تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 229 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون علی جان
    ولی من که فکر نکنم گورکوف رو با بروسکی معاوضه کنن
    به احتمال زیاد شایعه است

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ممنون علی جان
    ولی من که فکر نکنم گورکوف رو با بروسکی معاوضه کنن
    به احتمال زیاد شایعه است
    خواهش میکنم عزیز
    من که دوس دارم گورکف نره
    شاید شایعه باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مصدوميت و غيبت گتوسو تا پايان فصل

Channel 4 - گناروگتوسو هافبك ملى پوش ميلان به دليل آسيب ديدگى رباط زانو از ادامه اين فصل سرى A باز ماند اين بازيكن ۳۰ ساله در جريان ديدار اين هفته روسونرى مقابل كاتانيا با اين مصدوميت مواجه شد و پس از آن تحت نظر پزشكان قرار گرفت.باشگاه ميلان نيز در بيانيه اى خبر مصدوميت و غيبت اين هافبك را تا پايان اين فصل تاييد كرد.گتوسو كه به همراه تيم ملى كشورش قهرمانى جام جهانى ۲۰۰۶ را به دست آورده بود، يكى از مهره هاى اصلى در قهرمانى ميلان در رقابت هاى سرى A سال ۲۰۰۴ و ليگ قهرمانان ۲۰۰۳ و ۲۰۰۷ محسوب مى شود.بنابراين به نظر مى رسد ديويد بكام كه در نقل و انتقالات ژانويه براى مدت ۳ ماه به صورت قرضى به ميلان مى آيد يكى از گزينه هاى جانشينى او در خط ميانى تيم باشد. علاوه بر بكام ماتيو فلامينى و ماسيموآمبروسينى نيز براى حضور در اين پست از شرايط خوبى برخوردارند.مردان روسونرى در رقابت هاى اين فصل سرى A ، با فاصله ۶ امتياز با اينتر صدرنشين، در كنار يوونتوس در رده دوم جاى گرفته اند.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

