فکر کنم طلائیش مخصوص المپیک بود .
![]()
سلام
عكسارو كجا آپ كردين؟ جمهوري اسلامي سايت tinypic رو هم ف ي ل ت ر كرد![]()
عکسا برای من هم باز نمیشه ....راستی دوستان تو تهران موجوده یا نه رنگ طلاییش؟؟؟؟
سلام دوستان
اين هم آخرين و جديدترين Firmware براي گوشي F480
البته هنوز خودم آپگريد نكردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
....راستی دوستان تو تهران موجوده یا نه رنگ طلاییش؟؟؟؟
hooshmandجان اگه میشه توضیح بدین چه چیزایی اضافه شده و چه تغییراتی کرده.ممنون.
من یه سرچی زدم.فریمور نسخه ی قبلی یعتی f480xeib1 در مقایسه با فریمور pink پسرفت هایی مثل نبود فونت جدید و یا منو ی صورتی رو داشت که در این نسخه برطرف شده و در نتیجه حاصل کار فریموری کاملا شبیه pink هستش و هیچ تفاوت ظاهری وجود نخواهد داشت.شما به اسم این دو تا فریمور که پشت سر هم اومدن نگا کنید:f480xeib1 و f48fxeib1 معلومه یکی در جهت تکمیل اون یکی اومده.
من در نهایت متوجه نشدم که هدف از این همه فریمور شبیه هم که تفاوتشون فقط توی اسمشون هست واسه چیه.چرا یه بار یه فریمور جدید با تغییرات کلی نمیاد!!
ممکنه این فیرمور ها کار افرادی غیر از سامسونگ باشه
من هم دقیقا همین نظر رو دارم.بسیاری از این فریمور ها با هدف ساپورت کردن یک زبان خاص به ویژه واسه ی اس ام اس زدن تولید میشن به طوری که ممکنه تفاوت دو تا فریمور فقط در زبان های ساپورت شده ی اون دو تا فریمور باشه.
من هم طلاییشو دیدم خیلی خوشگله.جلد چرمیشم به زرد کمرنگ میزنه و پشت جلدشم سفید بود.بدنه ی پشت گوشی با فلز دور گوشی همگی طلایی بودن.من که به نظرم خیلی زیباست و تو چشم میاد و اصلا هم دخترونه نیست.حتی هوس کردم گوشیمو عوض کنم.عکسا برای من هم باز نمیشه ....راستی دوستان تو تهران موجوده یا نه رنگ طلاییش؟؟؟؟
Last edited by Makan_noor; 10-04-2009 at 22:25.
سلام:من گوشیf480 خریدم و دو مشکل دارم اگه دوستان مشکلات رو میدونند و به من بگن ممنون میشم 1_بعد از ضبط صدا ذخیره نمیشه 2_در هنگام بلوتوث فرمت amr ذخیره نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)