فولدر Garmin رو توی ROOT مموری بریزید...یعنی جایگزین اونی که نصب کردید بشه...!
راجع به utm اطلاعی ندارم...ولی برنامه هایی که نقشه ایران رو داشته باشند همین 2 تا هستند...
اگه اسم برنامه رو میدونی بگو برات پیدا کنم...
شاد باشید![]()
فولدر Garmin رو توی ROOT مموری بریزید...یعنی جایگزین اونی که نصب کردید بشه...!
راجع به utm اطلاعی ندارم...ولی برنامه هایی که نقشه ایران رو داشته باشند همین 2 تا هستند...
اگه اسم برنامه رو میدونی بگو برات پیدا کنم...
شاد باشید![]()
لطفا در مورد smart هم توضیح دهید چون smart برای شهرستان ها رو هم می گیره
نرم افزار SmartCom GPS به همراه نقشه های ایران (شهرها)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pas chera dar bala esm n73 ro to lest ghoshy hay ghabel nasb neveshte![]()
کدوم بالا؟ رو 73 هم نصب میشه...ولی با کمک یه دستگاه جانبی کار میکنه..!
شاد باشی![]()
گوشی من n96 هست تو قسمتی که از App.Manager باید ادامه نصب را انجام بدید را متوجه نشدم الان برنامه را نصب میکنم باز نمیشه تو گوشیم ایراد از کجا است؟
دوستان من هنوز متوجه نشدم.
باید اول برنامه جرمین رو نصب کنم ولی چه جوری . آخه گوشی من که 6220 و دیتا کانکشن نداره. با pc suit هم که نمیشه.
در ضمن من برنامه جرمین رو هم گرفتم ولی بطور معمول که میخوام نصب کنم وسطش ارور میده
از قسمت app باید برید تو قسمت فایل های نصب! اونجا فایل رو به اسم Garmin پیدا میکنید و نصب میکنید...
گوشی شما حتما" یکی از 2 حالت Data Transfer یا Mass Memory رو داره...از این طریق وصل کنید.
شادب شاید![]()
ممنون جناب لجند. توی همین برنامه یو تی ام اونو پیدا کردم. یو تی ام به شما مختصات نظامی میده به این معنی که بجای اینکه مختصات رو مثلا 50 درجه و 30 دقیقه و 44 ثانیه درج کنه بجای اون یه عدد مثلا 3387655 به شما میده که برای پیدا کردن و شناسایی یه منطقه خیلی راحت تره. چون این عدد بر مبنای متراژ زیاد میشه یعنی اگر شما یک متر از نقطه فبلی فاصله بگیرید یک عدد به مختصات یو تی ام شما اضاف میشه. اکثرا برای کار های زمین شناسی و نقشه برداری از این مختصات استفاده میشه. خوشبختانه گارمین این مختصات رو داشت... ممنونم... به هر حال اگر باز هم نرم افزاری بود که بتونه این مختصات رو نشون بده ممنون میشم اونو به من معرفی کنید چون احتیاجی به نقشه ندارم و فقط گرفتن این مختصات برام مهمه. توی گارمین یه مقدار سخت و وقت گیر هست دیدن مختصات... به هر حال ممنونم
ورژن نرم افزار گوشی من 5.00.50 هست
یه سوال داشتم
این فایل نقشه جدید وقتی دانلود کرد، مستقیما کپی کنم تو فولدر گارمین؟
نیاز نیست فایلهای قبلی پاک بشن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)