زامبروتا در گفت و گو با كوريره دلا سرا

يوونتوس در قلب من جاى دارد

در اين سال ها جان لوكا زامبروتا به يكى از بهترين مدافعان حال حاضر جهان تبديل شده است. بازيكنى با خصوصيات منحصر به فرد كه در وجود كمتر بازيكنى ديده مى شود. ماركو مثل سال هاى گذشته يك بازيكن تأثيرگذار در خط دفاعى است. كارلو آنچلوتى مربى تيم روسونرى با هر بازيكنى مشكل داشته باشد با ستاره هايى چون زامبروتا ندارد و به او ميدان بيشترى مى دهد چراكه از خصوصيات چنين بازيكنى خيلى خوشش مى آيد. يكشنبه آينده ميلان در يك بازى حساس ميهمان يوونتوس است، ديدارى كه بدون شك از مطرح ترين مسابقاتى است كه در ليگ هاى باشگاهى برگزار مى شود.. روزنامه كوريره دلا سرا گفت وگويى را با مدافع ملى پوش ميلان انجام داده كه از نظر گراميتان مى گذرد.
    • يكشنبه آينده با يوونتوس روبرو مى شويد، چه احساسى داريد؟
    - در حال حاضر كاملاً آرام هستيم. هر زمان كه به بازى هاى با اهميت نزديكتر مى شويم هيجانات افزايش مى يابد و اين مسأله از زمانى كه ما بازى را تمام مى كنيم تا بازى بعد ادامه دارد. يوونتوس در اين فصل نتايج خوبى كسب كرده و حس مى كنم بازى دشوارى مقابل آنها داشته باشيم. براى من اين بازى همانند ساير بازى هاست اما به هر حال حساسيتش بيشتر است.
    • از اينكه با تيم سابق خود روبرو مى شويد نگران نيستيد؟
    - يونتوس تيمى است كه جاى آن در قلب من است و بر عكس خيلى خوشحالم كه با بسيارى از دوستانم ملاقات خواهم كرد. من سال هاى خيلى خوبى را دراين تيم داشته ام و خاطرات زيادى از سال ها بازى در يووه دارم اما در اين ديدار من بازيكن ميلان هستم و تمام سعى ام را مى كنم تا در تورينو به پيروزى برسيم.
    • شانس پيروزى ميلان در اين بازى چه اندازه است؟
    - مى توانيم با كسب هر ۳ امتياز زمين را ترك كنيم. ما يك گروه كامل و حرفه اى را تشكيل داديم و به هماهنگى خيلى خوبى با هم رسيده ايم. در اين بازى مى توانيم متفاوت باشيم مثل بازى با لاتزيو كه به عقيده من يكى از بهترين نمايش هاى ميلان در اين فصل بود.
    • ميلان در خط دفاعى با مشكلاتى روبروست. پيشنهادى براى بهتر شدن اوضاع نداريد؟
    - ما بازيكنان بزرگى در خط دفاعى داريم فقط آسيب ديدگى ها باعث مشكلات فراوان شده است. ما در خط دفاعى تا اين هفته عملكرد خوبى داشته ايم و فكر مى كنم در ادامه مسابقات و با بازگشت بازيكنانى چون نستا شرايط خيلى بهتر شود.
    • شما داراى اعتبارى هستيد كه غيرقابل انتقاد است. آيا هيچ عاملى نبوده است كه بر روى شما تأثير بگذارد؟
    - من علاقه زيادى به خواندن روزنامه ها دارم اما كاملاً صادقانه بگويم كه من هيچ توجهى به هيچ انتقادى در رسانه ها نمى كنم. اگر فردى شما را به دلايلى دوست ندارد يا اگر او با بازيكن رقيب ديگرى دوست است يقيناً او بى طرف نخواهد بود. تنها قضاوتى كه من به آنها گوش مى دهم همتيمى هايم، مربيان و كادر فنى هستند.
    • شما يكى از منتقدان آنچلوتى بوديد، آيا اين مسأله بر روى حضورتان در تركيب تيم روسونرى تأثيرگذار نبوده است؟
    - كار كردن با آنچلوتى خيلى لذتبخش است. او به چنين مواردى كه بيشتر رسانه ها به آن مى پردازند اهميت نمى دهد و بيشتر از هر چيز برايش آمادگى بازيكن مهم است.كارلتو مرد قابل احترامى است و خوشحالم تجربه كار كردن با او را در كارنامه ام دارم.
    • شما تجربه كار با فابيو كاپلو را هم داريد، آيا آنچلوتى مثل كاپلو مى تواند ميلان را به سوى قهرمانى پيش ببرد؟
    ايمان دارم كه بتواند موفقيت هاى گذشته را جبران كند. نبايد مقايسه كنيم براى اينكه تفاوت هاى زيادى بين آنها وجود دارد. افراد ديگرى هم بودند كه در گذشته كارشان را خوب انجام دادند، به هر حال آنچلوتى به اندازه كافى توانايى دارد و در بين بازيكنان هم انگيزه زيادى وجود دارد، ما در مسير درستى قدم برمى داريم و شك ندارم در اين فصل هم اسكودتو و هم جام يوفا را مى توانيم ببريم.
    • عملكرد مورينيو آنچلوتى را چگونه ارزيابى مى كنيد؟
    - من فكر مى كنم اين راز بطور كلى به نحوه زندگى و بازى متفاوت و مديريت او بر مى گردد. او در اين سال ها نتايج خوبى با ميلان گرفته و به جام هاى ارزشمندى هم دست پيدا كرده است. او رفتار خوبى با همه بازيكنان دارد.
    • رسيدن به قهرمانى در جام يوفا يك امتياز واقعى براى شما و ميلان خواهد بود ؟
    - به طور يقين هم اين طوراست اما حالا هم به اسكودتو فكر مى كنيم وهم به جام يوفا. براى ما كسب هر ۲ جام مهم است اما بيشتر از همه براى من قهرمانى در اروپا شگفت آور است.
    • در اين فصل چه انتظاراتى از ميلان مى رود؟
    - فكر مى كنم ما شانس خوبى داريم كه به پيروزى هاى بزرگى برسيم. به هر حال انتظارات از ميلان نسبت به سال هاى گذشته بيشتر شده است و شايد اين موضوع باعث مشكلاتى شود.
    • نگاهى به ۲ سال حضورت در لاليگا و تيم بارسلونا بيندازيم...
    - ۲ سال گذشته، به خصوص فصل گذشته من بيشتر آماده بودم و نقشم را خوب ايفا كردم و از اين بابت خيلى خوشحالم. بارسا تيم بزرگ و باشكوهى است و هواداران بى نظيرى دارد.از اينكه توانستم با ريكارد و بازيكنان بزرگى چون پويول، مسى و ... كار كنم خيلى خوشحالم.
    •از اينكه مى بينيد خط حمله ميلان خوب بازى مى كند به خصوص رونالدينيو چه احساسى داريد؟
    - مثل همه اعضاى تيم خوشحالم. مهاجمان بزرگى در تركيب تيم حضور دارند و با وجود آنها قدرت تهاجمى تيم هم بيشتر شده است. من در بارسا با او همبازى بوده ام و معتقدم دينيو يكى از بهترين مهاجمان جهان است. او روزهاى بسيار سختى را در نوكمپ گذراند و من شاهد اين اتفاقات بوده ام اما اكنون خيلى تلاش مى كند تا به فرم ايده آل بازگردد. او براى همه ما يك الگو است.
    • دوست داريد در فينال جام يوفا حضور داشته باشيد؟
    - بله. اميدوارم كه در يك فينال اروپايى شركت كنم بازى در فينالى مثل ليگ قهرمانان اروپا و جام يوفا يكى از بزرگترين آرزوهاى من بوده و مى خواهم در اين فصل به آن دست يابم. در سال آينده شك نكنيد ميلان در فينال ليگ قهرمانان حاضر خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تیاگو سیلوا به میلان پیوست:

