تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 949 اولاول ... 4585919293949596979899105145195595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

4 تا پست در همين تايپيك زدم و حتي با عكس هم گفتم كه با بعضي از سرويس هاي فناوا ميشه بين 2 تا 7 با سرعت 512 دانلود كنين،ولي كسي اهميت نداد
    بگذريم
    1 هفته پيش زنگ زدم فناوا و درخواست جمع اوري سرويس مذخرفش رو دادم و الان از شركت صبانت كه 1 سال پيش هم يكي از كاربر هاش بودم سرويس گرفتم
    سرويس 128KB گرفتم 3 ماه ماهي 3 گيگ به قيمت 39.200
    DOWN STREAM رو روي 1024 و UP STREAM رو 512 بستن و سرعت دانلود من از 60 تا 115 كيلوبايت متغيره
    پينگ بسيار عالي داره و مناسب براي بازي ONLINE
    از صبانت تبليغ نمي كنم چون سودي به من نميرسه ولي با پيشنهاد سرويس ارزانتر و با كيفيت مي خوام حتي يه نفر رو هم منصرف كنم از گرفتن سرويس از شركت دزد فناوا
    512 فناوا ماهي 3 گيگ به قيمت 20000 تومان در هر ماه،واقعا پشيمونم كه پولم رو يه شركت كلاه بردار ظرف 1 سال بالا كشيد
    اينم يه تست از سرعت فعلي من با سرويس صبانت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تصحیح میکنم : دزد آوا !

من هم الان برای یک جای دیگه میخوام بگیرم، به تنها شرکتی که فکر نمیکنم ، همین ... آوا هستش ، چون خوشبختانه تو اون منطقه شرکت های رقیب دیگه هم هستند!

2. این کاربر از LordMMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SIMPATICO4949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تصحیح میکنم : دزد آوا !

من هم الان برای یک جای دیگه میخوام بگیرم، به تنها شرکتی که فکر نمیکنم ، همین ... آوا هستش ، چون خوشبختانه تو اون منطقه شرکت های رقیب دیگه هم هستند!
    منم هفته دیگه اکانتم تموم میشه و دیگه نمیخوام از این شرکت مسخره سرویس بگیرم حالا یا شاتل یا صبا میگیرم[COLOR="Silver"]
    Last edited by SIMPATICO4949; 21-05-2010 at 08:50.

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

4 تا پست در همين تايپيك زدم و حتي با عكس هم گفتم كه با بعضي از سرويس هاي فناوا ميشه بين 2 تا 7 با سرعت 512 دانلود كنين،ولي كسي اهميت نداد
    بگذريم
    سلام
    مرسی که قبلا اطلاع رسانی کردید و باید بگم که هرکی اهمیت نداده احمق تشریف داشتن.
    من یه ماه پیش که از فن اوا سرویس گرفتم دقیقا همین مسئله رو پرسیدم :

سلام به همه
    دوستان من یکی دو روزه که از فن اوا adsl گرفتم. سوالم درباره اینترنت شبانش هست که از 2 نصفه شب فعال میشه.
    من خط اصلیم 512 هست که سرعت دانلودش معمولا بین 55-60 هست که خوبه تقریبا ولی اینترنت شبانه که user و pass جدا داره و برای همه یکسانه سرعتش از 20-30 بیشتر نمیشه. یعنی فکر کنم اینترنت شبانشو 256 بستن.

حالا سوالم اینه که مگه نباید سرعت شبانه ی من با سرعت روزانه م که 512 هست یکی باشه؟ چون یکی از دلایلی که 512 گرفتم برای دانلود های رایگان شبانه بود. اصلا برای شما هم user و pass شبانه با user و pass اصلیتون فرق داره؟
    یعنی انتظار داشتم با سرعت 60-55 هم شب ها دانلود کنم و رایگان هم باشه که البته جواب گرفتم :

ببین آقا جون، شما برو خدا رو شکر کن و خیلی ازشون ممنون باش که حالا یه روزانه 512 بهت دادن...
    شبانه رو هم که منت گذاشتن بر سر ما که بهمون دادن....

