تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 1004 اولاول ... 4585919293949596979899105145195595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستاني كه از مكس نت اكانت دارن لطف كنن توضيح بدن كه سرعت دانلود 3 تا اكانتي كه تو كادر گذاتشم در شب و روز چقدره و كلا چه فرقي با هم دارن؟

منظورم اينه كه Max Turbo چه فرقي با 1مگ و 512 كادر بالايي از نظر سرعت دانلود داره؟

خوهش ميكنم كامل توضيح بدين

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

از نظر لینک که مشکلی نیست٬ سرور aol که قویه٬ لینک هم که مستقیمه. (تریلر فیلم هست این دانلود هام)
    من چون به کپی رایت احترام می زارم٬ برا همین نمیتونم IDM استفاده کنم (۳۰ روزش رو قبلا استفاده کردم). اگر به غیر فلش گت به نرم افزار دیگه ای اطمینان دارید بگید.(این ۳۸ ذو هم پیگیری می کنم می گم)

اولین باره یه همچین چیزی میشنوم . ولی به قول بروبکس عمامه دار کپی رایت واسه کافر جماعت صدق نمیکنه

---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------

والا توضیحش اینجوریه :

بهترینش که 1 مگ هست . احتمالا تا 170 تا سرعت بده . بعد اون توربو اونم باید حدوددای 140 باشه . 512 هم که یکی از دوستان تازه گرفته روی 100 هست . شب و روز هم یکی هست . فقط پینگ مکس نت توی شب و روز فرق میکنه ! تو روز 500 ! از 12 به بعد بالای 900

به نظر من توربو سرویس خوب و با صرفه ای هست

3. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دلایلش طولانیه٬ نمیشه (مگه فلش گت چشه؟)
    هیچ دانلودری performance برنامه idm رو نداره. idm خیلی سریع کل پهنا رو مصرف میکنه ولی برنامه های دیگه اینطور نیستن
    اگه با فلش گت بخوایین تست بگیرید که بهتره بگم این تستتون از نظر من قابل قبول نیست!

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

هیچ دانلودری performance برنامه idm رو نداره. idm خیلی سریع کل پهنا رو مصرف میکنه ولی برنامه های دیگه اینطور نیستن
    اگه با فلش گت بخوایین تست بگیرید که بهتره بگم این تستتون از نظر من قابل قبول نیست!
    متاسفانه به دلیل حساسیت شخصی من همین قدر با فلش گت می تونستم کمک کنم٬ امیدوارم کاری رو که می تونستم برای همشهری هام انجام داده باشم:

در ضمن این رایانه ام(!)‌یه مشکلی داره که نصفه شی ریستارت میشه٬ باید حلش کنم.این هم دانلود از سرور aol با نرم افزار فلشگت ٬ ۵ دانلود همزمان٬ ۱۶ کانکشن.

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

آفا من برام جال بود این عادت شما . شما کلا موزیک و فیلم و ... هم دانلود نمیکنید ؟ پس اینترنت برای چی میخواید ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

متاسفانه به دلیل حساسیت شخصی من همین قدر با فلش گت می تونستم کمک کنم٬ امیدوارم کاری رو که می تونستم برای همشهری هام انجام داده باشم:

در ضمن این رایانه ام(!)‌یه مشکلی داره که نصفه شی ریستارت میشه٬ باید حلش کنم.این هم دانلود از سرور aol با نرم افزار فلشگت ٬ ۵ دانلود همزمان٬ ۱۶ کانکشن.

1- بابت اينكه وقت گذاشتي و كمكمون كردي خيلي ازت ممنونم

2- دانلود شبانه شما هم مثل من كه 256 مخابرات دارم يكيه و من هم تقريبا همين سرعت رو دارم البته با 4 ساعت رايگان

3- همين 514مگي كه دانلود كردي با رعايت قانون كپي رايت در تضاد نيست؟

4- شما كه انقدر دم از رعايت كپي رايت ميزني بگو ببينم ويندوزت هم اورژيناله و با پول خريديش؟ همين فلاش گت رو خريدي شما؟ كلا هر چي كه توي هاردت داري همه شونو با پول خريدي؟
    Last edited by urumchi; 22-06-2011 at 15:04.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کلا من از بچگی عاشق بحث بودم. مشکلی نیست٬ به همشهری ها هم با کمال میل جواب میدیم
    آفا من برام جال بود این عادت شما . شما کلا موزیک و فیلم و ... هم دانلود نمیکنید ؟ پس اینترنت برای چی میخواید ؟
    نگفتم که دانلودنمی کنم٬ گفتم کپی رایت رو رعایت می کنم. من الآن از استیم و اوریجین برای بازی های اصل استفاده میکنم که اغلب به دانلود نیاز دارند. برای فیلم دیدن از آیتونز و برای موزیک هم از اسپاتیفای. گرچه فیلم تو این مدت تقریبا دو سه ساله کم دیدم و اهل موزیک هم نیستم٬ ولی تقریبا هر چی که بخوام می تونم ببینم و گوش بدم.

1- بابت اينكه وقت گذاشتي و كمكمون كردي خيلي ازت ممنونم
    وظیفه است٬ در ضمن احتمال خریدن یکی از این طریق و معرفی من هم وجود داشت٬ گرچه کم.

2- دانلود شبانه شما هم مثل من كه 256 مخابرات دارم يكيه و من هم تقريبا همين سرعت رو دارم البته با 4 ساعت رايگان
    خب این ۶ ساعته(با ترفند ۱۲:۳۸ دقیقه تا ۶:۵۰)٬ شما بیا یه سرویسی مثل من بگیر ۲۰ گیگ٬ ۴۲ تومن بده حالش رو ببر٬ نصف دانلود های شبانه رو هم روزانه انجام بده
    3- شما كه انقدر دم از رعايت كپي رايت ميزني بگو ببينم ويندوزت هم اورژيناله؟ كلا هر چي كه توي هاردت داري همه شونو با پول خريدي كه حالا سر اين idm ميگي بخاطر رعايت كپي رايت ازش استفاده نميكني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بله اورجیناله٬ خواستید بیام با بسته بندیش نشون بدم. همه فایل های تو هاردم رو که نه:۱-یک عده از فایل ها برای قبل از رعایت کپی رایت من (دو سه سال پیش) هستند که خب نگهشون داشتم اما استاده نکردم٬ این نگه داشتنه هم دلیل داره. ۲- تو خونه فقط یک پی سی هست که خب طبعا صاحب کلش من نیستم٬ برای همین برادرم بعضی موقع ها مثل حالا اذیت می کنه که می خواد یک بازی نصب کنه و چون حالا هم هیچ شرکتی به صورت آنلاین نمی فروشه منم مجبورم قبول کنم که نصب کنه. (کلا بازی های دیگه ای که فعلا نصبه همشون اصلشون رو داریم)

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من هم ممنونم ولی شما برای ما تست میگرفتی درسته؟ اقلا برای تست اینکارو میکردی گرچه من هنوز هم دلیل اینکار شما رو نمیدونم!!!
    پارسال شاتل سرعتهاشو ۲مگ کرده بود. من شب دومش یک فایل رو با idm گذاشتم برای دانلود در کمال تعجب دیدم که ترنسفرم حدودا 60 کیلوبایته! دوتا فایل دیگه رو هم run کردم و دیدم که پهنای باند تازه پر شد. شبی 5-6 گیگ هم دانلود میکردم.
    خلاصه ناراحت نشی ولی isp ها شدیدا دنبال مشتریهایی مثل شما هستن تا بیشتر اورسل کنن )

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من هم ممنونم ولی شما برای ما تست میگرفتی درسته؟ اقلا برای تست اینکارو میکردی گرچه من هنوز هم دلیل اینکار شما رو نمیدونم!!!
    پارسال شاتل سرعتهاشو ۲مگ کرده بود. من شب دومش یک فایل رو با idm گذاشتم برای دانلود در کمال تعجب دیدم که ترنسفرم حدودا 60 کیلوبایته! دوتا فایل دیگه رو هم run کردم و دیدم که پهنای باند تازه پر شد. شبی 5-6 گیگ هم دانلود میکردم.
    خلاصه ناراحت نشی ولی isp ها شدیدا دنبال مشتریهایی مثل شما هستن تا بیشتر اورسل کنن )
    حرفتون نسبتادرسته نه کاملا! انگار که من بیام یه خیابون رو با پراید تست کنم شما بگی من با ۲۰۶ میام٬ قبول نیست. خیلی بین فلش گت و IDM تفاوت نیست. مخصوصا که هر فایل ۱۶ کانشکن داشته و ۵ تا دانلود همزمان. به هر حال این توانایی من برای یک کار نسبتا داوطلبانه بود.
    ناراحتی نداره که اما چه ویژگی من باعث شد این طوری فکر کنید؟ (همین با فلش گت دانلود کردن؟)

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

پارس كه آفلاين از آب در اومد! ميمونه شاتل، شما از وضعيت شاتل اطلاع دارين؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •