آخه کرکهایی که معمولا برای بازی ها میاد یا از Razor هست یا از Skidrow یا از Reloaded و چند تا دیگه که همشون از کرکر های معروف هستند و هیچ کدوم هم ایرانی نیستند
آخه کرکهایی که معمولا برای بازی ها میاد یا از Razor هست یا از Skidrow یا از Reloaded و چند تا دیگه که همشون از کرکر های معروف هستند و هیچ کدوم هم ایرانی نیستند
دوستان نمیخوام روحیه ی ملی رو خدشه دار کنم
ولی ایرانی رو خیلی گنده کردی![]()
یعنی 2شهریور![]()
با سلام.
راستش یه تریلر تو You Yube دیدم خیلی جالب بود . فک نکنم کسی قبلا این تریلر اینجا گذاشته باشه . اگه قبلا بوده بنده پوزش میخوام.
سپاسگذارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولين امتيازش چرا 80 از 100ه؟!
(امتياز از مجله Pc Zone)
چی میگی بابا؟؟؟!!!!!!!
بازی هنوز ریلیز نشده نقدش در اومده یعنی چی اونوقت؟؟؟!!!!!!
آقا میدونی چند وقتیه عذاب وجدان گرفتم!!!هی نیگاه میکنم به خودم می گم ای دزد !!!!می ری بازی تقلبی می گیری بعد حق بقیه مردم تو خارج چی مشه که همش اورجینال میخرن؟؟!!!اونا حق اناس نیست؟؟؟!!!!
من به شخصه میگم با این همه بازی تقلبی که دارم باید تا آخر عمرم تو زندون می موندم اگه محاکمه میشدم که حتما میشدم!!!!
بعضي از شركت ها بازي هاشون رو قبل انتشار براي مجله ها و سايت هاي معروف براي نقد ميفرستن .
من که باورم نمیشه مافیا 2 نمره 80 بگیره!!!
حداقلش 9.5 شایستش 9.9 و 10!!!!!
دليلش اينه كه فيزيكش محدوده
داستان بازي تكراريه (يعني همون توي دهه ي 50-60 هست) چيزي كه همرو خيلي متحول كرده و خوششون اومده اينه كه قضاياي برف باريدن و ...
این حرفو جدی زدین!!!!!
یه لحظه فکر کردم شوخی نکردینا!!!!دی:
برادر من این بازی از فیزیکس استفاده می کنه فیزیکش توی دنیای بازی بی نظیره ، داستان هم که هنوز خبری ازش نیست چجوری گفتید تکراری!!!
کلا کامنت عجیبی بود!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)