1- دقیقا نمیشه گفت ... من خودم الان Turion 2.2 دارم و روی سونی FZ190 که دارم core2dou T7300 ... مصرف باتری توی سیکلی که گرفتم AMD کمتر بوده که بیشتر به فناوری طراحی داخلی این پروسسور بر میگردهسلام
دستت درد نکنه بخاطر پاسخ
حالا بی زحمت بگو تو این دو مورد
intel بهتره یا amd
1.مصرف کم باطری
2.بوت و لود کامل ویندوز یعنی وقتی کامل ویندوز استارتاپاشم لود کرده اونوقت قابل استفاده است کدوم یکی زود تر لود می کنه؟
کار من بیشتر تو شبکه و اینترنت و برنامه نویسی هست انتظاری که از
cpu دارم اینه که وقتی یک فایلی را میزنم 2 ساعت بعد برام باز نکنه بازی به ندرت می کنم ولی اگر گیرم بیاد بازی می کنم همین طوری نمیرم دنبال بازی کار گرافیکی اصلا نمی کنم
حالا با توجه به انتظارات وکاربرد من کدوم بهتره؟
حالا اگر amd برای من مناسب باشد و من کارت گرافیک ارزان قیمت مانند intel acceleration نمی توانم استفاده کنم
حالا با 2 راه مواجه هستم
1آیا AMD هم مانند intel چیپست کارت گرافیک شیری میده؟
2به دنبال کارت گرافیکی هم هستم که سرعت سیستم را ببره بالا ولی در اجرای بازی برام مهم نیست در این مورد NVidia بهتره یا ATI وهمچین در کارت گرافیک قیمت پایین هم برای من بسیار مهم است
2- من تا حالا برعکس اینتل هنگ گردن توی AMD های دو هسته ای به هیچ وجه ندیده ام .... سرعت لود خوبه من که خودم تست گرفتم AMD turion 1.9 بهتر از اینتل core2 T7250 جواب داده ... یعنی سرعت پاسخگویی اش بهتره
3- چرا نده ؟ شما مدل dell vostro 1400 رو ببین ... intel X3100 داره و شیر میکنه
4- برای لپ تاپ چیپست nvidia بیشتر جا افتاده و چه از قدرت و چه طراحی بیشترین سازگاری رو داشته .... قیمتش هم زیاد نیست
به نظر من بهترین انتخاب شما برای AMD در حال حاضر DV 6815 HP هست :
AMD Turion X2 2.0
2 GB ram
160 GB HDD SATA
DVD RW
15.4 WXGA HD
1024 Geforce 8400M GS- 128 MB dedicate
Vista Home prem
2.8 KG
WIFI
BT
WebCam