تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 1178 اولاول ... 45859192939495969798991051451955951095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    دستت درد نکنه بخاطر پاسخ
    حالا بی زحمت بگو تو این دو مورد
    intel بهتره یا amd

1.مصرف کم باطری
    2.بوت و لود کامل ویندوز یعنی وقتی کامل ویندوز استارتاپاشم لود کرده اونوقت قابل استفاده است کدوم یکی زود تر لود می کنه؟
    کار من بیشتر تو شبکه و اینترنت و برنامه نویسی هست انتظاری که از
    cpu دارم اینه که وقتی یک فایلی را میزنم 2 ساعت بعد برام باز نکنه بازی به ندرت می کنم ولی اگر گیرم بیاد بازی می کنم همین طوری نمیرم دنبال بازی کار گرافیکی اصلا نمی کنم
    حالا با توجه به انتظارات وکاربرد من کدوم بهتره؟
    حالا اگر amd برای من مناسب باشد و من کارت گرافیک ارزان قیمت مانند intel acceleration نمی توانم استفاده کنم
    حالا با 2 راه مواجه هستم
    1آیا AMD هم مانند intel چیپست کارت گرافیک شیری میده؟
    2به دنبال کارت گرافیکی هم هستم که سرعت سیستم را ببره بالا ولی در اجرای بازی برام مهم نیست در این مورد NVidia بهتره یا ATI وهمچین در کارت گرافیک قیمت پایین هم برای من بسیار مهم است
    1- دقیقا نمیشه گفت ... من خودم الان Turion 2.2 دارم و روی سونی FZ190 که دارم core2dou T7300 ... مصرف باتری توی سیکلی که گرفتم AMD کمتر بوده که بیشتر به فناوری طراحی داخلی این پروسسور بر میگرده

2- من تا حالا برعکس اینتل هنگ گردن توی AMD های دو هسته ای به هیچ وجه ندیده ام .... سرعت لود خوبه من که خودم تست گرفتم AMD turion 1.9 بهتر از اینتل core2 T7250 جواب داده ... یعنی سرعت پاسخگویی اش بهتره

3- چرا نده ؟ شما مدل dell vostro 1400 رو ببین ... intel X3100 داره و شیر میکنه

4- برای لپ تاپ چیپست nvidia بیشتر جا افتاده و چه از قدرت و چه طراحی بیشترین سازگاری رو داشته .... قیمتش هم زیاد نیست

به نظر من بهترین انتخاب شما برای AMD در حال حاضر DV 6815 HP هست :

AMD Turion X2 2.0
    2 GB ram
    160 GB HDD SATA
    DVD RW
    15.4 WXGA HD
    1024 Geforce 8400M GS- 128 MB dedicate
    Vista Home prem
    2.8 KG
    WIFI
    BT
    WebCam
    FP
    Remote

10350000 با کمی بالا و پایین - قیمت نقد تهران -

با گارانتی متفرقه ... نوتالی هم داشت چون خودم ازش سفارش دادم

فوق العاده مناسبه و قدرتش هم تک ... شک نکن که HP بهترین برند توی AMD هاست

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    نظره شما در مورد خرید لپ تاپ دست دوم اونم از دوبی چیه؟و ممکنه چه مشکلاتی پیش بیاد؟
    ببین لپ تاپ دست دوم بسیار به صرفه هست ... من برای یکی از آشنایان چند وقت پیش یک dell XPS M1330 گرفتم 900 تومن با اینکه این کانفیگش حدود 1.200.000 هست !

مفت اما مشکل اینجاست که اگر خراب شد دستت هیچ جا بند نیست ....

بهتره اگر کیس خاصی گیر آوردی فکر کنی روش مثل ایسوز همین hossein_dig که خودش خریده بعد میگه بده

دبی دست دوم تروتمیز مثل اینجا گیرت نمیاد ... اغلب یا استوک هستند یا دانگرید شده قدیمی مثل D600 یا HP NC6000 با هارد 30 و رم 512 و CPU INTEL MOBILE 1400 ... اما قیمتشون حدود 300 تومنه و بسیار به صرفه

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

2.4 AMD که شما میگی از سری turion 64x2 که می شه مدل TL-68و دو هسته ای هستش که تا اینجا هیچ فرقی با Intel core2dou یا core dou نمی کنه ولی تفاوت اول سر FSBشونه که ماله ای-ام-دی 1600 هست ولی ماله اینتل 800 هستش تفاوت دوم سره Cacheهست که کش مرحله اول ای-ام-دی 256 هستش و مال اینتل 128 ولی خب کش مرحله دوم اینتل Core2Dou از 2مگابایت داره تا 6مگابایت ولی ماله ای-ام-دی 1مگابایته پس نتیجه می شه که یک سی-پی-یو ایتنل 2هسته ای 6مگ کش در کل 12مگ کش برای انجام پردازش در اختیار داره ولی ای-ام-دی هر کدام از هسته هاش فقط 512کیلو بایت کش دارند که با هم می شه 1مگ بنابراین 1مگ کجا و 12مگ کجا و چون مهمترين هدف يک Cache افزايش سرعت و عملکرد کامپيوتر بدون تحمل بار اضافی برای سيستم است چون با استفاده از Cache عمليات کاربران با سرعت بيشتری انجام خواهد شد ولی نباید از تکنولوژی ساخت ای-ام-دی هم چشم پوشی کرد چون انصافا یه سر و گردن از اینتل بالاتره و بدرد کسایی می خوره که دنبال بازی کردن هستند نه کارای گرافیکی(مثل من) ولی برای برنامه های سنگین مثل فوتوشاپ اینتل قطعا بهتره ولی تفاوت انقدر هم نیست که بگیم کدوم بهتره کدوم بدتره باید CPU رو نسبت به کارهایی که می خواهیم انجام بدیم انتخاب کنیم مثل اینکه بخوایم با ماشین های فرمول1 بریم تو کوه و کمر و با هامر بریم تو پیست فرمول یک
    با سلام
    باید بگم سری سی پی یو های 45 نانومتری اینتل که با نام T9XXX شناخته می شن مجموعا 6 مگ کش دارند نه اینکه هر هسته 6 مگ کش داشته باشه و مجموعا 12 مگ کش داشته باشن

و مشخصات پروسسورهای AMD TURION64X2

در ضمن به علت ساختار پروسسور های AMD ( قرار داشتن کنترلر حافظه در پروسسور) به کش سطح 2 کمتری نسبت به پروسسورهای اینتل احتیاج دارند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

می خوام نظر دوستان رو در مورد این نوت بوک بدونم:

HP-Compaq Pavilion DV-6880
    اچ پي کامپک پاويليون دي وي - 6880
    Core 2 Duo 2.5 GHz
    مشخصات كلي :
    نوت بوك معمولي
    پردازنده: AMD Core 2 Duo 2.5 GHz - Cache 6 MB - Bus 800 MHz
    هارد ديسك: 320 گيگابايت 5400 RPM
    حافظه : 4096 مگابايت
    كارت گرافيكي: 1535 مگابايت - Geforce 8400
    صفحه نمايش: 15.4 اينچ - WXGA Brite Veiw

برای کارهای گرافیکی و بازی چطوره؟
    این لپ تاپ از سری های pavilion HP هست ... لپ تاپ هایی بسیار شکیل ، قوی و با کیفیت

سی پی یو جدیده و بسیار عالی ... البته زدی AMD ... اینو بدون که AMD CORE نمیزنه و X2 نام داره پس سی پی یو اینتل هست

همه چیش عالیه ... تقریبا میشه گفت بعد XPS M1530 قویترین باشه

برای بازی XPS M1530 یا Toshiba X205 رو پیشنهاد میدم که پیدا میشه یا ASUS VX1 که البته حدود 1.900.000 هست و بسیار کم یاب

