يه هموطن رشتي به زنش ميگه : خانم ، من واقعا خوشحالم كه بالاخره مادر شدي!
زنش ميگه : ايشا... تو هم يه روزي پدر ميشي ...
يه هموطن رشتي به زنش ميگه : خانم ، من واقعا خوشحالم كه بالاخره مادر شدي!
زنش ميگه : ايشا... تو هم يه روزي پدر ميشي ...
یارو با كت و زير شلواري تو خونشون نشسته بوده . ازش ميپرسند : واسه چي تو خونه كت پوشيدي ؟ ميگه : آخه شايد مهمون بياد ! ميپرسن : پس چرا ديگه زير شلواري پوشيدي ؟! ميگه : خوب شايد هم نياد !!!
><(((:> * ><(((:> * ><(((:>* ><(((:> * <)))><
ماهی برات فرستادم تا بخوری و ببینی که چقدر مزش با علف فرق داره
اگه دلت گرفته برو پایین
.
.
اگه فکر می کنی هیچ کس دوستت نداره برو پایین
.
.
اگه خیلی تنها موندی برو پایین
.
.
یعنی اینقدر بدبختی؟!!! خاک تو سرت!!!
گفت دیگه هرگز بر نمیگردم… راه خودش و گرفت و رفت… تا میتونست دور شد… غافلاز اینکه کره زمین گرده..
از دست زمانه تیر باید بخوری
دائم غم ناگزیر باید بخوری
گفتم به تو عاشقی مکن، کار تو نیست!!
بچه! تو هنوز شیر باید بخوری!
از خدا پول خواستم، بانک داد
درخت خواستم، جنگل داد
اتاق خواستم، خونه داد
حالا می ترسم ازش تو رو بخوام، یه گله گوسفند بده!
می دونی بی مغزها سکته مغزی نمی کنن؟
خوش به حالت واقعا!
«به مولا خرابتم»
…
…
…
ذوق نکن، پشت یه ماشین نوشته بود!
به تعدادی خانم زشت عقده ای و خواستگار ندیده با ابروی پاچه بزی و دماغ عقابی و صورت اصلاح نشده جهت گشت ار.....د نیازمندیم.سیبیل دار ها ارجحترند
يه روز يه هموطنه ميره يه خونه برای دزدي، چون چيزي براي دزديدن پيدا نميكنه، مشقاي بچه رو خط ميزنه!!!
از يه امريكايي و يه آفريقايي و يه ايراني می پرسن: نظرتون راجع به کوپن گوشت چيه؟آمريکايي میگه: کوپن چيه؟ آفريقايي ميگه: گوشت چيه؟ ايرانيه ميگه: نظر چيه؟!
هموطنه توي اتوبوسِ تهران - دوقوزاباد نشسته بوده می بینه همه مسافرا خوابن، ميره به راننده ميگه: آقاي راننده واسه كي داري رانندگي ميكني؟! اينا که همه خوابن !!!!!
اصف...یه در حال مرگ بوده از زنش می پرسه محمد کجاست ؟ زنش میگه : همین جا کنارت نشسته . میگه علی کجاست ؟ زنش میگه اونطرفت نشسته . میگه حامد کجاست ؟ میگه اونم همین جاست . یهو داد می زنه پس برای چی چراغ اون اتاق بی خودی روشنه !!!!!
غضنفر سوار مترو میشه تفنگ در میاره به راننده مترو میگه برو دبی
یک دقیقه بوسیدن 26 کالری می سوزاند
.
.
تو کالری نمیخوای !
مگسه داشته گه میخورده ! یک دفعه بالا میاره !
میگن چی شد !؟ میگه : توش مو بود !!!
..
مامانه داشته واسه بچه اش لالائی میخونده
بعد از ۱۵ دقیقه بچه میگه :
خوب دیگه مامان خفه شو میخوام بخوابم !!!
..
به غضنفر میگن مبارک باشه ازدواج کردی. میگه دائمی نیست اعتباری !!
..
غضنفر زن ژاپنی میگیره هر وقت نگاهش میکنه میگه :
اگه خوابت میاد برو بخواب !!!
..
به غضنفر میگن نظرت راجع به مار چیه ؟
میگه : حیوون خوبیه ! حیف که همش دمه !!!
..
به غضنفر میگن در روز چند تا نون میخوری .میگه : صبح ۷ تا لواش . ظهر ۷ تا سنگگ . بعد از ظهر ۱۰ تا دونه هم تافتون . شب هم ۹ تا دیگه لواش . ملت کف میکنن چطوری این همه میخوره . بهش میگن پس بربری چی ؟ غضنفر میگه : پس خیال کردی این نون ها رو با چی میخورم.
..
غضنفر با دوست دخترش میرن پارک یارو میگه :عزیزم اگه این درخت کاج زبون داشت الان به ما چی میگفت ؟دختره میگه اگه زبون داشت میگفت:کره خر من زرد آلو ام نه کاج
..
دفترچه خاطرات غضنفر : خیلی فقیر بودیم ،هیچ پولی نداشتیم ، مادرم قادر به زاییدن من نبود ، خاله ام مرا زایید
..
غضنفر میخواسته بره بهشت زهرا، گل گیرش نمیاد کمپوت میبره!
..
توی یک مهمانی، یک خانمی رو می کنه به غضنفر، می گه: به نظر شما من چند سالمه؟ غضنفر می گه: گفتنش یک خورده مشکله، اما یک کم که دقیق می شم می بینم اصلا بهتون نمی یاد!
Last edited by tiktak20; 23-10-2009 at 22:34.
یه روز یه آدم لوچ میره دکتره میگه :
آقای دکتر من همه چیز رو دو تا میبینم،
دکتره میگه : هردو تون این مشکل رو دارید!!؟
یه هموطن زنگ میزنه به دوست دخترش میگه : پاشو زود بیا خونمون هیچکی نیست.
دختره میره خونه یارو هر چی در میزنه هیچکی درو باز نمیکنه!!!
دو تا تریاکی نشسته بودن و داشتن سیگار میکشیدن .
یکیشون گفت:
اشغر جون دعا کن یه ژلژله بیاد و این خاکشتر شیگار ما رو بنداژه ژمین!!!
"همیشه خندان باشید"![]()
هر وقت دلت گرفت؛ هر وقت تنها بودی؛ هر وقت کسی رو نداشتی که باهاش حرف بزنی؛ هر وقت به دو تا گوش احتیاج داشتی … گوشی تلفن رو بردار و به موبایل خودت زنگ بزن و با خودت حرف بزن و این رو بدون که همیشه، یه برادر مهربون و صبور سپاهی هست که با حوصله به حرفات گوش بده![]()
يه نفر ميره جوراب فروشي ميگه آقا جوراب ميخوام فروشنده ميگه:مردونه ؟يارو دست ميده ميگه: مردونه !!!
يه يارو زنگ ميزنه پيتزا فروشي ميگه يه پيتزا مي خواستم. فروشنده ميگه . به نام ... ؟ يارو ميگه . آخ آخ . ببخشيد .به نام خدا , يه پيتزا مي خواستم
اخيرا کشف کردند که حرف مورد علاقه ي دختر هاي ايراني در زبان فارسي ( پ ) و ( خ ) مي باشد، مثلا : دوست دارند که ( پول ) ( خرج ) کنند. ( پسر ) ( خر ) کنند. ( پدر ) ( خام ) کنند. ( پرايد ) ( خرد ) کنند. ( پاسپورت ) بگيرند برن ( خارج) . ( پر رو ) و ( خوشگل ) باشند و ... ادامه دارد
یه اسکلت اکس میخوره،میگه:توپولویم توپولو صورتم مثل هلو
هانیه توسلی با حامد کمیلی ازدواج می کنه بچشون میشه : دعای ندبه
غضنفر می ره دکتر می گه : آقای دکتر من فراموشی گرفتم
دکتر میگه چند وقت این بیماری رو دارین ؟
غضنفر می گه کدوم بیماری
براداشتن قدم های بزرگ در زندگی
.
.
.
.
. پاره شدن شلوار را در پی دارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)