تیم میلان ایتالیا سرانجام توانست مدافع قدرتمند تیم فلومینزه را به خدمت بگیرد.این مدافع 24 ساله که عضو تیم ملی برزیل نیز هست به غیر از باشگاه میلان مورد توجه چلسی _ ویارئال و اینتر قرار داشت ولی این میلان بود که سرانجام او را به خدمت گرفت.
    مدت قرار داد این بازیکن با میلان 4 ساله است و میلان برای انتقال او 10 میلیون یورو پرداخت کرده و حقوق سالیانه 2.5 میلیون یورو به او پرداخت خواهد شد.البته این بازیکن از تابستان فصل بعد می تواند برای میلان به میدان برود.چون این بازیکن جزو بازیکنان اتحادیه اروپا نیست و لیست پاسپورت اروپایی ندارد و همانند قضیه خرید پاتو از اینترناسیوناله است.این یک خرید خوب از جانب میلان بوده.چون این بازیکن هم جوان است و هم این که دفاع قدرتمند او نظر خیلی از باشگاه ها رو بسوی او جلب کرده بود.
    البته میلان در حال مذاکره با لیورپول نیز هست تا دنیل اگر 23 ساله را از این تیم خریداری کند.صحبتها درباره این انتقال همچنان ادامه دارد.
    و آخرین مطلبی که باقی می ماند این است که باز هم گالیانی قدرت بالای خود رو در نقل و انتقالات به اثبات رساند و در حالی که تیمهای ثروتمند و بزرگی همچون چلسی و اینتر به دنبال جذب او بودند این میلان و گالیانی بودند که موفق شدند.
    Last edited by B3HZ@D; 12-12-2008 at 15:54.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بونرا هم مصدوم شد:

بونرا مدافع 27 ساله میلان از ناحیه کمر با مصدومیت مواجه شد و علاوه بر از دست دادن بازی یووه تا پایان نیم فصل اول توانایی همراهی تیم میلان را ندارد و باید به استراحت بپردازد.حالا میلان بعد از شوک از دست دادن گتوسو تا پایان این فصل بونرا را هم تا پایان نیم فصل اول در اختیار ندارد.گفته میشه الساندرو نستا از نیم فصل دوم قادر به همراهی میلان است.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بكهام در پست گتوسو

كارلو آنچلوتى مربى ميلان با ابراز تأسف از آسيب ديدگى رينو گتوسو اذعان داشت نگران جاى خالى او در تركيب تيمش نيست چرا كه توانسته جانشين او را پيدا كند. در حالى كه مشخص شده دوره آسيب ديدگى و بهبودى هافبك قدرتمند روسونرى طولانى است و او تا پايان فصل نمى تواند به ميادين بازگردد اخبار زيادى در رابطه با جانشينان او مطرح شده است اما آنچلوتى خيال خريد بازيكن جديد ندارد. مربى ميلان در اين خصوص مى گويد: نبود رينو واقعاً تأسف آور است اما به هرحال بايد با اين شرايط عادت كنيم. من با شناختى كه از ديويد بكهام دارم مطمئن هستم كه او مى تواند در پست گتوسو بازى كند.بكهام شخصيت بزرگى دارد و خوشحالم در چنين شرايطى او را در اختيار خواهم داشت.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مكسس فصل بعد در ميلان

مدير برنامه فيليپ مكسس اعلام كرد اين بازيكن تصميم گرفته كه فصل آينده در يك تيم صاحبنام تر بازى كند. «اوليور ژوانوكس» در گفت وگو با وب سايت كالچو مركاتو با تأييد اين خبر گفت :در حال حاضر اين روزنامه ها هستند كه همه چيز را شلوغ كرده اند اما حقيقت اين است كه يك تيم بزرگ مثل ميلان نگاه ويژه اى روى فيليپ دارد و در صورتى كه باشگاه رم اجازه فروش وى را بدهد به احتمال بسيار زياد او راهى ميلان خواهد شد. وى تأييد كرد در ماه ژانويه قرار است ملاقاتى با سران ميلان داشته باشد و به احتمال زياد اين ملاقات در يازدهم ژانويه و در جريان ديدار رم با ميلان در ورزشگاه المپيكو انجام مى شود.

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تیاگو سیلوا به میلان پیوست:
    عجب خبر توپی دادی فاشیست جان دمت گرم خیلی حال کردم.
    راستی بازی فردا ساعت چنده؟ شبه فکر کنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عجب خبر توپی دادی فاشیست جان دمت گرم خیلی حال کردم.
    راستی بازی فردا ساعت چنده؟ شبه فکر کنم.
    خواهش می کنم
    بازی ساعت 11 به وقت تهران
    به امید پیروزی میلان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •