آره منم موافقم
دانلود شبانه رايگان نداره كه واقعا افتضاحه
منم كوچ ميكنم
يك موقع ارزون ترين سرويس بود
الان گرونترينه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آره منم موافقم
دانلود شبانه رايگان نداره كه واقعا افتضاحه
منم كوچ ميكنم
يك موقع ارزون ترين سرويس بود
الان گرونترينه
دوستان آسیا تک یه حرکتی کرده اینه که کسانی که سرویس محدود سه ماه به بالا خریداری کنن میتونن حجمشون به ماه بعد انتقال بدند.......یعنی هر چی موند از حجم اون سه ماه میتونید به ماه بعد انتقال بدید.....البته فقط وسه کسانی که سرویس سه ماهه به بالا بگیرن........بیشتر به درد کسانی میخوره که خیلی مصرفشون کمه وگرنه یکی مثل من که حجم اضافه نمیاریم که هیچ کلی هم کم میاریم..........
این که از خیلی وقت پیش بوده
هر کی سرویسش یه ماهه به بالا باشه اگه تو ماه اول حجم بخره و مصرف نشه به ماههای بعد تا تاریخ انقضا منتقل میشه
یعنی یکی یک ساله داره حجمش تو این 12 ماه منتقل میشه و اگه یک سال تموم بشه هر چقدر حجمش مونده باشه به هدر میره
سه ماهه هم همین جور فقط تو همون سه ماه منتقل میشه
سه ماه که تموم بشه حجم به هدر میره
ممنون![]()
آقا شما میتونید از طریق وبسایت این شرکت شارژ تون رو پرداخت کنید ؟؟
منکه از شارژ ماه قبلم فقط دو روز مونده !! ولی وقتی میخوام تو وبسایت این شکرت LOG IN بکنم مینیویسه server in application error
قبلا میتونستم وارد بشم و میزان دانلودم رو ببینم ولی الان دیگه نمیتونم !! تلفنچی های شرکت هم از ساعت دوازده به بعد گوشی رو ور نمیدارن !!
چیکار باید بکنیم ؟؟
مشکلی نداره که.
همین حالا چک کردم.
شما وارد سایت 1844 میتونی بشی ؟
با tab گزینه هاتو عوض میکنی دیگه؟
من همیشه اینترنتی از طریق وبسایتشون پرداخت میکنم
سلام
اینا هس هر روز سایت رو آپدیت میکنن
هر روز یه لینک فعال میکنن و از این کارا
واسه همین اینجوریه
بعضی روزا یه چند ساعتی اینطور میشه
من تا حالا 4 باز از اینترنت شارژ کردم و هیچ مشکلی هم ندارم
ممنون![]()
اینش درست شد !! ولی الان که میخوام 128 یکماهه نامحدود شارژ کنم همش میگه (( شما فاکتور باز دارید، لطفاُ آن را تسویه کنید. با تشکر ))
و تو قسمت پرداخت فاکتور زده 128 نامحدود سه ماهه که قیمتش 82 هزار تومن هست !!
گیر داده دیگه !!
چجوری میتونم این سه ماهه رو حذف کنم و 128 خودم رو که یکماهه هست شارژ کنم ؟
ممنونم![]()
با سلام دوستان من الان 3 هفته است که اگر بخواهم در روز از رپید شیر یا مگا اپلود دانلود کنم با سرعت 7 8 کیلو بایت دانلود میکنه واز ساعت 3 شب دوباره درست میشه ایا مال شما هم اینطوریه اگر اینطوریه چه جوری از این سروز ها در روز دانلود میکنید
بزن شارژ قرارداد قبلی. چیز جدید درست نکن یا اون فاکتور بازه رو ببند
نه مال من (با اینترنت 512 ) رپید رو با سرعت 16 به جای مثلا 50 دانلود میکنه.شبا هم تست نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)