دیگه همه بحثا STOP!
اعضای گروه P T G تو فروم خصوصی بحث کنید.
اعضال گروه PG هم همینطور.
بحثایی هم که بین این دو گروه هست لطفآ فروم شیر کنید.
ببخشید که من فضولی کردم![]()
دیگه همه بحثا STOP!
اعضای گروه P T G تو فروم خصوصی بحث کنید.
اعضال گروه PG هم همینطور.
بحثایی هم که بین این دو گروه هست لطفآ فروم شیر کنید.
ببخشید که من فضولی کردم![]()
فارغ از هر نوع گروه بازی داریم بحث میکنیم ؛ بحث در حیطه ی بازی تراوین هست . رو چه حسابی میگید بحث Stop ؟!
چرا ميخندي؟ عر عر كردن مگه خنده داره؟بيچاره خارجيه زبون نفهم.......خوبه اونم به سخن گفتن تو بخنده؟
خداوكيلي تا يه يك ساعتي همينجور داشتم ميخنديدم!!!!!!
توي نامش نوشته بود ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
اسمشم orent بود...........ولي دلم براش سوخت........نميخواست كاري كنم كه عر عر كنه
...............در ضمن من كه گفتمتا يه حدي مشكل نداره...........اگه باز معتاد سرباز سازي نشين خوبه
من خودم دوتا لژيون زدم و شروع كردم به در آوردن نون حلال!!! اما ديدم كه هيچي در نمياد بي خيال شدم........همش هم استرس داشتم كه كسي حمله نكنه همون دوات هم بپره
اما تا 5 دقيقه دور بوديم يه بنده خدايي اومد جونشونو گرفت
ما هم الان خيالمون راحت
گهگداري ميام يه سري ميزنمو ارتقا ميدم و با خيال آسوده ميذارم كامپيوتر هم يه استراحتي بكنه
به نظر من شما هم همين كارو بكنين بهتره
بحث در مورد نامردياي شما كه تمومي نداره
ما نميدونيم از دست تو به كجا پناه بياريم![]()
Last edited by jb.NY; 17-07-2009 at 22:01.
کرک بی انصافی نکن من که از اول باهات بودم . الان میخوای از دست من بزاری بری ؟
من تازه پیدات کردم . فک کردی ولت میکنم به همین سادگی ها
نه ديگه...تموم شد
من رفتم ...اصرار نكن..............باي(خالي بندي)
![]()
وااا!
عجب! كرك هم خنديد! باورتون ميشه؟! كرك خنديد!![]()
سلام
سوال:
منجنيق خاصيت دفاعي هم داره؟مثلا فرض كنيد 10 تا منجنيق دارين با 200 تا نيرو و در اين حين يه دهكده با 100 تا نيرو و 30 تا منجنيق به شما حمله ميكنه!اين وسط منجنيقهاي شما چيكار ميكنن؟دفاع ميكنن يا نه هيچكاري نميكنن؟اگه دفاع ميكنن اين دفاع در چه حدي هست
تذكر:من در سرور 4 عضو شدم اسم دهكدم هم هست SID FROM IRAN اگه در نزديكي شما هستم براي من هم دعوتنامه اتحادتون رو بفرستين كنار من يك خانم هست با اسم بهاره كه هيچوقت آن نيستند چون بهشون نامه دادم و هنوز جواب ندادند.گفتم بگم كه بدونيد.شايد بشناسيدش.سفارت ساختم دعوتم كنيد اگه بهتون نزديكم .اگه دور هستم نميخواد
بچه ها اتحاد P.G سرور 3 هم مال شماهاست ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچی دیگه دفاع فوق العاده ضعیف ! تلف میشن الکی بهتره منجنیق وقت دفاع نباشه تو دهکدهمنجنيق خاصيت دفاعي هم داره؟مثلا فرض كنيد 10 تا منجنيق دارين با 200 تا نيرو و در اين حين يه دهكده با 100 تا نيرو و 30 تا منجنيق به شما حمله ميكنه!اين وسط منجنيقهاي شما چيكار ميكنن؟دفاع ميكنن يا نه هيچكاري نميكنن؟اگه دفاع ميكنن اين دفاع در چه حدي هست
کرک تا میتونی به این orent حمله کن!!
میخوام جذبش کنم!![]()
اگه باشن تو دهكده هيچ سودي نداره و فقط از دستشون ميدي
بايد بفرستيشون برون
بهش حمله كردم...............بعد يه بابايي كه اسمش رضا88 بود بهم نامه داد و گفت ممنون كه به رفيقم حمله كردي........بعد با لحني تند نوشت يك ساعتو بيستو پنج دقيقه بهت وقت ميدم از كل بچه هاي اتحادم معضرت بخواي
شرمنده ولي منم نوشتم (شاتاپ من)..........بعد ديگه خفه شد......بعد به اورنت حمله كردم و اونم گفت صلح كن با من و منم ديدم هيچي ازش نميماسه صلحيدم
بعدشم برادر اچ..........اون توي اتحاد رضا هست كه اسمشم NKRI II هست
ديگه فكر نكنم بياد طرف ما
راستي اون رضا به گفته خودش ايراني نيست
چرا گير ميدي؟ بابا قلبم گرفت اينقدر حرص خوردم
اون خندم براي اين بود كه يه نفر رو بالاي 100 نفر پيدا كردم دارم ميارمش تو اتحادانگار خنده به ما نيومده..........پس
سرور 3 نه ولي كل دنيا مال ماست![]()
Last edited by jb.NY; 18-07-2009 at 07:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)