تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 95 از 3745 اولاول ... 45859192939495969798991051451955951095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بعد از 1 سال و 3 ماه دارم از این شرکت کوچ میکنم. تعرفه هاش اصلا منطقی نیست! یه زمانی 24 تومان میدادم برای 256 حالا باید 28 هزار و 800! تومن بدم برای 128! سرویس 512 محدود 2 گیگ هم استفاده کردم که کم اومد و 1گیگ دیگه هم شارژش کردم سرعتش از 435 بیشتر نمیره (حداقل تو مرکز مخابراتی ما (درزی) . از وقتی گرون کرده خلوت شده کیفیتش خوب شده. اگه کافی نت دارید 512 نامحدودش از همه جا ارزون تره اما برای خونگی هیچکدوم از سرویس هاش قیمت منطقی نداره.
    اگه دانلود شبانه رایگان داشت فروششون از صبانت هم بیشتر میشد و همه میومدن اینجا! منم از اینجا نمیرفتم! اما حیف که اصلا مشتری مداری بلد نیستند. اگه یکم انعطاف داشتن الان از همه جلو زده بودند. نمیدونم شرکتی که تنها منافعش از راه فروش اینترنته چطور ممکنه انقدر بیخیال باشه؟(لابد اینطور نیست)
    سایت قبلیشون هم خیلی مسخره بود و سایت جدید از اونم مسخره تره! کلا شرکت بی درو پیکریه! 5 ماه بعد از ارائه سرویس محدود قابلیت مشاهده میزان مصرفشو میزاره تو سایت! نرم افزار سایت 1844 هم معلوم نیست چند ساله داره طراحی میشه که هنوز ناقصه!

قطعی کم داره اما وای اگه از مرکز مخابرات قطع بشه! 2 هفته طولش میدن تا وصل کنن! تازه اومدن اینترنت رو وصل کنن زدن تلفنمو قطع کردن 2هفته این ورو اون ور رفتم تا درست شد. یک هفته بعد از اینکه تقاضای جمع آوری سرویس کردم و هر روز هم زنگ زدم پی گیری کردم بلاخره متوجه شدم یادشون رفته! و به من قول دادن تا آخر این هفته جمش کنن! دقت کنین! شد 2هفته! وصل شدنشم همینقدر طول کشید. تازه وقت وصل کردن هم نویز شدید رو خط انداختن طوری که نمیشد کاننکت شد و تلفن هم صدایی میداد که انگار با دیالآپ وصلی! و اسپلیتر هم فایده نمیکرد. که اونم یک هفته پیگیری کردم تا درست شد!!

اینارو نوشتم که اگه کسی میخواد از این شرکت adsl بگیره بعدا پشیمون نشه.
    میدونم حرفام تکراریه و این مشکلاتو همه نداشتن! اما جایی بهتر از اینجا برای گفتنشون پیدا نکردم پیدا نکردم.

آره منم موافقم
    دانلود شبانه رايگان نداره كه واقعا افتضاحه
    منم كوچ ميكنم
    يك موقع ارزون ترين سرويس بود
    الان گرونترينه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان آسیا تک یه حرکتی کرده اینه که کسانی که سرویس محدود سه ماه به بالا خریداری کنن میتونن حجمشون به ماه بعد انتقال بدند.......یعنی هر چی موند از حجم اون سه ماه میتونید به ماه بعد انتقال بدید.....البته فقط وسه کسانی که سرویس سه ماهه به بالا بگیرن........بیشتر به درد کسانی میخوره که خیلی مصرفشون کمه وگرنه یکی مثل من که حجم اضافه نمیاریم که هیچ کلی هم کم میاریم..........

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان آسیا تک یه حرکتی کرده اینه که کسانی که سرویس محدود سه ماه به بالا خریداری کنن میتونن حجمشون به ماه بعد انتقال بدند.......یعنی هر چی موند از حجم اون سه ماه میتونید به ماه بعد انتقال بدید.....البته فقط وسه کسانی که سرویس سه ماهه به بالا بگیرن........بیشتر به درد کسانی میخوره که خیلی مصرفشون کمه وگرنه یکی مثل من که حجم اضافه نمیاریم که هیچ کلی هم کم میاریم..........
    این که از خیلی وقت پیش بوده
    هر کی سرویسش یه ماهه به بالا باشه اگه تو ماه اول حجم بخره و مصرف نشه به ماههای بعد تا تاریخ انقضا منتقل میشه

یعنی یکی یک ساله داره حجمش تو این 12 ماه منتقل میشه و اگه یک سال تموم بشه هر چقدر حجمش مونده باشه به هدر میره
    سه ماهه هم همین جور فقط تو همون سه ماه منتقل میشه
    سه ماه که تموم بشه حجم به هدر میره

ممنون

4. این کاربر از Hamid Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا شما میتونید از طریق وبسایت این شرکت شارژ تون رو پرداخت کنید ؟؟

منکه از شارژ ماه قبلم فقط دو روز مونده !! ولی وقتی میخوام تو وبسایت این شکرت LOG IN بکنم مینیویسه server in application error

قبلا میتونستم وارد بشم و میزان دانلودم رو ببینم ولی الان دیگه نمیتونم !! تلفنچی های شرکت هم از ساعت دوازده به بعد گوشی رو ور نمیدارن !!

چیکار باید بکنیم ؟؟

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

منکه از شارژ ماه قبلم فقط دو روز مونده !! ولی وقتی میخوام تو وبسایت این شکرت LOG IN بکنم مینیویسه server in application error

قبلا میتونستم وارد بشم و میزان دانلودم رو ببینم ولی الان دیگه نمیتونم !! تلفنچی های شرکت هم از ساعت دوازده به بعد گوشی رو ور نمیدارن !!

چیکار باید بکنیم ؟؟
    مشکلی نداره که.
    همین حالا چک کردم.
    شما وارد سایت 1844 میتونی بشی ؟
    با tab گزینه هاتو عوض میکنی دیگه؟
    من همیشه اینترنتی از طریق وبسایتشون پرداخت میکنم

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

منکه از شارژ ماه قبلم فقط دو روز مونده !! ولی وقتی میخوام تو وبسایت این شکرت log in بکنم مینیویسه server in application error

چیکار باید بکنیم ؟؟
    سلام
    اینا هس هر روز سایت رو آپدیت میکنن
    هر روز یه لینک فعال میکنن و از این کارا
    واسه همین اینجوریه
    بعضی روزا یه چند ساعتی اینطور میشه
    من تا حالا 4 باز از اینترنت شارژ کردم و هیچ مشکلی هم ندارم

ممنون

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکلی نداره که.
    همین حالا چک کردم.
    شما وارد سایت 1844 میتونی بشی ؟
    با tab گزینه هاتو عوض میکنی دیگه؟
    من همیشه اینترنتی از طریق وبسایتشون پرداخت میکنم
    اینش درست شد !! ولی الان که میخوام 128 یکماهه نامحدود شارژ کنم همش میگه (( شما فاکتور باز دارید، لطفاُ آن را تسویه کنید. با تشکر ))
    و تو قسمت پرداخت فاکتور زده 128 نامحدود سه ماهه که قیمتش 82 هزار تومن هست !!

گیر داده دیگه !!
    چجوری میتونم این سه ماهه رو حذف کنم و 128 خودم رو که یکماهه هست شارژ کنم ؟

ممنونم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام دوستان من الان 3 هفته است که اگر بخواهم در روز از رپید شیر یا مگا اپلود دانلود کنم با سرعت 7 8 کیلو بایت دانلود میکنه واز ساعت 3 شب دوباره درست میشه ایا مال شما هم اینطوریه اگر اینطوریه چه جوری از این سروز ها در روز دانلود میکنید

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

اینش درست شد !! ولی الان که میخوام 128 یکماهه نامحدود شارژ کنم همش میگه (( شما فاکتور باز دارید، لطفاُ آن را تسویه کنید. با تشکر ))
    و تو قسمت پرداخت فاکتور زده 128 نامحدود سه ماهه که قیمتش 82 هزار تومن هست !!

گیر داده دیگه !!
    چجوری میتونم این سه ماهه رو حذف کنم و 128 خودم رو که یکماهه هست شارژ کنم ؟

ممنونم
    بزن شارژ قرارداد قبلی. چیز جدید درست نکن یا اون فاکتور بازه رو ببند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

با سلام دوستان من الان 3 هفته است که اگر بخواهم در روز از رپید شیر یا مگا اپلود دانلود کنم با سرعت 7 8 کیلو بایت دانلود میکنه واز ساعت 3 شب دوباره درست میشه ایا مال شما هم اینطوریه اگر اینطوریه چه جوری از این سروز ها در روز دانلود میکنید
    نه مال من (با اینترنت 512 ) رپید رو با سرعت 16 به جای مثلا 50 دانلود میکنه.شبا هم تست نکردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •