اگر ممکنه یه نفر هم به سوال های من جواب بده٬ نیاز فوری به جواب این سوال ها دارم.
ممنون
اگر ممکنه یه نفر هم به سوال های من جواب بده٬ نیاز فوری به جواب این سوال ها دارم.
ممنون
206در این لحظه مدلهاش در ایرانخودرو بی سابقه افزایش پیدا کرده(هاچ بک)
1-تیپ2(13600)
2-تیپ2با ای بی اس(14100)
3-تیپ2با ایربگ و ای بی اس (14300)
3-تیپ2سفارشی
4-تیپ2سفارشی با ای بی اس(15150)
5-206جدید(14950)
6-تیپ3
7-تیپ3سفارشی
8-تیپ5(پیش فروش)
9-تیپ6(18500)
جالب اینجاست که تیپ2با ایربگ و ای بی اس فقط300تومان ازتیپ3ارزونتره!
حالا باید ببینیم 206جدید چیه!من از یکی پرسیدم گفت تیپ4 هستش یعنی اتوماتیک تیپ2یا3!
Last edited by irinn65; 03-10-2010 at 03:04.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا از یکی نپرسید، از خود من بپرسید! دیروز تو نمایندگی توش نشستم.
1- آپشن هاش از 206 تیپ 3 بیشتره و فووووووووووووووووووووووول آپشنه.
چراغ های عقب صادراتی و لاستیک ها پژویی و رینگ های اسپرت و داشبرد طرح چوب و تهویه مطبوع اتوماتیک و کپسول آتش نشانی و ضبط سی دی خور و زه و سپر هم رنگ بدنه و... و... و... داره. ( چراغ های جلوش هم یه فرق هایی داشت، لاستیک هاش هم فکر کنم بزرگتر بود )
2- نمیدونم فرقش با 206 تیپ 3 چیه! مگه فرق تیپ 2 و 3 فقط در آپشن ها نبود؟ خب اینکه شونصد برابر تیپ 3 آپشن داره.
3- دندش هم اتوماتیک نیست! در واقع همون تیپ دو هست با خدا تا آپشن.
ویرایش.......
Last edited by p990; 03-10-2010 at 20:58.
یعنی چی؟
اگر منظورت اینه که پست قبلی رو ویرایش کنم باید بگم که پست قبلی و سوالم رو بعد از اومدن از نمایندگی ایران خودرو پرسیدم.
چون کسی که اونجا بود هیچی حالیش نبود و اینقدر چرت و پلا جواب میداد که...
میگفت 206 تیپ 3 موتورش 1600 هست!
دیدم هر چی میپرسم چرت و پرت جواب میده٬ برای همین اومدم اینجا سوال کردم
اینجا هم یه نفر تو دو تا پست بالاتر اطلاعات اشتباه تر تر داد برای همین اطلاعات خودم رو گذاشتم تا اگر کسی بیشتر در مورد 206 جدید میدونه این اطلاعات رو تکمیل تر تر کنه.
والا تیپ2سفارشی هم اکثر اینارو داره شاید سفارشیو با جدید اشتباه گرفتی!
آقا کور و خنگ که نیستم که سفارشی رو با جدید اشتباه بگیرم!
یه سر برو سایت ایران خودرو٬ تو شرایط فروش جدیدشون یه 206 دارن به اسم "206 جدید".
ضمنا این جدیده ایربگ و ای بی اس هم داره.
سفارشی تیپ 2 ایربگ نداره و 170000 تومن هم گرون تره.
یه تیپ 2 دیگه هم داره که ایربگ و ای بی اس داره ولی آپشن های 206 جدید رو نداره و از 206 جدید 660000 تومن ارزون تره.
هنوز هیچکی پیدا نشده که به سوالهای من جواب بده :(
میخوام برم بخرم ولی نمیدونم چیا داره٬ بین 206 جدید و تندر فول دو دل هستم٬ صندلی های تندر مثل مبل میمونه و کلی راحته ولی صندلی های 206 مثل پالون خر میمونه و تو یه مسافرت طولانی استخون برا آدم جا نمیگذاره! ولی قیافشون رو که نگاه میکنی سگ 206 میرزه به تندر!
