سلام
سرعت صبانت تو مشهد راضي كننده هست. نميدونم بعضي از دوستان چرا اينقدر مينالن.
سلام
سرعت صبانت تو مشهد راضي كننده هست. نميدونم بعضي از دوستان چرا اينقدر مينالن.
سلام بر همه مشهدی های گل
من 256 دارم. ساعت 12:37 نیمه شب هست!
الان من باید راضی باشم یا ناراضی؟!
باتشکر
Last edited by PCminister; 17-11-2008 at 00:40.
چه فايده كه اين سرعت، براي ثانيه هاي اول دانلوده. بعدش ميره رو سرعت قرارداد.
اين هم تست الان من:
![]()
سرعت تقریبا یکم بهتر شده الان بین 25 تا 30 باید راضی باشیم؟
خودشون میگن ما داریم سرعت استاندارد می دیم خب مگه شرکت های دیگه با همین سرعت پول کمتری نمی گیرند؟
من الان آسیاتک دارم...صبانت خوبه که بگیرم یا نه؟
شرکت رسانه نماینده صبانت سرعت یک مگابیت رو با 2 گیگ حجم دانلود 15900 تومان میده!! خوبه بگیرم یا نه؟ واقعا صبانت یک مگابیت سرعت داره؟؟؟
آقا سرنوشت مشترک های فیبر نوری چی شده کسی خبر داره
سلام دوستان من میخوام اینترنت پرسرعت در مشهد بگیرم تقریبا چیزی ازش نمیدونم میشه راهنماییم کنید .
کدوم شرکت بهتره و کمتر خرابی داره و سرعتو قیمتش خوبه ؟
برای 6 ماه میخوام حدودا 100 تومان با مودمش هزینه کنم ashena چطوره 6 ماهه 128 کیلو 28G با مودم و نصب 110 تومان
می ارزه ولی نمیدونم بدرد میخوره یا نه
لطفا هر چی یک نا وارد مثل من باید قبلش بدونه بگید
ممنون
دوست عزیز من یک همچین کاری می خوام بکنم , برم جای این 128 یه امگ بگیرم .
اما یک چیزی برام سواله ؟ اونم اینکه تا چند وقت پیش که سرعت 1 مگ بود , من سرعت دانلودم خوب بود
اما سرعت لود صفحات وبم کم بود تقریبا یک دهم ( می دونم باید کمتر باشه اما نه اینقدر) . حالا شما بگو وقتی یک مگ داشتی سرعت لود صفحات چند بود ( اپرا سرعت رو نشون می ده) .
من می خوام ببینم اگه بازم هم سرعت لود پایین باشه که دیگه 1 مگ نگیرم . چون , من لود از دانلود برام اهمیت بیشتری داره . با سپاس
چرا می شه یه کاریش کرد , در واقع اون محدودیت 128 یه جورایی حذق شد
تحصن , واقعا فکر نمی کنید خیلی موارد دیگر است که اهمیت بیشتری داره و چون مجبورید از کنارشون بدون تحصن می گذرید . در ضمن قرارداد 128 بود و نمی شه کاریش کرد
از شما جا داره واقعا تشکر کنم , چون تا حالا آدم به این رضایت مندی ندیدم ( شایدم ذینفع باشید)
تایید می شه و قبلا هم در این مورد ( اسپویلینگ بحث شده )
من تو روز امتحان نکردم و لی آخره شب همین حدود بود که شما میگی , باز یکم بهتر شد از 128 به 256 ارتقا پیدا کرده
من صبا دارم بنظره شما آسیا تک بگیرم خوبه ؟
مثل اینکه اگه سریچ ریس مرکز بشید مجبور می شه راه بندازه
, نشد باید به بازرسی مخابرات شکایت کنید ( البته مواظب باشید تو سایتشون تروجان دارند)
این سوال شما , سوال همه ی ماست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)