ping کردی؟
عجیبه یکم....
ping کردی؟
عجیبه یکم....
امیر جان من تازه متوجه شدم که این کابل ارتباطی از نوع cross over نیست.
و برای ارتباط کارت شبکه با مودم adsl هست....
حالا باید به فکر یه cross over باشم ......؟؟!!!
به هر حال ممنون
دوستان من تو خونه 2 تا کامپیوتر دارم یکی لب تابه یکی هم کامپیوتر خونگی حالا من کاری که میخوام کنم اینه که یه مودم وایرلس دارم که هم وایرلس هستش هم پورت لن داره من لنش رو وصل کردم به کامپیوتر خونگی و خوب از وایرلسش هم برای لب تابم استفاده میکنم میخواستم ببینم با همین تجهیزاتی مه من دارم میتونم بین ای 2 تا سیستم فیلم و عکسو موزیک و غیره رو جابجا کنم
بله می تونید ولی اگر وایرلس مودم و لپتاپ شما سری G هست سرعتش زیاد بالا نیست.
چگونه می توانم یک شبکه بین لپتاپ و PC درست کنم و فایل و پرینتر و ... به اشتراک بگذارم طوریکه تنظیمات مودمم که به صورت PPPoE و Routing است ، بهم نخورد؟ ممنون می شوم راهنمایی بکنید
![]()
Last edited by koorosh2500; 14-11-2010 at 09:32.
سلام.
برای File Sharing شما باید 2 تا کارت وایرلس داشته باشی تا بتونی File هات رو Share کنی.(ب استفاده از پیکربندی ad-hoc)
راه دوم هم اینه که یک Wireless Access Point بگیری تا بتونی هر دو کارت رو باهاش به راحتی انجام بدی.
موفق باشی.
---------- Post added at 10:16 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
سلام.
شما باید Access Point بگیرین. با مودم وایرلس نمیشه.
شما مدل مودم رو نفرمودید.
اول اینکه مودم رو باید در حالت pppoe تنظیم کنید و dhcp server اون فعال باشه .بعدش با کابل لن pc رو به مودم وصل کنید و تنظیمات کارت شبکه روی Automatic باشه که خودش ip بگیره و لپتاپ هم وایرلس مود رو فعال کنید تا با سرچ کردن به مودم وصل بشید . بعد رو هر درایوی که می خواید Share بشه راست کلیک کنید و از قسمت properties برید به تب Sharing و اون رو فعال کنید.
یعنی شما میگین با مودم وایرلس میشه File Sharing انجام داد ؟!!
بله خودم اینکار رو انجام دادم. وقتی لپتاپ شما از اینترنت استفاده میکنه و به مودم وصله و PC شما هم با لن به مودم وصله مودم به عنوان روتر این وسط عمل میکنه و میشه فایل شیرینگ انجام داد.
بسیار عالی
دست شما درد نکند
مودم من zyxel P660HW وایرلسه و با راهنمایی شما همین الان تونستم فایلها را share کنم و خیلی خوشحالم. فقط مجبور شدم روی لپتاپ و PC یک workgroup تعریف کنم. اصلا به تنظیمات مودم هم دست نزدم. تنظیمات مودم به صورت پیش فرض روی pppoe و DHCP بود. dvd درایو PC را با لپتاپ share کردم و فیلمی رو که روی dvd درایو PC بود روی لپتاپ می بینم بدون اینکه ذره ای تو کیفیت فیلم اختلال ایجاد بشه. سرعت انتقال دیتا معرکه است.
Last edited by koorosh2500; 14-11-2010 at 14:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)