سوال اصلی من:
اگر تنها فرق 206 تیپ 2 و 3 در آپشن هاشون هست٬ آیا 206 جدید که آپشن هاش از 206 تیپ 3 بیشتره از 206 تیپ 3 بهتره؟
اصلا آیا تنها تفاوت 206 تیپ 2 و 3 در آپشن هاشون هست؟
پ.ن: آقا آمارش رو کامل در آوردم٬ این 206 جدید از مرداد داره فروخته میشه و مشخصاتش هم اینه:
پژو ۲۰۶ جدید: مجهز به موتور کم مصرف TU3A ترمز EBD + ABS ( چهار کاناله ) و AIR BAG راننده٬ قطعات ترییناتی (DECORATIVE) طرح چوب٬ کپسول آتش نشانی٬ کفپوش های موکتی و چراغ جلو با لنز شفاف٬ چراغ های نیمه شفاف عقب جدید ( صادراتی )٬ تجهیزات همرنگ بدنه معروف به PACK LOOK شامل: سپر های جلو وعقب٬ زه های ضربه گیر جانبی٬ دستگیره های در باز کن پژویی ( اصلی )٬ قفل مرکزی و شیشه های جلو برقی٬ سیستم ضد سرقت ایموییلایزر.
حالا فرق هاش با 206 تیپ 3 چیه؟ ( سوالم در مورد موتورشون هنوز هم پا برجا هست )
Last edited by soooot; 04-10-2010 at 03:45.
ایران خودرو تازگیا اونقدر اپشن تیپ هاشو تغییر داده که ادم گیج میشه به سوال شما جواب بده!اگر تنها فرق 206 تیپ 2 و 3 در آپشن هاشون هست٬ آیا 206 جدید که آپشن هاش از 206 تیپ 3 بیشتره از 206 تیپ 3 بهتره؟
بلهاصلا آیا تنها تفاوت 206 تیپ 2 و 3 در آپشن هاشون هست؟
کلا تیپ 2و تیپ 3 به غیر از اپشن با هم هیچ تفاوتی نداره!حالا فرق هاش با 206 تیپ 3 چیه؟ ( سوالم در مورد موتورشون هنوز هم پا برجا هست )
اما خب تیپ 2 سفارشی امکاناتش زیاده اما باز به تیپ 3 نمیرسه!
تیپ 2 جدید هم کمی رو موتورش کار کردن که تونستن کمی مصرفش رو کم کنن که 100 % رو کاهش قدرت موتورش تاثیر داره !
مثلا 206 های معمولی استاندارد الایندگیشون یورو 2 بود که این جدیده به یورو 4 رسیده!
ایران خودرو نوشته :
- مدیریت بهینه در مصرف سوخت
- مجهز به پدال برقی به منظور آسایش رانندگان
- هوشمند شدن سیستم ورود هوا به خوردو به منظور سوخت و ساز بهتر
دارم رو این سه مورد تحقیق میکنم ببینم واقعا چی کار کردن روش!
حرف اخر:
من پیشنهادم به شما اینه که تیپ 3 بخری.
با عرض پوزش دوستان براي اطلاع از کليه تفاوتهاي تيپ هاي مختلف 206 به لينک زير مراجعه کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به چه دلیل این پیشنهاد رو میکنید؟
آخه تو نمایندگی ایران خودرو گفتن که 206 جدید از 206 تیپ 3 آپشن هاش خیلی بیشتره، و اگر فرقشون فقط در آپشنه در نتیجه 206 جدید باید بهتر باشه.
من بیشتر به مصرف کمتر سوخت اهمیت میدم تا قدرت و شتاب. ( اگر دلیل پیشنهادتون اینه )
تنها چیز 206 که برای من غیر قابل قبوله صندلی های زاقارتش هست، اصلا راحت نیست، صندلی های تیپ های مختلف با هم فرق داره یا اینکه همشون همینجورین؟
روکشی چیزی برای صندلی هاش وجود داره که مثلا شیار شیار داشته باشه برای جلوگیری از عرق کردن یا صندلی ها رو نرم تر کنه و...؟
اونوقت این 206 ها کامپیوتر سفری دارن یا نه؟
اتفاقا من دنبال تیپ 3 بودم که به این برخوردم، تمام نمایندگی های ایران خودرو و خیلی از بنگاه ها رو رفتیم، تیپ 3 صفر نایاب می باشد، و تمام بنگاهی ها هم متفق القول بودن که تیپ 3 نخرم چون مشتریش خیلی خیلی کمتر از تیپ 2 هست. ( موقع فروش باید به قیمت تیپ 2 فروختش )
Last edited by soooot; 04-10-2010 at 13:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)