پ.ن ! : برای همه یوزر شبانه یکیه و با روزانه فرق داره...

پیشنهاد میکنم که صفحات قبلی تاپیک رو مطالعه کنید...
    اگر هم در منطقتون به غیر از فن آوا شرکت دیگری میده (به عبارت دیگه اگر خونتون سر گردنه نیست) برید اونها رو هم بررسی کنید و به این که از فن آوا برید هم باشید.

در نهایت هم که بررسی هاتون رو کردید، خیلی به خودتون زحمت ندید، چون احتمال زیاد همه شرکت ها سر و ته یک کرباس هستند ! البته من خودم تا حال از شرکت دیگری ADSl نداشتم، ولی در هر حال اگر نخوردیم نان گندم، دیدیم که دست مردم

البته بازم راضی نشدم :

اگه دوستانی که از فن اوا اینترنت دارن هم جواب بدن که سرعت اینترنت شبانشون چنده؟ ممنون میشم.

ولی برای این گفتم شبانه user و pass متفاوتی داره که توی همین سایت یه اموزش هست درباره اینکه کامپیوتر اتوماتیک روشن بشه، وصل بشه به اینترنت ، دانلود کنه و بعد اتوماتیک قطع کنه و بعد خاموش بشه که خودتون بهتر می دونید البته. نکته اینجاست که اگه برای همه یوزر و پسورد شبانه یکیه دیگه احتیاج به قطع اتوماتیک نیست چون سر وقت پایان شبانه (همون 7 یا 8) خودش قطع می کنه. برای همین برام سوال پیش اومد
    که باز جواب گرفیتم :

نه آقا الان برای همه 256 هست.
    البته اون موقع سرعت اکانت شبانه 256 بود

پس فکر کنم لایق سرزنش شما نباشم. البته مسلما اون شخص lord عزیز هم نیستن

1 هفته پيش زنگ زدم فناوا و درخواست جمع اوري سرويس مذخرفش رو دادم و الان از شركت صبانت كه 1 سال پيش هم يكي از كاربر هاش بودم سرويس گرفتم
    سرويس 128KB گرفتم 3 ماه ماهي 3 گيگ به قيمت 39.200
    DOWN STREAM رو روي 1024 و UP STREAM رو 512 بستن و سرعت دانلود من از 60 تا 115 كيلوبايت متغيره
    پينگ بسيار عالي داره و مناسب براي بازي ONLINE
    از صبانت تبليغ نمي كنم چون سودي به من نميرسه ولي با پيشنهاد سرويس ارزانتر و با كيفيت مي خوام حتي يه نفر رو هم منصرف كنم از گرفتن سرويس از شركت دزد فناوا
    512 فناوا ماهي 3 گيگ به قيمت 20000 تومان در هر ماه،واقعا پشيمونم كه پولم رو يه شركت كلاه بردار ظرف 1 سال بالا كشيد
    اينم يه تست از سرعت فعلي من با سرويس صبانت
    حالا میشه یکی به من اماتور بگه چه جوری وقتی کل پهنای باندتون 128 هست DOWN STREAM رو روي 1024 و UP STREAM رو 512 بستن تا ما هم مثل شما جمع کنیم و از این دزد اوا بیایم صبانت؟؟ کلا یه راهنمایی کلی درباره DOWN STREAM و UP STREAM می کنید تا یه مدت بعد نگید چرا کسی اهمیت نمیده؟
    مرسی
    Last edited by whitewolf; 20-05-2010 at 20:31.

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

تو یزد که قن آوا خیلی باحاله
    میری تو شرکت همه با دنپایی هستن !!!
    بدشم زنگ پشتیبانی میزنی بعد از نیم ساعت بر میداره و یارو هم خوابه !!!!
    بالاخره خیلی شرکت جالبیه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    آقا من احتمال داره از فن آوا برم اگه اطلاعاتی در مورد لایزر بم بدین(تو لایزر پست زدم کسی نبود جواب بده)
    به نظرتون لایزر سرعتش قیمتش شبانش قطعیش و... چطوریه
    لطفا راهنمایی کنید!×!

