-=====================-
سلام بر سناتور عزيز
كاملا درست است و در اين هيچ شكلي نيست ....
اما كدام عكاس حرفه اي را مي شناسيد كه در زوم هاي بالا، روي دست با سرعت شاتر پايين توانسته باشد عكس خوبي بگيرد؟؟؟
با احترام
كاويان
-=====================-
سلام بر سناتور عزيز
كاملا درست است و در اين هيچ شكلي نيست ....
اما كدام عكاس حرفه اي را مي شناسيد كه در زوم هاي بالا، روي دست با سرعت شاتر پايين توانسته باشد عكس خوبي بگيرد؟؟؟
با احترام
كاويان
با سلام خدمت دوستان عزيز
از دوستان عزيز كسي دوربين نيكون p80 دارد؟؟؟
يك سوال دارم از خدمتشان ...
با احترام
كاويان
با سلام خدمت دوستان عزيز
من مي خوام يه دوربين ديجيتال Canonبخرم كه:
1-كامپكت باشه
2- قيمتش حداكثر 250000 تومان باشه
3- كيفيت عكسش هم خوب باشه(البته نسبت به پولي كه ميدم)
اگه در اين زمينه راهنمائي هم داريد خوشحال ميشم بدونم.
با تشكر
با سلام خدمت دوستان عزيز
من مي خوام يه دوربين ديجيتال Canonبخرم كه:
1-كامپكت باشه
2- قيمتش حداكثر 250000 تومان باشه
3- كيفيت عكسش هم خوب باشه(البته نسبت به پولي كه ميدم)
اگه در اين زمينه راهنمائي هم داريد خوشحال ميشم بدونم.
با تشكر
سلام
یکی از دوستام 6 ماه پیش Canon PowerShot SX100 IS خریده میخواد بفروشه میخوا ستم من بخرمش ایا دوربین خوبی هست یا نه
وقیمت نو ان چند و من این که کار کرده هست چندبخرمش ؟؟؟؟؟
باسلام
من بادوربينهاي ديجيتال عكاسي آشنايي ندارم ازاستادان عزيزخواهش ميكنم يك دوربين خوب بين٥٠٠ تا٦٠٠ هزارتومان كه كامپكت باشه به بنده معرفي كنندكه بالرزش هم بتوان عكس گرفت وضمناجمع وجورباشدخلاصه يك دوربين باتوانايي بالاباشد.
متشكرم
Last edited by gholam14; 28-12-2008 at 06:48.
-================================================== ========-
دوست من از بين دوربين هاي زير يكي از انتخاب كن، در اين رنج حرف ندارند:
Canon A720
Canon SX100
Canon SX110
ضمنا اگر بتواني 330 جور كني كه معركه است و مي تواني P80 را بخري! حداقل اين مدل نيممه حرفه اي است ولي مدل هاي فوق آماتور پيشرفته محسوب مي شوند (هرچند كه كيفيت قابل قبولي دارند) البته توجه كن كه در اين رنج قيمت و با اين پولي كه مي خواهي خريد كني بايد قيد عكس خوب در نور كم و در محيط منزل در ساعات 4 بعدازظهر به بعد را بزني!! يعني در واقع بايد از نزديك با فلاش عكس بگيري و هيچ راه ديگري نداري اما اگر يك نيمه حرفه اي يا SLR-LIKE بخري در نور كم هم عكس هاي خوبي بهت مي ده ...
با احترام كاويان
-=========================================
-==================================-
سلام دوست من
دوربين خوبيه بخرش البته اگر قيمتش زير 170 باشد مي ارزد اگر مي تواني 330 جور كن و P80 بخر
SX100 الان اگر بتواني از جمهوري پيدا كني بايد حدود 190 هزار باشد!
ضمنا بايد توجه كني كه هرچند SX100 در اين رنج قيمت بهترين زوم را به شما خواهد داد اما در نور كم عكس هاي خوبي نخواهي داشت! (با ريپلاي بالايم به اون يكي دوستمون توجه كن)
با احترام
كاويان
-=====================================
-========================================
سلام دوست من اگر مي تواني تا 600 هزينه كني برو سراغ SLR و از بين مدل هاي D60 و 1000D يكي را بخر كه اولي مال نيكون و دومي مال كنون مي باشد
اگر هم مي خواهي عكاسي ماكرو انجام دهي و يا زوم بالا برايت خيلي اهميت دارد از بين SX10 و H50 و P80 يكي را انتخاب كن كه البته با توجه به اختلاف قيمت اين 3 مدل، P80 مقرون به صرفه تر مي باشد! (آهونگار 330 تومان قيمت گذاشته) و توجه داشته باش كه هر 3 عالي هستند و هر 3 جز SLR-LIKE محسوب مي شوند ...
كه البته ماكروي SX10 فوق العاده قوي مي باشد و شما از 0 سانتي مي تواني عكس بگيري (يعني لنز را به سوژه بچسباني و يا اينكه اگر بخواهي از حشره اي عكس بگيري مي تواني آنقدر رويش زوم كني كه كرك و پرش بريزه!!)
با احترام
كاويان
-==================================-
سلام دوست من
براستي قيمت برايتان مهم نيست؟؟
نكته مهم اين است كه شما سوژه تان در چند متري مي باشد؟ آيا انفرادي است يا در جمع؟؟؟ عكاسي صنعتي مي كنيد يا ... ؟ با چه مبلغي؟ slr-like مي خواهيد يا slr ؟!! آيا عكاسي حرفه اي بلديد يا خير؟؟؟
لطفا تمام اينها را پاسخ دهيد تا دقيقا بگوئيم چه بايد بخريد ....
اگر تازه عكاسي حرفه اي را مي خواهيد بياموزيد، حرف دوستمون سناتور كاملا درست است ...
با احترام
كاويان
به نظر شما p80 بهتره يا sx10 يا sx1 يا h50
برام قيمت مهم نيست ومي خوام حتما فيلم برداري داشته باشه
راستي قيمت sx1 چند است من نتونستم قيمتش را توي سايتها پيدا كنم
يا حق
سلام دوست من اگر مي تواني تا 600 هزينه كني برو سراغ slr و از بين مدل هاي d60 و 1000d يكي را بخر كه اولي مال نيكون و دومي مال كنون مي باشد
اگر هم مي خواهي عكاسي ماكرو انجام دهي و يا زوم بالا برايت خيلي اهميت دارد از بين sx10 و h50 و p80 يكي را انتخاب كن كه البته با توجه به اختلاف قيمت اين 3 مدل، p80 مقرون به صرفه تر مي باشد! (آهونگار 330 تومان قيمت گذاشته) و توجه داشته باش كه هر 3 عالي هستند و هر 3 جز slr-like محسوب مي شوند ...
كه البته ماكروي sx10 فوق العاده قوي مي باشد و شما از 0 سانتي مي تواني عكس بگيري (يعني لنز را به سوژه بچسباني و يا اينكه اگر بخواهي از حشره اي عكس بگيري مي تواني آنقدر رويش زوم كني كه كرك و پرش بريزه!!)
باسلام مجدد
دوست عزيزمنگفتم هيچ اطلاعي ازدوربينهاي عكاسي ندارم مثلا نميدانم فرقslr باslr-like يا ماكروي چيست اگرامكان داردكمي دراينموردتوضيح دهيد وبهترين رابمن پيشنهادكنيدراستيsx10 بالاتراست ياsx100.
بسيارمتشكرم
Last edited by gholam14; 29-12-2008 at 02:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)