اما این HP یک چیز midrange عالی هست و بعد XPS M1530 بهترین انتخابه

قیمت با درایور BLueray حدود 1.670.000 هست

اون مدلهای AMD اش DV 6855 هست که قیمتش خیلی پایین تره و با رم 3 و AMD 2.4 حدود 1.250.000 هست

موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

نظرتون در مورد این چیه؟
    HP-Compaq Pavilion DV-2750
    2.2 گيگابايت کره 2 دیو 800 مگاهرتز
    هارد 160 گيگابايت
    گرافیک Geforce 8400 - 890 MB

برای برنامه نویسی واینترنت و بازی میخوام

سری 14 انچی Hp محشره و انتخاب خوبیه

خسته نباشید
    یه لپ تاپ میخوام برای برنامه نویسی تا 800 تومن
    می خوام خیلی عمر کنه و خر کار باشه ظاهر بران مهم نیست
    چند انتخاب خوب داری که راجع به اونها حسابی هم بحث شده:

DELL inspiron 1525

HP compaq 6720s

sony vaio N350

خر کارترین اینها و کاملترین HP هست اما دل قطعات و قیمت خوبی داره اگر کمی نگهداری کنی دل 1525 عالیه

البته DELL 1520 هم با core2 1.66 و رم 1 و هارد 120 هست بگردی با گارانتی معتبر بخری عالیه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

به نظر شما قیمت نو این لپ تاپ با این مشخصات چنده
    DELL inspiron 1501
    Ram 1g
    graphic 788 Delicate 128
    Hard 80g
    lcd 15'4
    قدیمی هست ... آخرین قیمتش 6 ماه پیش حدود 700.000 تومان بود اما الان اگر استوکش باشه حدود 600 بخری خوبه

CPU 1.7 اینتل هست یا sempron 3500 ؟ چون فاوت میکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دوستان اگر بجای بحث فقط قیمت و مشاوره بدید ممنون میشم

دست JiNi و internet-forum هم درد نکنه ... اطلاعات نسبتا خوبی دارید ... اگر توی قیمت هم باسید عالیه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام،

مثل اینکه اینجا همگی به Laptop های HP علاقه زیادی دارند. اما من در جستجو هام مدل کوچکی از HP ندیدیم.
    به هر حال مدلهای مورد نظر اینها است :

Sony SZ Series
    ِDell XPS M1330
    ASUS U6S که مطمئن نیستم در بازار موجود باشد.

سونی بسیار زبباتر از همه است و درایو Optical اش قابل تعویض است ولی Dell نیست.
    برای من مهم است که Laptop :
    - دارای نمایشگری با نور پس زمینه LED باشد.
    - ترجیحا امکان نصب SSD در آینده را داشته باشد.
    - کارایی Overall خوبی داشته باشد چون من باهاش قرار است همه کار از Word گرفته تا Game معمولی و Photoshop و CAD کار بکنم.
    - اندازه کوچک و قابل حملی داشته باشد و بتوان آن را برای مدت طولانی روی پا گذاشت (مثل تنور نانوایی داغ نباشد)
    - دیگر قیمت آن بیشتر از 1.600 نباشد.

اگر نظر یا پیشنهاد خاصی دارید ممنون می شوم بشنوم. ضمنا اگر جای مناسبی برای خرید تا آخر هفته سراغ دارید که با قیمت خوب و گارانتی بین الملل مطمئن laptop ارائه کند بگوئید.

فرشید

HP خوبه چون از هر لحاظ کامله ... چیز خوب هم طرفدارهاش بیشتره ... اگر مشکل ساپورت نداشت بهترین برند لپ تاپ توی ایران بود

عجیبه ! جستجو کردی و ندیدی ؟ همه جا پر HP هست ... اون سری هایی که گفتی من شاخ در آوردم

سونی بسیار زبباتر از همه است و درایو Optical اش قابل تعویض است ولی Dell نیست.
    اشتباه محض ... HP شیک ترین و بعد سونی خوش استایل ترین ... این حرف همه هست

مثل آب خوردن درایور اپتیک dell تعویض میشه و مثل سونی نیاز نیست کیس زیر رو باز کنید

برای من مهم است که Laptop :
    - دارای نمایشگری با نور پس زمینه LED باشد.
    - ترجیحا امکان نصب SSD در آینده را داشته باشد.
    - کارایی Overall خوبی داشته باشد چون من باهاش قرار است همه کار از Word گرفته تا Game معمولی و Photoshop و CAD کار بکنم.
    - اندازه کوچک و قابل حملی داشته باشد و بتوان آن را برای مدت طولانی روی پا گذاشت (مثل تنور نانوایی داغ نباشد)
    - دیگر قیمت آن بیشتر از 1.600 نباشد.
    - نیست توی بازار !
    - overall عالی توی سری M1530 دل و HP DV68XX
    - اگر برای گیم و تایپ ورد و کد میخوای 13 انچی SZ سونی میخوای بخری ؟ بیشتر شبیه جکه چون واقعا آزاد دهنده است

کار شما حداقل 14 انچی رو میخواد که بهترین انتخاب ها رو توی سری HP DV2XXX داری ... امکانات - کیفیت - زیبایی همه کنار هم

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قدرت کدوم Cpu ها بیشتره:
    AMD Turion
    AMD Mobile
    Core 2 Duo
    Celeron
    با سلام
    البته سوال شما کمی ایراد داره و AMD mobile که سی پی یو محسوب نمی شه
    اما سی پی یو های اینتل به ترتیب قدرت و تاریخ عرضه عبارتند از
    سلرون
    پنتیوم

core solo , cor2solo
    -------------------------------------------------------------
    core duo
    با این مشخصات و شماره ها

--------------------------------------------------------------------------------
    و نهایتا core2duo که البته باز خودشون دارای مشخصات (تکنولوژی ساخت و FSB) متفاوتند با این شماره ها و مشخصات

که سری cor2duo قدرتمند ترین اونا و قبل از اون هم corduo است.

-------------------------------------------------------------------------------
    در مورد AMD می توان به سری
    سمپرون (همرده سلرون)
    ATHLON ( همرده و تا حدودی بهتر از پنتیوم)
    TURION64 ( هتر از پنتیوم و تا حدودی ضعیف تر از CORDUO(
    و نهایتا TURION64 X2 که البته بسته به فرکانسش می شه اونا رو بهتر از CORDUO و تا حدودی ضعیف تر از CORE2DUO دانست. ( مشخصا منظور من این نیست که مثلا تمام COR2DUO ها بهتر از TURION64X2 هاست و خود باید به فرکانسو بقیه مشخصات هم توجه کرد)

مشخصات و شماره های TURION64X2

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

و نهایتا TURION64 X2 که البته بسته به فرکانسش می شه اونا رو بهتر از CORDUO و تا حدودی ضعیف تر از CORE2DUO دانست. ( مشخصا منظور من این نیست که مثلا تمام COR2DUO ها بهتر از TURION64X2 هاست و خود باید به فرکانسو بقیه مشخصات هم توجه کرد)
    مرسی مطلب عالی بود

البته من دیدم که یک 2.4 X2 AMD Tur میتونه رقیبی برای Intel core2 T7500 که 2.2 هست باشه

شاید کش کمتری داشته باشه اما کش دلیل برتری نیست و بدونیم سرعت لود برنامه ها و اجرای مولتی تاسک ها و ترانسفرها روی AMD همیشه بالاتر اینتل بوده ولی اینتل برای سرور های پیشنهاد میشه چون توی حجم عملیلتی بالا به ندرت کم میاره و حرارت کمتری نیز تولید میکنه که بسیار مهمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •