دوست عزيز . سايتش اين درايورو نداره . بعضيا ميگن با ويستا ميشه نصب کرد که من نتونستم . نميدونم بايد چه کارش کنم . اگه کسي راه حلي داره لطفا بگه . ممنون![]()
دوست عزيز . سايتش اين درايورو نداره . بعضيا ميگن با ويستا ميشه نصب کرد که من نتونستم . نميدونم بايد چه کارش کنم . اگه کسي راه حلي داره لطفا بگه . ممنون![]()
لطفا درایور های HP Pavilion dv6-T 2300 WH770AV زو اگر لینک دارید بدید
درایور جدید کارت گرافیک Ati 4650 لپتاپهای سونی برای ویندوز 7 رو از کجا باید دانلود کرد
درایور جدید کارت گرافیک Ati 4650 لپتاپهای سونی برای ویندوز 7 رو از کجا باید دانلود کرداحتمالا داره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خودت با توجه به ویندوزت (32 یا 64 بیتی بودن) انتخاب کن:لطفا درایور های HP Pavilion dv6-T 2300 WH770AV زو اگر لینک دارید بدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
شما نمیتونی نصب کنی یا اینکه به خاطر حرف بقیه نمیخوای نصب کنی؟حقیر یه لپ تاب دل1564 خریدم ولی نمیتوانم ویندوز ایکس پی نضب نمایم چون خیلی ها میگویند سرعتش میاید
دوستان خسته نباشيد
من دنبال درايور ويندوز7 براي Asus K50IN هستم اما نشد كه نشد
ممون ميشم راهنمايي كنيدهمش هست خودت انتخاب کن که کدوم رو میخوایکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزیز
من یک لپ تاپ مدل VGN-FZ290 دارم که ویندوزش vista بود.چندی پیش ویندوزش را عوض کردم و XP نصب کردم.با توجه به کمک دوستان توانستم درایورهای آنرا نصب کنم.ولی الان تنها مشکلی که دارم این است که وقتی می خواهم از کلید (Fn+F5) برای کم کردن نور استفاده کنم درجه ی ظاهر می شود ولی روی ماکزیمم مقدارش ثابت است و نور کم نمی شود.البته من vaio event service and sony utility را هم نصب کردم ولی نمی دانم چرا نور مانیتور روی ماکزیمم خودش ثابت شده و تغییر نمی کند.لطفا به من بگویید که چه کار باید بکنم؟و ایا نرم افزاری وجود دارد که نور را تنظیم کند؟
من مراحل زیر را به ترتیب انجام دادم
سپاسگذارم دوستان.
سلام دوستان عزیز
من یک لپ تاپ مدل VGN-FZ290 دارم که ویندوزش vista بود.چندی پیش ویندوزش را عوض کردم و XP نصب کردم.با توجه به کمک دوستان توانستم درایورهای آنرا نصب کنم.ولی الان تنها مشکلی که دارم این است که وقتی می خواهم از کلید (Fn+F5) برای کم کردن نور استفاده کنم درجه ی ظاهر می شود ولی روی ماکزیمم مقدارش ثابت است و نور کم نمی شود.البته من vaio event service and sony utility را هم نصب کردم ولی نمی دانم چرا نور مانیتور روی ماکزیمم خودش ثابت شده و تغییر نمی کند.لطفا به من بگویید که چه کار باید بکنم؟و ایا نرم افزاری وجود دارد که نور را تنظیم کند؟
سپاسگذارم دوستان.
سلام
من از وقتی 7 windows ریختم رو لپ تاپم ،dvd rw کار نمی کنه یعنی می خونه ولی رایت نمیشه کرد؟ باید چیکارش کنم؟
پیشاپیش هم از راهنماییهاتون سپاسگزارم
hp dv6-1125
Last edited by داش حسین; 09-06-2010 at 03:54.
سلام.بچه ها میشه کمک کنین درایور گرافیک لب تاب TOSHIBA SATELLITE 1850 SYSTEM UNIT رو بدین.ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)