويروس کویک هیل تو ويندوز ويستا و 7 نصب نمى شه، يعنى سازگارى نداره، اينو من تو چند سيستم امتحان كردم. نتيجه: آنتى ويروس کویک هیل به دليل سازگارى نداشتن با ويندوزهاى مذكور و معروف نبودن در بين مردم محبوبيت و شهرت خاصى بدست نخواهد آورد مگر با حل و برطرف كردن اين مشكلات.
    اين نكته رو هم بگم و شما رو راحت كنم: هيچ آنتى ويروسى (حتى Security Suite ) نمى تونه به تنهايى و به مدت زياد سيستمتونو از نظر انواع آلودگى ها كاملا (100%) تضمين كنه. پس نتيجه مى گيريم كه بايد در كنار اون آنتى ويروس يك برنامه آنتى اسپاى يا آنتى تروجان (كه از شركت معتبر باشه) نصب كرد، تا خيالمون راحت بشه.
    من به شما برنامه: SpyWare Doctor رو پيشنهاد ميكنم كه هم از يك شركت معتبره و هم از همه نظر كامل.
    و سلام نامه تمام.
    Last edited by gamesaz; 24-07-2009 at 05:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه parsbin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کاسپر اسکی از لحاظ کرک خیلی اذیت میکنه.
    محصولی که فایروال و آنتی اسپای و آنتی ویروس قابل اطمینانی بشه چیه؟
    اگر یک محصول نبود هم مشکلی نیست هر کدوم از این موارد رو چه برنامه ای بهتر پوشش میده در عین این که با هم دیگه روی یک سیستم هم کارایی داشته باشن؟

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

14 سریع ترین آنتی ویروس[اینترنت سکیوریتی]

سلام.
    [منظورم از سریع ترین این هست که سرعت کامپیوتر رو کم نکنه]
    [مقدمه]
    یه زمانی(خیلی وقت پیش ها!) کسپرسکی نسبتا سریع بود و سرعت کامپیوتر رو کم نمی کرد؛ اما الان اینترنت سکیوریتی 9.0.0.463 اون رو روی یک ویندوز xp کاملا اصیل رو یه کامپیوتر نسبتا قدیمی که تمام آپدیت ها روی اون نصب شده بود و هیچ برنامه ی دیگه ای نصب نشده بود نصب کردم و کامپیوتر بسیار کند شد! زمان بالا اومدن کامپیوتر خیلی طولانی شد، زمانی که رو یه برنامه کلیک می شه تا اون باز بشه خیلی کند هست و برنامه ها هم گاهی برای چند ثانیه از کار می افتن.

برای همین می خوام ببینم الان طبق نظر اساتید محترم(!) و سایت های محترم تست آنتی ویروس کدوم آنتی ویروس/اینترنت سکیوریتی سریع تره!

[مشخصات سیستم]
    پنتیوم 4، 2.66GHz و حدود 450MB رم

متشکر!
    دوست عزيز در تاپيك اختصاصي مقايسه آنتي ويروسها مطلب مورد نظر شما بطور تخصصي تست و نتايج آن اعلام شده است:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام

نتایج یک تست مقایسه ای دیگر اینبار از سایت روسی anti-malware.ru در مورد میزان مصرف منابع سیستم و میزان تاثیر

آنتی ویروسهای مختلف روی سرعت و کارکرد سیستم را خدمتتان تقدیم می کنم.

آنتی ویروسهای شرکت کننده در این تست عبارتند از :

1. Avast Antivirus Professional 4.8 Avast Antivirus Professional 4.8
    2. AVG Anti-Virus & Anti-Spyware 8.0.131 AVG Anti-Virus & Anti-Spyware 8.0.131
    3. Avira Antivir Premium 8.1.00.331 Avira Antivir Premium 8.1.00.331
    4. Dr.Web 4.44 Dr.Web 4.44
    5. Eset Nod32 3.0.667.0 Eset Nod32 3.0.667.0
    6. F-Secure Anti-Virus 2008 (8.00 build 103) F-Secure Anti-Virus 2008 (8.00 build 103)
    7. Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.357ab) Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.357ab)
    8. McAfee VirusScan Plus 2008 (12.1) McAfee VirusScan Plus 2008 (12.1)
    9. Outpost Antivirus Pro 2008 (6.0.2295.253.490.303) Outpost Antivirus Pro 2008 (6.0.2295.253.490.303)
    10. Outpost Antivirus Pro 2009 (6.5.2358.316.0607) Outpost Antivirus Pro 2009 (6.5.2358.316.0607)
    11. Panda Antivirus 2008 (3.0.100) Panda Antivirus 2008 (3.0.100)
    12. Sophos Anti-Virus 7.3.3 Sophos Anti-Virus 7.3.3
    13. Norton Antivirus 2008 (15.5.0.23) Norton Antivirus 2008 (15.5.0.23)
    14. Trend Micro Antivirus plus Antispyware 2008 (16.10.1079) Trend Micro Antivirus plus Antispyware 2008 (16.10.1079)
    15. VBA32 WinNT Workstation 3.12.7 (beta) VBA32 WinNT Workstation 3.12.7 beta

آنتی ویروسهای BitDefender Anti-Virus 2008/2009 و Microsoft Windows Live OneCare 2.0 طاهرا به علت اشکال در

نصب آنها روی سیستم مورد تست آزمایش نشده اند. تست بر روی یک کامپیوتر مجهز به MD Athlon 64 3000 +

و یک گیگابایت رم و سیستم عامل Windows XP SP3 انجام گرفته است.

در مرحله اول آنتی ویروسها از نظر میزان تاثیر انها روی سرعت بالا آمدن ویندوز مورد بررسی قرار گرفته اند :

همانطور که می بینید زمان به ثانیه است .سرعت بالا آمدن ویندوز در حالت طبیعی ( بدون نصب هیچ آنتی ویروسی

روی سیستم ) حدود 29.2 ثانیه بوده است .ستون اول جدول بالا سرعت بالا آمدن ویندوز پس از نصب هر آنتی ویروس ,

ستون دوم میزان تاخیر ایجاد شده توسط هر آنتی ویروس به ثانیه و ستون سوم میزان تاخیر آنها به درصد است که در

شکل زیر میزان تاخیر به صورت نمودار ستونی مشخص شده است ( هر چه کمتر بهتر ):

همانطور که در شکل مشخص است سریعترین انتی ویروسها در این زمینه آنتی ویر و VBA نود32 و کندترین ها هم

Dr.Web و نورتون هستند.

در مرحله دوم میزان مصرف منابع سیستم توسط هر آنتی ویروس مورد بررسی قرار گرفته است :

همانطور که در شکل می بینید ستون نارنجی مربوط به زمانی است که هیچ آنتی ویروسی روی سیستم نصب نیست

و مقادیر مربوط به هر آنتی ویروس با یک رنگ مشخص شده است. همانطور که مشخص است بهترین آنتی ویروسها از

این نظر به ترتیب Avast , آنتی ویر و کاسپرسکی و بدترین آنها Trend Micro و Norton و Dr.Web هستند.

در مرحله بعدی میزان تاثیر هر آنتی ویروس روی فعالیتهای معمولی و ساده سیستم عامل ( در اینجا کپی کردن ) مورد

بررسی قرار گرفته است .برای این کار تعداد معینی فایل صوتی را از یک نقطه از هارد به نقطه دیگر کپی کرده و زمان

مورد نیاز را محاسبه کرده اند:

همانطور که می بینید زمان مورد نیاز برای این کار زمانی که هیچ آنتی ویروسی روی سیستم نیست شش دقیقه و

سی ثانیه است .ستون اول زمان مورد نیاز برای این کار پس از نصب هر آنتی ویروس , ستون دوم میزان تاخیر ایجاد

شده بر حسب زمان و ستون سوم میزان تاخیر ایجاد شده بر حسب درصد را نشان می دهد.میزان تاخیر ایجاد شده بر

حسب ثانیه را می توانید در نمودار ستونی زیر هم مشاهده کنید ( هر چه کمتر بهتر ):

همانطور که می بینید بهترین ها از این نظر سوفوس , نود32 و آنتی ویر و بدترین ها VirusBlokAda و Outpost و McAfee هستند.

مرحله بعدی مقایسه سرعت اسکن آنتی ویروسها با یکدیگر است :

همانطور که می بینید سریعترین ها از این نظر به ترتیب پاندا , آنتی ویر , نود32 و نورتون و کندترین ها VirusBlokAda و

AVG و Dr.Web هستند.

و در نهایت میزان تاثیر هر انتی ویروس بر روی سرعت کار پنج نرم افزار رایج زیر مورد بررسی قرار گرفته است :

Internet Explorer 7.0
    Microsoft Office Word 2003
    Microsoft Outlook 2003
    Adobe Acrobat Reader 8.1
    Adobe Photoshop C3 Extended 10.0

برای این کار زمان مورد نیاز برای شروع به کار هر نرم افزار اندازه گیری شده است :

همانطور که می بینید ردیف اول مربوط به زمانی است که هیچ انتی ویروسی روی سیستم نصب نیست و ردیفهای

بعدی زمان مربوط به هر آنتی ویروس را نشان می دهند. توجه داشته باشید هر چه زمان مربوطه کمتر و به زمانهای ذکر شده

در ردیف اول نزدیک تر باشد بهتر است .

برای تصور بهتر نتایج نمودار ستونی مربوط به هر نرم افزار به صورت زیر است ( بر حسب درصد افزایش نصبت به زمان پایه ).

نمودار مربوط به نرم افزار Microsoft Office Word 2003 :

نمودار مربوط به نرم افزار Internet Explorer 7.0 :

نمودار مربوط به نرم افزار Adobe Acrobat Reader 8.1 :

نمودار مربوط به نرم افزار Adobe Photoshop C3 Extended 10.0 :

و بالاخره میزان تاثیر هر انتی ویروس بر روی سرعت سیر در اینترنت .همانطور که می دانید بعضی

از آنتی ویروسها امکان اسکن اطلاعات رد و بدل شده هنگام کار با اینترنت را دارند ( که به آن

HTTP Scan , Web Scan یا Web Antivirus یا .... ) اطلاق می شود و و چون اسکن اطلاعات رد و

بدل شده نیاز به زمان دارد اینگونه انتی ویروسها باعث کند شدن تبادل اطلاعات با نت می شوند.

برای بررسی میزان این تاثیر سرعت دانلود یک فایل 200 مگابایتی را اندازه گیری کرده اند .زمان

دانلود این فایل در صورتی که هیچ آنتی ویروسی روی سیستم موجود نباشد 18 دقیقه و 15 ثانیه بوده است .

همانطور که می بینید تنها سه آنتی ویروس کاسپرسکی , نود32 و آنتی ویر روی سرعت دانلود

این فایل تاثیر گذاشته اند و باعث کند شدن آن شده اند که دلیل آن هم ساده است چون از بین

آنتی ویروسهای تست شده تنها این سه انتی ویروس قابلیت HTTP Scan را دارند و ازبین سه

آنتی ویروس فوق همانطور که مشخص است کاسپرسکی کمترین تاثیر و آنتی ویر بیشترین تاثیر

دارا هستند.

منبع :

کد:
    سلام.
    متاسفانه اون پست خیلی قدیمی هست و نسخه های 8.x کسپرسکی با نسخه های 9.x اون خیلی فرق دارن. تست جدید تری در این مورد وجود نداره؟ نظ دوستان چی هست؟
    متشکر.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام.
    متاسفانه اون پست خیلی قدیمی هست و نسخه های 8.x کسپرسکی با نسخه های 9.x اون خیلی فرق دارن. تست جدید تری در این مورد وجود نداره؟ نظ دوستان چی هست؟
    متشکر.
    نسخه 2010 يا همون نسخه 9 تازه منتشر شده و هنوز براي انجام تستهاي مشابه زود ميباشه.بايد درنظر داشت كه هنوز كمپانيهاي معروف نسبت به انتشار نسخه نهايي 2010 خود اقدام نكرده اند.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نسخه 2010 يا همون نسخه 9 تازه منتشر شده و هنوز براي انجام تستهاي مشابه زود ميباشه.بايد درنظر داشت كه هنوز كمپانيهاي معروف نسبت به انتشار نسخه نهايي 2010 خود اقدام نكرده اند.
    متشکر. اما ESET هم نسخه ی 4 خودش رو داده و من اگر کسپرسکی رو پاک کنم احتمالا بخوام اون رو نصب کنم که متاسفانه اون هم تو تست نبوده! پس شما لطف کنید و نظر شخصی خودتون رو بگید که من از کدوم برنامه استفاده کنم. ضمنا من ترجیحا یک اینترنت سکیوریتی رو می خوام.
    (کسپرسکی برای من واقعا غیر قابل تحمل شده. حتی یه برنامه خیلی ساده که سورس اون بیشتر از 400-500 خط نیست و به صورت .exe هست برای اجرا چند ثانیه زمان می گیره و تو این مدت cpu به شکل 100% توسط کسپرسکی اشغال می شه. یا برنامه ها مثل firefox گاهی اوقات به درخواست جواب نمی دن که شواهد می گه کار کسپرسکی هست.)
    متشکر.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

متشکر. اما ESET هم نسخه ی 4 خودش رو داده و من اگر کسپرسکی رو پاک کنم احتمالا بخوام اون رو نصب کنم که متاسفانه اون هم تو تست نبوده! پس شما لطف کنید و نظر شخصی خودتون رو بگید که من از کدوم برنامه استفاده کنم. ضمنا من ترجیحا یک اینترنت سکیوریتی رو می خوام.
    (کسپرسکی برای من واقعا غیر قابل تحمل شده. حتی یه برنامه خیلی ساده که سورس اون بیشتر از 400-500 خط نیست و به صورت .exe هست برای اجرا چند ثانیه زمان می گیره و تو این مدت cpu به شکل 100% توسط کسپرسکی اشغال می شه. یا برنامه ها مثل firefox گاهی اوقات به درخواست جواب نمی دن که شواهد می گه کار کسپرسکی هست.)
    متشکر.
    بر اساس تستهاي انجام شده آنتي ويروس NOD32 محصولي بسيار خوب و قدرتمندي ميباشه به شرطي كه آنرا كرك نكنيد.توصيه ميكنم از Smart security اين محصول به دليل داشتن فايروال ضعيف استفاده نكنيد.محصولي مانند آنتي ويروس Avira نيز به شرط داشتن كليد معتبر هم قدرتنمد ميباشه و هم منابع سيستم را زياد اشغال نميكنه و مانند NOD32 بسيار سبك ميباشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بر اساس تستهاي انجام شده آنتي ويروس NOD32 محصولي بسيار خوب و قدرتمندي ميباشه به شرطي كه آنرا كرك نكنيد.توصيه ميكنم از Smart security اين محصول به دليل داشتن فايروال ضعيف استفاده نكنيد.محصولي مانند آنتي ويروس Avira نيز به شرط داشتن كليد معتبر هم قدرتنمد ميباشه و هم منابع سيستم را زياد اشغال نميكنه و مانند NOD32 بسيار سبك ميباشه.
    متشکر. راستش من هم معمولا دوست ندارم برنامه ای مثل آنتی ویروس رو کرک کنم!
    +در مورد NOD32 اون برنامه nodlogin هم ایجاد مشکل می کنه؟ (چون ظاهرا اون برنامه فقط سریال ها رو وارد می کرد) / راهی برای خرید اون هست؟
    (ببخشید اگر سوال به اینجا مربوط نبوده)

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

متشکر. راستش من هم معمولا دوست ندارم برنامه ای مثل آنتی ویروس رو کرک کنم!
    +در مورد NOD32 اون برنامه nodlogin هم ایجاد مشکل می کنه؟ (چون ظاهرا اون برنامه فقط سریال ها رو وارد می کرد) / راهی برای خرید اون هست؟
    (ببخشید اگر سوال به اینجا مربوط نبوده)
    NOD32 در ايران نمايندگي نداره ولي از سايت زير كه ظاهرا معتبر هم هست ميتوني نسبت به خريد لايسنس قانوني اقدام كنيد:

کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

NOD32 در ايران نمايندگي نداره ولي از سايت زير كه ظاهرا معتبر هم هست ميتوني نسبت به خريد لايسنس قانوني اقدام كنيد:

کد:
    همین لینک شکسته زیر اعتبار اون سایت رو مشخص می‌کنه:
    کد:
    به هر حال ESET متعلق به یک کشور اروپایی هست و بنا به تحریم‌های جهانی علیه ایران نباید به ما نرم‌افزار بفروشه!
    به هر حال ممنون.

آخر فروم باز dariushiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان ...

به نظر شما انتی ویروس symantec بهتر است یا nod32؟

در حالی که symantec من اپ میشه اما nod32 که اپ بشه رو

نمی شناسم . اگر یک انتی ویروس خوب وارزان که اپ هم بشه به

من پیشنهاد کنید ممنون میشم!!!!!!!!!
    یا علی
    دوست عزیز:

symantex تا حد زیادی روی سرعت کامپیوتر شما اثر می گذارد و سرعت را پایین می آورد در حالی که nod32 یک نرم افزار سبک هست.

nod32 آپ می شه من اولین باره که می شنوم که نود آپ نمی شه.

یا حق.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •