تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 2376 اولاول ... 45859192939495969798991051451955951095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

سلام دوستان
    استقلال با راه اهن بازی چه روزیه؟

پروفشنال WaTeRsTyLeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تو باغچه

پيش فرض

سلام دوستان
    استقلال با راه اهن بازی چه روزیه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون دوست عزیز.

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه محمد نوازي به دليل نيمكت نشيني در تيم استقلال و بي توجهي فيروز كريمي، حاضر به ادامه همكاري با اين تيم نبوده و خواستار صدور برگه تسويه حساب شده است، مسئولان باشگاه قصد حل مشكل و بازگرداندن وي به تمرينات را دارند.
    قرار است پس از مسابقه با راه آهن در جام حذفي، جلسه‌اي با حضور نوازي برگزار شود تا با رفع مشكلات، بار ديگر در تمرين شركت كند.
    نوازي اكنون در تمرينات استقلال حضور ندارد و فيروز كريمي نيز نسبت به وي اعلام بي نيازي كرده است.

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

دوستان تیم استقلال روحیه ای مضاعف پیدا کرده.

از سویی دیگر فیفا هنوز دست از سر پرسپولیس برنداشته و براش خط و نشون کشیده و روحیه این تیم بسیار پایینه همانطور که از بازیهاش معلومه و فقط شانس می تونه یارش باشه که پی در پی نبازه.

هم اکنون فاصله بین تمامی تیم های نیمه بالای جدول بسیار نزدیک به هم هست و هر تیمی که از این به بعد بهتر نتیجه بگیره صد در صد شانس قهرمانی رو داره.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

بچه ها دعا کنید این دایی عقده ای که بدجوری جو گیر شده جباری و صادقی رو برای بازی با راه آهن به استقلال بده.
    مرتیکه خیلی ادعاش میشه

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض کریمی: راه آهن را مثل کف دستم می شناسم

فیروز کریمی سرمربی کاربلد و خوب استقلال در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت: من قبلا مربی راه آهن بودم و این تیم را مثل کف دستم می شناسم. نبودن میثاقیان در کنار این تیم می تواند به ما کمک بزرگی کند تا این تیم را ببریم. در طول هفته گذشته نیز تمرینات با نشاطی داشتیم و منتظریم که ان شا الله در این بازی پیروز شویم. کریمی با بیان این مطلب ادامه داد: من امیدوارم که این بازی به پنالتی نکشد که البته اگر هم به پنالتی بکشد ما دروازه بان خوبی به اسم طالب لو داریم که مطمئنا به خوبی از سنگر تیم استقلال محافظت می کند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض منصوریان: ما باید به پیروزی برسیم

علیرضا منصوریان کاپیتان خوب و با اخلاق استقلال در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت: من سالی 150 دست پیرهن سفارش می دهم زیرا علاوه بر هواداران خوب استقلال که به محض دیدن من از من تقاضا می کنند تا یکی از پیرهن های خودم را به آنها بدهم ،برخی از بازیکنان تیم هایی که با ما بازی می کنند هم به عنوان یادگاری از من پیرهن می خواهند که این کار مرا خیلی سخت کرده است. منصوریان همچنین در خصوص دیدار روز دوشنبه استقلال در مقابل را ه آهن تهران در قالب بازیهای جام حذفی گفت: استقلال بازی سختی را در پیش دارد. ما باید به پیروزی برسیم. امید وارم بیژن کوشکی به بازی روز دوشنبه برسد، ولی اگر هم نرسید منیعی جایگزین خوبی برای او خواهد بود. در کل امیدوارم در برابر راه آهن بازی خوب و منطقی را ارائه دهیم و پیروزی را از آن خود کنیم

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض طالب لو: باید 90 دقیقه خوب بازی کنیم تا با خیال راحت به عید دیدنی برویم

وحید طالب لو دروازه بان لایق و کاربلد استقلال در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه اظهار داشت : امیدوارم بازی روز دوشنبه به پنالتی نکشد اما اگر این اتفاق هم رخ داد من تمام تلاش خودم را می کنم تا پنالتی ها را مهار کنم. ما باید 90 دقیقه خوب بازی کنیم تا با خیال راحت تعطیلات عید را سپری کنیم و به دید و بازدید عید بپردازیم

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض پولادی: به بازی خوب فکر نمی کنیم بلکه به برد فکر می کنی

پولادی در گفتگو با خبر نگار سایت رسمی باشگاه در خصوص بازی روز دوشنبه این تیم در برابر راه آهن اظهار داشت: بازی سختی پیش رو داریم. باید با حوصله و منطقی و به دور از احساسات بازی کنیم . در جام حذفی بازی خوب اهمیتی ندارد بلکه برد و باخت مهم است ، پس ما نیز به بازی خوب فکر نمی کنیم بلکه به برد فکر می کنیم. اگر در این بازی از سد راه آهن عبور کنیم راه قهرمانی برای ما هموار می شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •