تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 210 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالا گفتم هر دوتا ویندوز sp3 هستن.
    اصلا یه چیز عجیب هست من قبلا (( چند سال پیش )) شبکه کرده بودم،نمیدونم از چی می تونه باشه ؟؟؟!!!!
    ping کردی؟

عجیبه یکم....

2. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امیر جان من تازه متوجه شدم که این کابل ارتباطی از نوع cross over نیست.
    و برای ارتباط کارت شبکه با مودم adsl هست....
    حالا باید به فکر یه cross over باشم ......؟؟!!!

به هر حال ممنون

4. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ddavod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    iran-tehran

پيش فرض

دوستان من تو خونه 2 تا کامپیوتر دارم یکی لب تابه یکی هم کامپیوتر خونگی حالا من کاری که میخوام کنم اینه که یه مودم وایرلس دارم که هم وایرلس هستش هم پورت لن داره من لنش رو وصل کردم به کامپیوتر خونگی و خوب از وایرلسش هم برای لب تابم استفاده میکنم میخواستم ببینم با همین تجهیزاتی مه من دارم میتونم بین ای 2 تا سیستم فیلم و عکسو موزیک و غیره رو جابجا کنم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من تو خونه 2 تا کامپیوتر دارم یکی لب تابه یکی هم کامپیوتر خونگی حالا من کاری که میخوام کنم اینه که یه مودم وایرلس دارم که هم وایرلس هستش هم پورت لن داره من لنش رو وصل کردم به کامپیوتر خونگی و خوب از وایرلسش هم برای لب تابم استفاده میکنم میخواستم ببینم با همین تجهیزاتی مه من دارم میتونم بین ای 2 تا سیستم فیلم و عکسو موزیک و غیره رو جابجا کنم
    بله می تونید ولی اگر وایرلس مودم و لپتاپ شما سری G هست سرعتش زیاد بالا نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بله می تونید ولی اگر وایرلس مودم و لپتاپ شما سری G هست سرعتش زیاد بالا نیست.

چگونه می توانم یک شبکه بین لپتاپ و PC درست کنم و فایل و پرینتر و ... به اشتراک بگذارم طوریکه تنظیمات مودمم که به صورت PPPoE و Routing است ، بهم نخورد؟ ممنون می شوم راهنمایی بکنید

Last edited by koorosh2500; 14-11-2010 at 09:32.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

برای File Sharing شما باید 2 تا کارت وایرلس داشته باشی تا بتونی File هات رو Share کنی.(ب استفاده از پیکربندی ad-hoc)

راه دوم هم اینه که یک Wireless Access Point بگیری تا بتونی هر دو کارت رو باهاش به راحتی انجام بدی.

موفق باشی.

---------- Post added at 10:16 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------

چگونه می توانم یک شبکه بین لپتاپ و PC درست کنم و فایل و پرینتر و ... به اشتراک بگذارم طوریکه تنظیمات مودمم که به صورت PPPoE و Routing است ، بهم نخورد؟ ممنون می شوم راهنمایی بکنید
    سلام.

شما باید Access Point بگیرین. با مودم وایرلس نمیشه.

9. 3 کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما مدل مودم رو نفرمودید.
    اول اینکه مودم رو باید در حالت pppoe تنظیم کنید و dhcp server اون فعال باشه .بعدش با کابل لن pc رو به مودم وصل کنید و تنظیمات کارت شبکه روی Automatic باشه که خودش ip بگیره و لپتاپ هم وایرلس مود رو فعال کنید تا با سرچ کردن به مودم وصل بشید . بعد رو هر درایوی که می خواید Share بشه راست کلیک کنید و از قسمت properties برید به تب Sharing و اون رو فعال کنید.

11. 3 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

... بعد رو هر درایوی که می خواید Share بشه راست کلیک کنید و از قسمت properties برید به تب Sharing و اون رو فعال کنید.
    یعنی شما میگین با مودم وایرلس میشه File Sharing انجام داد ؟!!

13. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یعنی شما میگین با مودم وایرلس میشه File Sharing انجام داد ؟!!
    بله خودم اینکار رو انجام دادم. وقتی لپتاپ شما از اینترنت استفاده میکنه و به مودم وصله و PC شما هم با لن به مودم وصله مودم به عنوان روتر این وسط عمل میکنه و میشه فایل شیرینگ انجام داد.

15. 4 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما مدل مودم رو نفرمودید.
    اول اینکه مودم رو باید در حالت pppoe تنظیم کنید و dhcp server اون فعال باشه .بعدش با کابل لن pc رو به مودم وصل کنید و تنظیمات کارت شبکه روی Automatic باشه که خودش ip بگیره و لپتاپ هم وایرلس مود رو فعال کنید تا با سرچ کردن به مودم وصل بشید . بعد رو هر درایوی که می خواید Share بشه راست کلیک کنید و از قسمت properties برید به تب Sharing و اون رو فعال کنید.
    بسیار عالی
    دست شما درد نکند
    مودم من zyxel P660HW وایرلسه و با راهنمایی شما همین الان تونستم فایلها را share کنم و خیلی خوشحالم. فقط مجبور شدم روی لپتاپ و PC یک workgroup تعریف کنم. اصلا به تنظیمات مودم هم دست نزدم. تنظیمات مودم به صورت پیش فرض روی pppoe و DHCP بود. dvd درایو PC را با لپتاپ share کردم و فیلمی رو که روی dvd درایو PC بود روی لپتاپ می بینم بدون اینکه ذره ای تو کیفیت فیلم اختلال ایجاد بشه. سرعت انتقال دیتا معرکه است.
    Last edited by koorosh2500; 14-11-2010 at 14:55.

17. 2 کاربر از koorosh2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •