سلام kortol جان
آقا یه مدت نبودی ، اتفاقا من دیروز به یادت بودم
آره دوست عزیز من هم همین مشکل رو دارم .
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
سلام kortol جان
آقا یه مدت نبودی ، اتفاقا من دیروز به یادت بودم
آره دوست عزیز من هم همین مشکل رو دارم .
.................................................. .................................................. ...
والا امتحانات میان ترم دانشگاه و بعدشم کارو درگیری و چیزای دیگه ... فقط در حد سر زدن می اومدم اینجا .........تا این که این مشکل برام پیش اومد البته هنوز سری به فروم های خود بیت دفندر نزدم گفتم اول اینجا بگم شاید دیگران هم برخورد داشتند و رفع مشکل رو می دونن...........حالا شما راهی نداره برای این مشکل........؟؟
سلام
متاسفانه منم راهی پیدا نکردم ، آیا ممکنه که مربوط به اختلالات اینترنت باشه ؟
سلام به همه عزیزان!
من یک مشکل جالب پیدا کردم
معذرت یخوام اگر تکراری هست!
من الان حدود 1 هفته است هر کاری میکنم این ارور میده توی اپدیت کردن،بعنی دانلود میشه بعد میگه داره نصب میکنه بعد از دوباره چک میکنه دانلود میکنه،دوباره نصب و در اخر ارور میده!!!
چرا؟>
یکم صبر کنید دلیل مشخص بشه. گویا این مشکل برای همه اتفاق افتاده
دلیلش شاید از کار افتادن کرک باشه. نتیجه اعلام میشه.
احتمالش خیلی کمه که از کرک باشه.........برای اطمینان من یه 30 روزه نصب می کنم و می زارم برای Up Date و بعدش کرک می کنم اینجوری نباید بعدش بروز بشه دیگه و با کرک به مشکل بر بخوره.........یه سری هم به فروم های بیت دفندر می زنم ....فعلا
خوب سلام به همه دوستان.........
من روی یک ویندوز 7 32 بیت یه نسخه از انتی ویروس بیت دفندر 2010 توتال سکوریتی رو نصب کردم ( تقریبا 3 ماه پیش از سایت download.bit defender.com گرفته بودمش ) ...................بعد از نصب کرکش نکردم و گذاشتمش به همون حالت 30 روزه......... اون رو برای Update قرار دادم و چند بار برای اطمینان اون رو بروز کردم..........مشکلی نبود !! و به راحتی Update شد و بعد از بروز رسانی هم سیستم رو یک بار از اول راه اندازی کردم (restart )
الان آنتی ویروس کاملا Update هستش
virus signature : 5895115
Engine version : 7.31663
.................................................. .......
بعدش یه سری به فروم بیت دفندر زدم و دیدم بعضی ها هم به این مشکل گرفتار شدن .در واقع این یه مشکل در نسخه های 13.0.18 بوده که برای بروز کردن خودشون و رفتن به نسخه های 13.0.21 مشکل داشتند........
(روی آیکون بیت در سمت راست کنار ساعت سیستم کلیک راست کنید و About رو انتخاب کنید تا نسخه بیت دفندر شما مشخص بشه )
.................................................. .................................................. .............................
من امشب بیت دفندر رو کرک می کنم ببینم که باز هم مشکل داره یانه اگه مشکل در بروز رسانی داشته باشه معلوم میشه که کرک خراب شده و کار نمیکنه.........
فعلا
سلام دوستان گرامی........
در ادامه پست قبلی اینو بگم که من بیت دفندر رو کرک کردم و بعد آنتی ویروس رو برای Up Date قرار دادم و به راحتی بروز شد.......برای اطمینان چند بار بروز کردم و مشکلی نداشت :
virus signature : 5895288
Engine version : 7.31678
.................................................. ............................
امشب هم دوباره تست می کنم ..........ولی فکر کنم مشکل همون ازتقای نسخه بوده.......
برای دریافت بسته بروز رسانی offline به اینجا برید : ( دیروز منتشر شده )
سیستم های 32 بیت
سیستم های 64 بیتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. .................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دانلود نسخه جدید توتال سکوریتی هم به اینجا برید ( برای 7 ماه می هستش )
نسخه 32 بیت
نسخه 64 بیتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز کرک آخرین نسخه بیت دفندر total رو میزاری
اصلا اومده یا این کرک برای نسخه های پایینتره؟
kortol عزیز کارت عالی بود،ممنونم به خاطر زحمتی که کشیدی،من امشب این کار ها رو انجام میدم بببنم مشکلم حل میشه،مموننم،عالی بود عزیز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)