خب معلومه دگ if
برای یکی از سوالی که پرسیدم، خودم جوابشو پیدا کردم:
برای view از این کد استفاده میکنیم:
اما در مورد سوال دیگم، نمیدونمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا کمکم کنید
سوال:
چه جوری میشه بعد از چند ضربه(مثلا دو تا ضربه) پی در پی یک حرکت دیگه انجام بده؟
گفتم که.
یه بار دگ توضیح میدم.
ببین باید یه متغیر بسازی که تعداد ضربه ها رو تو خودش نگه داره. پس هر وقت ضربه میزنی باید یه دونه بهش اضافه بشه.(تو ایونت ضربه زدن)
حالا اگه این کارو کنی این متغیر همین جوری زیاد میشه(هر ضربه 1 دونه زیاد میشه) ولی تو میخوای هر وقت متغیر 2 شد یه ضربه ی دگ بزنه پس باید یه تایمر بذاری که مثلا بعد از 2 ثانیه اون تایمر 0 بشه (ینی پلیر باید تو کمتر از 2 ثانیه دوبار پشت سر هم دکمه رو یزنه. اگه بیشتر طول بکشه متغیر 0 میشه و 2 بار دگ باید بزنه.)
دگ فک کنم کامل توضیح دادم. حالا اگه جاییش رو اشکال داری بگو تا بیشتر توضیح بدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من مشکلم تو همین منغیره
آشنایی با متغیر ندارم نمیدونم چجوری باید متغییر بسازم که تعداد ضربه هارو تو خودش نگه داره؟![]()
واسه تعریف متغیر میتونی بری تو ایونت create یه آبجکت و از اکشن set variable استفاده کنی و یا یه کد بنویسی به شکل زیر :(فک کنم تو ایونت game start هم میشد فرقشون هم اینه که اگه تو ایونت create بذاری هر وقت آبجکتت ایجاد شد متغیر دوباره میشه همون مقدار اولیه ولی اگه تو game start بذاری فقط وقتی بازی شروع میشه متغیر مساوی عدد اولیه میشه)
مثلاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی هم که میخوای ازش چیزی اضافه یا کم کنی کافیه کد رو به این شکل بنویسی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثال :
کافیه که این کد رو تو ایونت ضربه زدن بذاری (فک کنم تو بازی شما z بود)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یه تایمر بذاری و توش اینو بنویسی :
هنوز اگه جاییش رو اشکال داری یا نفهمیدی بگو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
ممنون
من همه اینکارهارو کردم(هم کد نویسی و هم از طریق اکشن) ولی هیچکاری انجام نداد.
اگه میشه یک سورس کوچیک بزارید تا بفهمم مشکلم از کجاست.![]()
اینم سورس :
الان تو این سورس اگه چند بار سریع دکمه ی space رو بزنی اسپرایت عوض میشه ولی اگه طول بکشه دوباره باید چند بار دگ space رو بزنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم فقط این سورس رو کپی نکنی تو بازیت و ازش یاد بگیری.
موفق باشی.![]()
سلام
من همین کارو کردم
اما چون هر دفعه که دکمه z را میزنم آبجکتم Change میشه انگار دوباره متغیرم 0 میشه.
باید چیکار کنم؟![]()
راه اول :
شما باید یه متغیر global تعریف کنی و به جای ایونت create از ایونت game start برای تعریف متغیر استفاده کنی.
راه دوم :
این راه رو تا حالا خودم امتحان نکردم شاید اصلا راهم اشتباه باشه ولی راه دوم اینه که :
بری توی User Define Constant متغیرت رو تعریف کنی.
راستی من نفهمیدم چرا شما چند تا آبجکت درست کردی.
فقط واسه تغییر اسپرایت این کارو کردی؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)