تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 95 از 1174 اولاول ... 45859192939495969798991051451955951095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها ...
    میدونم یه کم دیر رسیدم.ولی گفتم همه دارن بازیو میبینن بی خود مزاحم نشم.
    فکر کنم تنها کسی که قبل از بازی درست پیش بینی کرده بود من بودم.باید قبول کرد که این اختلاف امتیاز در صدر جدول لالیگا خیلی تو روحیه رئال تاثیر داشته و یه کم اونها رو بی انگیزه کرده.
    به نظر من رئال باید توی هچل بیفته تا به خودش بیاد. هم تو لالیگا و هگ تو لیگ قهرمانان.
    به امید برد رئال در بازی برگشت...

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آره كسراجان منم اينو شنيدم
    ان پيرخرفت چون خودش نميتونه رنگ باشگاههاي اروپا رو ببينه داره حسرت مي خوره
    مطمئن باش به جز ميلان اون دوتا تيم ايتاليايي كه رم و اينتر هستند بدجوري حذف ميشن
    چون رئال رم را در جهنم برنابئو به آتش خواهد كشيد
    و ليورپول كه لازم نيست بگم خودتون ميدونيد كافيه بازي اول رو ببره در بازي دوم با هر روشي
    حتي وقت كشي و ضدبازي بازي رو مي بره

فقط رئال مادريد كه قهرمان اروپاست
    اینتر هم حذف!!! عمرا بتونه 3تا گل تو بازی برگشت به لیورپول بزنه !!!
    این بارسلونا چه خوش شانسه!!! یه تیم ناااااااااااان افتاده دستش، تا میتونست زد تو گلش!!! همیشه اینا خوش شانس بودن!

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

این دقیقا همون چیزیه که ما میخوایم
    كاملا اين كچل احمق گفته كه رئال را شگفت زده مي كنه
    اما نمي دونه چه چيزي در سانتياگو منتظرشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

12 پس از باخت به رم :گوتي: نتيجه‌ي بازي منصفانه نبود

گوتي، بازيكن رئال مادريد با وجود عملكرد نااميدكننده‌ي اين تيم در ديدار رفت مرحله‌ي يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر رم، اميدوار است هم تيمي‌هايش بتوانند ديدار برگشت را به سود خود به پايان ببرند.

در پايان بازي رم - رئال؛ دوربين‌ها تلويزيوني در پي شكار چهره‌هاي نااميد و غمگين بازيكنان رئال بودند‌ اما، اين بازيكنان به هيچ عنوان شكست خورده به نظر نمي‌رسند. مبارزه طلبي‌هاي بازيكنان براي بازي برگشت زمان زيادي طول نكشيد. كوتي بازيكن رئال ايمان دارد كه رئال مادريد در بازي برگشت كه در ورزشگاه سانتياگوبرنابئوي شهر مادريد انجام خواهد شد، پيروز ميدان خواهد بود.

گوتي، پس پس از پايان بازي گفت: «شروع بسيار خوبي داشتيم و با گل زود هنگامي كه به ثمر رسانديم آرامش زيادي به بازي‌مان حكم‌فرما باشد و به اين ترتيب به هدف‌مان رسيديم. ما به وضوح بخش‌هاي زيادي از بازي را در اختيار داشتيم اما، حريف در نهايت گلزني كرد. آنها از فرصت‌هاي خود استفاده كردند حيف شد كه ما بازي را واگذار كرديم.

بازيكن باسابقه‌ي رئالي‌ها در بخش ديگري از گفت‌وگويش در پايان بازي گفت:«نتيجه بازي كمي ناجوانمردانه بود. با اين حال اين فوتبال ايتاليايي است. در آنجا تيم محدود به نيازها مي‌شود و تنها بر سر نتيجه بازي مي‌كند. اگرچه بازيكن پس از يك چنين رقابتي از عملكرد خود راضي است، با اين حال زماني كه نتيجه بازي درست از آب در نمي‌آيد. فرد تنها نااميد مي‌شود.»

گوتي درباره‌ي بازي برگشت هم گفت: «همه چيز روبه‌ راه است. هنوز 90 دقيقه ديگر فرصت باقي است. اين بار بازي در زمين ما انجام خواهد شد و مي‌توان به هر حال به پيروزي يك بر صفر دست يافت. با اين حال روشن است كه ما در بازي برگشت از حمايت هوادارانمان برخوردار هستيم و اين همواره اهميت دارد.»

گوتي بر اين باور بود كه جو ورزشگاه توان تيم را براي پيروزي افزايش خواهد داد.

او افزود: «چنين حمايت‌هايي همواره مهم هستند. ما مي‌توانيم از بازيمان راضي باشيم و سپس با همديگر راهي دور بعد شويم.

بديهي است كه بازي برگشت دشوار است اما، در تيم‌مان بازيكنان قدرتمندي داريم كه مي‌دانند بحث بر سر چيست. بازي برابر مدافعان حريف دشوار است اما، ما خواهيم جنگيد و در پايان پيروز خواهيم بود.»

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کاملا باهاتون موافقم. حرفهای این لیپی رو جدی نگیرید بابا. خیلی تابلوی که اینتر و رم حذفن.
    ایتالیا و یه میلانش.
    رئال حتما میبره و میاد بالا.

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

موافقم خیلی بد جاگیری میکنه... هنوز نتونسته یکی از ستون های اصلی رئال بشه ولی به نظرم بدترین بازیکن دیشب گاگو بود . واقعا اسمش برازندشه، ته گاگوله ...

شوستر باید درنت رو زودتر می آورد ولی خب شاید از نتیجه راضی بوده و نخواسته ریسک بکنه .
    من از گاگو از همون اولش بدم میومد
    چیز خاصی تو بازی گاگو دیده نمیشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

mamad جون، امضات منو کشته ه ه ه ه ه !!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

13

راستی من 2-3 روزی هست که تعداد پستهام رو 45 گیر کرده! کسی میدونه دلیلش چیه؟
    تا حالا ندیدم فروم های دیگه اینجوری باشه! (البته تو هیچ کدوم هم اینجور که تو پی سی فعالیت می کنم هم نکردم تا ببینم! ) اما اینجا تو یه تاپیک، از یه حدی که بیشتر پست میزنی دیگه حساب نمی کنه! وگرنه که الان ماله من 200 رو رد کرده بود!
    اما اگه الان بری تو یه تاپیکی که اصلا پست ندادی، یه پست بزنی، می بینی که زیاد شده!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در ضمن میبینم که رفتیم تو 100 تا!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

اینجا توی فروم اخبار پستاش حساب نمی شه ....
    در ضمن کسری دیروز گفتی بارسلونا راحت سلتیک رو رد اصلا هم این جوری نبود داشت ازش می باخت ...
    بازی نیمه ی اول 2-1 به نفع سلتیک بود ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •