تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 1045 اولاول ... 4585919293949596979899105145195595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام به دوستان چندي پيش قبل از اينکه سيستم خود رو بفروشم تمام فايلهاي متني که با ورد تايپ و ذخيره شده بود رو آرشيو کردم حالا بعد از مدتي البته با سيستم جديدم وقتي ميخوام اين فايلها رو مشاهده کنم با صفحه کاملا سفيد روبرو شدم البته حجم فيلها تغييري نکرده فقط اون نوشته ها رو ديگه نميشه ديد حالا براي ديدن اون نوشته هاي داخل متن بايد چکار کنم؟؟؟
    با تشکر از دوستان.

فكر كنم نوشته ها رو ويروس از بين برده باشه. اگه خواستي، يه نمونه بگذار تا بهت بگم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مشکل اسم سایت ندارم زودتر م گفتین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من الآن امتحان كردم. مشكل خاصي نداره. فقط متن دلخواه رو در سايت انتخاب كرده، روي اون راست كليك و Copy‌رو بزن. بعد هم توي ورد به جاي زدن گزينه Paste گزينه Edit> Paste Special> Unformatted Unicode Text> OK رو بزن. بعد Ctrl+A و بعد هم Ctrl+Shift سمت راست.

ميشه اين:

باز هم مشكلي هست؟

داره خودمونی میشه elyas54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

فكر كنم نوشته ها رو ويروس از بين برده باشه. اگه خواستي، يه نمونه بگذار تا بهت بگم.

اقا به من بگو چطوری یه نمونه رو باید بگذارم من هنوز مبتدی هستم آقا جواد
    روش اونو توضیح بده
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اقا به من بگو چطوری یه نمونه رو باید بگذارم من هنوز مبتدی هستم آقا جواد
    روش اونو توضیح بده
    با تشکر

اول بايد فايل رو روي يكي از سايت هاي File hosting آپلود كنيد، بعد هم لينك دانلودش رو بگذاريد اينجا تا ما بتونيم دانلود كنيم.

چند تا سايت فايل هاستينگ رايگان:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال Adel.p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام
    لطفا اگه امکانش هست به طور تصویری به من کار Kerning for fonts رو در
    forma>font>spacing
    توضیح دهید من هر چی با این گزینه ور رفتم چیزی پیدا نکردم
    به طور خیلی واضح بیان کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان.
    چند سوال در مورد Word 2003 دارم. راستش اول می خواستم با search کردن تو این تاپیک به جوابم برسم، ولی متاسفانه زیاد موفق نبودم. از دوستان خواهش می کنم راهنمایی کنن.

1- چگونه می توان در یک سند Word که تقریبا اکثر صفحات آن به حالت عمودی (Portrait) است، چند صفحه به حالت افقی (Landscape) قرار داد ؟

2- آیا می توان در یک سند Word و برای فصول مختلف آن، Header و Footer های متفاوتی داشت ؟

3- چگونه می توان یک Chart را که از Excel به Word وارد شده ، با یک Textbox به صورت Group درآورد که هر دو با هم در متن حرکت کنند ؟

متشکرم.

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان.
    چند سوال در مورد Word 2003 دارم. راستش اول می خواستم با search کردن تو این تاپیک به جوابم برسم، ولی متاسفانه زیاد موفق نبودم. از دوستان خواهش می کنم راهنمایی کنن.

1- چگونه می توان در یک سند Word که تقریبا اکثر صفحات آن به حالت عمودی (Portrait) است، چند صفحه به حالت افقی (Landscape) قرار داد ؟

2- آیا می توان در یک سند Word و برای فصول مختلف آن، Header و Footer های متفاوتی داشت ؟

3- چگونه می توان یک Chart را که از Excel به Word وارد شده ، با یک Textbox به صورت Group درآورد که هر دو با هم در متن حرکت کنند ؟

متشکرم.
    سلام دوست عزيز

ج 1 : ابتدا كرسر را در ابتداي صفحه موردنظر قرار بده و از منوي File گزينه Page Setup رو انتخاب كن و با از انتخاب گزينه Landscape و نيز گزينه This Point Forward از باكس Apply To به نتيجه مي‌رسي و ميتوني دوباره اين كارو براي قسمتهاي بعدي هم تكرار كني

ج 2 : پس از گذاشتن كرسر در ابتداي صفحه اول از فصل جديد به منوي insert برو و گزينه Break رو انتخاب كن و گزينه next page رو انتخاب كرده و OK كن. حالا تو اين بخش جديد (Section) ايجاد كرده‌اي كه ميتوني براي اون و بخش قبلي هر كدوم يه سرصفحه يا پاصفحه بذاري

ج 3 : ابتدا بايد چارت واردشده رو از حالت In line with text خارج كرده و In Front Of Text بكني (كليك راست روي آن و گزينه Format Picture و زبانه Layout و گزينه موردنظر) حالا هر دو رو انتخاب كن (چارت و تكست باكس) و اونا رو Group كن

موفق باشي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممنونم wordist عزیز. بسیار عالی بود. الحق که ID ت برازندته :-)

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

ممنونم wordist عزیز. بسیار عالی بود. الحق که ID ت برازندته :-)
    سلام دوست عزيز من

خواهش مي‌كنم اين نظر لطف شماست.

موفق باشين

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان من ورد 2007 رو نصب کردم روی ویستا ..اگر بخوام یه فایل ورد رو باز کنم بایدخود برنامه ورد رو باز کنم و اونجا فایل مورد نظر رو open کنم....ولی وقتی مستقیم اینکارو میکنم ارور میده که doc is not a vali for win32 application ...........میشه راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم. در ضمن reinstal هم کردم ولی درست نشده..

در ضمن خود برنامه ورد هم هر سری که بازش میکنم نواروضعیت configuration progress میاد که 5 دقیقه طول میکشه تا اینکه کامل شه و وردو باز کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •