سلام.دوستان چرا حرف الکی می زنین؟!
داشتم دنبال یه ای اس پی خوب می گشتم اینجا رو دیدم گفتم یه اطلاع رسانی کنم ثواب داره.
من 3 ماه پیش از این همارا سیستم یه 256 گرفتم اولش گفتن هزینه اشتراک اولیه با 3 ماه اشتراک میشه 138 تومن بعد هر سه ماه یه بار 36 تومن هزینه تمدید اشتراک منم گفتم اووووکی کلی حال کردم الان بعد سه ماه زنگ زدن می گن بیا تمدید کن رفتم 36 تومن گذاشتم جلو آقا اینو بهم گفت هزینه تمدید اشتراک سه ماهه میشه 128 تومن
در ضمن سرعت 256 میگن ولی speedtest یه چیز دیگه نشون میده مثلا یه چیز تو مایه های 132Kbps
من تورنت بازممیخوام یه فیلم دانلود کنم اصولا سرعت باید 25 باشه اینو همه میدونیم ولی سرعت من نهایتا میشه 11
سرعت اپلود هم که ماشالا من 1kbps رو تجربه نکردم
روزی هم تقریبا 10 بار دی سی میشم
اینا علنا کلاه برداری می کنن دستمون هم به هیچ جا بند نیست حالم از هر چی اینتزنت ایرانه به هم خورد
قیمتشم که عرض کردم یکی به داد من برسه من تو مرکز شهید قاضی هستم یکی یه ای اس پی خوب معرفی کنه
فقط تو رو خدا همارا نگیرین بدبخت میشین!
در ضمن من گیم هم انلاین بازی می کنم پینگ من تو سرورای ایرانی که همه ایرانی ها پینگشون 30-70 هست اونم با 64 یا 128 مال من میشه 190-300
خداوکیلی خیلی بی انصافیه اینا میان به جای اینکه یه 256 رو بین 8 نفر تقسیم کنن میان مثلا بین 30 نفر تقسیم میکنن میشه این .
نمی دونم دلم می خواست هر چی فش ناجور بلدم نثارشون کنم ولی حیف که اینجا نمی شه
لطفا جواب منو بدین امروز قطع میشه یه ای اس پی باحال به ما معرفی کنینبریم حال کنیم.
خاک تو سر ریاضی خاک تو سر هماراسیستم خاک تو سر خانی خاک تو سر من که رفتم همارا گرفتم![]()