اینم برای شما آپلود شده در چند سایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم برای شما آپلود شده در چند سایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یونس جان شکلهای دیگه از این آیکون هم هست؟بخواییم دوباره به همون حالت اول برگرده اینو باید پاکش کنیم؟
راستی رفتم سایت انگیج وقتی میزنم این پیغام رو میده Your email address has not been validated. میخوام هم دوباره بسازم پیغام خطا میده میگه ایمیل تکراریه چی کار کنم؟
Last edited by sarmast65_ata; 21-08-2008 at 20:37.
سلام عطا جان.. آيكون ديگه هنوز ساخته نشده...براي برگردوندن هم بايد پاكش كني و بعد ريست..
.
مشكل واقعا" عجيبيه...مطمئني پسوردتو درست ميزني؟؟اگه نشه كه بايد يه ID جديد بسازي ،چاره اي نيست..![]()
من نتونستم آيكون رو عوض كنم.چيزي نداشت كه.اون فايله رو از زيپ خارج ميكردي ميبردي تو c/resource/app و پيست ميكرديم و بعدشم ريست.ولي در كمال تعجب نشد
راستي من همچنان brain challeng و asphalt 3 رو گوشيم اجرا نميشه و ارور ميده.
bounce حالمون رو گرفت.خيلي مراحلش كم بود.تا اومديم معتادش بشيم يه دفعه تموم شد!
مهندس جان بايد تو E بريزي...نه C...
چه اروري ميده؟؟
bounce هم آره خيلي كوتاهه..ولي خيلي بازيه باحالي بود...![]()
Last edited by Legend; 21-08-2008 at 22:35.
سلام.
من یه سیدی خریدم که بازیای ان گیج رو توش داره گوشیمم ان 81 هست.فایلایی رو که تو پست 2 بود رو دانلود کردم ولی یه مشکل دارم اونم اینه که فرمت بازیها sis هست نه ngage.نصب هم نمیشن.چی کار کنم؟
اون سيدي كه شما خريدي بازي هاي N-Gage I هست كه براي S60 V2 ساخته شده...
بازيهاي اين تاپيك N-Gage II هست و براي S60 V3 مثل N81 شما..![]()
حواسم اصلا نبود legend جان.آره عوض شدش
اين گوشيه منم ديونس يه موقع وارد بازي نميشه و ارور ميده يه موقع مثل الان ميره قشنگ بازي رو مياره! دففعه ديگه ارور داد مينويسم اينجا
ولي brain challenge رو ميرم توش ديگه هيچي نمياد و مجبورم remove memory card رو بزنم كه انگيج رو ببنده!
اين بازيهاي انگيج اينقدر فاز ميده ديگه آدم وقت نميكنه بره سره بازي هاي ديگه.الان 1هفتس ميخام برم assasian creed رو لول سخت بازي كنم اصلا وقت نميشه ترجيح ميدم برم ماهيگيري :دي
آرهترجيح ميدم برم ماهيگيري
ماهیگیری از همه بازی ها به نظر من جالب تره
یه تاپیک جدا واسش زده بشه خیلی خوبه
ای بابا فقط به خاطر ngage خریده بودم حالا هیچ جوری نمیشه تبدیلش کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)