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم دیشب با اکانت خودم از ساعت 2:30 تا 7:30 دانلود کردم.
    توی صفحه گزارش اتصالات واسم زده که توی این بازه زمانی 900 مگ دریافت و ارسال داشتم ولی توی صفحه اصلی از عدد مقابل مگابایت باقیمانده ترافیک سرویس فقط 25 مگ کم شده.
    دوستان کسی میدونه کدوم واقعیه؟ یعنی بالاخره از اکانت من 25 مگ کم شده یا 900 مگ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من هم دیشب با اکانت خودم از ساعت 2:30 تا 7:30 دانلود کردم.
    توی صفحه گزارش اتصالات واسم زده که توی این بازه زمانی 900 مگ دریافت و ارسال داشتم ولی توی صفحه اصلی از عدد مقابل مگابایت باقیمانده ترافیک سرویس فقط 25 مگ کم شده.
    دوستان کسی میدونه کدوم واقعیه؟ یعنی بالاخره از اکانت من 25 مگ کم شده یا 900 مگ؟
    شما باید تا ساعت 7 دانلود کنید اگه بشه 7:01 براتون عدد می ندازه. من دیشب از 2:01 تا 6:59 حدود 820 مگ گرفتم و یه بایتم از حسابم کم نشد

9. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

قبول دارم فن آوا داره سر شبانه یه عده رو اذیت میکنه
    اما خداییش قطعیش خیلی کمه،من الان حدود 10 ماهه سرویس دارم،کلا 2بار قطع شده
    یه نگاه به شاتل و پارس آنلاین بندازین ....
    خیلی قطعیشون زیاده
    اما فن آوا باید حتما رو پشتیبانیش کار کنه

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حذف شود!!!

---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------

شما باید تا ساعت 7 دانلود کنید اگه بشه 7:01 براتون عدد می ندازه. من دیشب از 2:01 تا 6:59 حدود 820 مگ گرفتم و یه بایتم از حسابم کم نشد
    فرمایش شما صحیح! ولی من میخواستم ببینم چرا برای من در گزارش اتصالات زده 900 مگ در اون بازه زمانی مصرف شده ولی از حجم کلی 25 مگ کم شده؟ و اینکه روی کدوم یکی باید حساب کنم؟
    برای شما هم در صفحه گزارش اتصالات بین ساعت 2 تا 7 در قسمت میزان دریافت و ارسال (Bytes Out ,Bytes In) چیزی زده؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فرمایش شما صحیح! ولی من میخواستم ببینم چرا برای من در گزارش اتصالات زده 900 مگ در اون بازه زمانی مصرف شده ولی از حجم کلی 25 مگ کم شده؟ و اینکه روی کدوم یکی باید حساب کنم؟
    برای شما هم در صفحه گزارش اتصالات بین ساعت 2 تا 7 در قسمت میزان دریافت و ارسال (Bytes Out ,Bytes In) چیزی زده؟
    شما 900 مگ مصرف کردید در کل که 875 مگ اون از ساعت 2 تا 7 بوده که رایگانه و 25 مگ هم از ساعت 7 صبح به بعد بوده که اونو از حسابتون کم کرده. روی هم رفته میشه 900 مگ . می تونین روی هر دوش حساب کنید
    این از صفحه گزارش اتصالات دیشب منه :
    Bytes In : 863mb
    Bytes Out : 19.2mb

من تقریبا 6 ماه که از صبانت دارم استفاده میکنم دانلود شبانه اصلا نمیکنم چون وقتشو ندارم
    خط 128 گرفتم با 15 گیگ حجم برای 3 ماه
    54 تومان
    و ازش راضیم قطع هم تا حالا اصلا نداشته اینم تست سرعتمه که همین الان گرفتم و تا 250 کیلوبایت هم سرعت دانلود بهم میده
    [IMG][/IMG]
    شما سرعت دانلودتون با یه برنامه مثل idm چنده؟

13. 2 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •