خوب بله در اینکه از p1 سرتره حرفی نیستخوب دوستان منم به فکر خرید این گوشی افتادم ی گوشی w910 داشتم که دیروز فروختمش و حالا می خوام ی گوشی سیستم عامل دار لمسی بگیرم یا P1 یا w960 بین این دو گوشی اصلا بحثی نیست که 960 بهتره ولی قیمتش کمی بالاست
من 390 هم قیمت دارم آیا راه داره تا یکی 2 هفته بعد پایین تر بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی 960 گارانتی اصلی نداره نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صفحه ی نمایش گوشی زود خش بر نمی داره؟؟؟؟؟
آیا با انگشت می شه با صفحه ی نماید استفاده کرد؟؟؟؟؟؟ یا باید در همه مواقع قلم باشه؟
و یک سوال دیگه ی چند جا دیده بودم که روی صفحه کلید 960 فارسی هم نوشته شده بود که اصلا قشنگ نبود آیا همه دیگه جدیدا نوشته شدن
آیا این گوشی no name هم داره؟؟؟؟؟؟
و آخرین سوال هم اینه که ایا اون سری که روشون فارسی نوشته شده منو فارسی ان؟؟؟؟؟؟ (یا امکان داره که اونای که رو دکمه ها نوشته نشده منو فارسی هم باشن آخه w910 من اونجوری بود صفحه کلید فابریک فقط انگلیسی ولی منو فارسی هم داشت)
قیمتش هم بالا نیست قیمت p1 خیلی پایینه شما کدوم گوشی سیستم عامل دار صفحه لمسی با این قیمت سراغ داری؟
فکر نمیکنم دیگه زیاد افت داشته باشه شاید تا دوهفته دیگه در حد 10 تومن!
دوستان گفتند که no name هم داره ولی من ندیدم
بله هنوز هم کیپد انگلیش هم گیر میاد. اگه بگردی هست من امروز دیدم
نه خیر منو فارسی نداره اصلا فقط فارسی مینویسه!!
در مورد گارانتی هم بگم که اصلا بهش اعتقاد ندارم کلا چیز بیخودیه
اول اینکه مطمئن باشید که شیراز قیمتش پایین تر از ایناسسلام به W960 داران و دیگر موبایل داران
من تسلیم خریدن این گوشی شدم میخواستم بدونم داخل پکیج گوشی دقیقا چه وسایلی داره
من توی شیراز قیمت 440 هزارتومن دیدم ولی توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت 415000 تومن دیدم آیا یمشه به سایت اعتماد داشت و ازشون خرید کرد
تماس گرفتم گغتند 3000 تومن هم هزینه پست پیشتاز داره
متشکرم اگر جواب واضحی به من بدید
دومنمنتا حالا از سایت موبایل نخریدم و نمیدونم ولی معتبر ترین سایت ها از نظر من همین gooshishop.com و digikala.com هستند حالا میل خودتونه