وایمکس ایرانسل فقط پینگش بالاست ! شاید شاید بتونی با ایرانی ها راحت بازی کنی !
وایمکس ایرانسل فقط پینگش بالاست ! شاید شاید بتونی با ایرانی ها راحت بازی کنی !
دوستان هیشکی نمیدونه این MTU لعنتی رو چیکارش میتونم بکنم؟؟؟ توی مودم دستکاری میکنم ، اما از یه سایتی که تست میگیرم تغییر نمیکنه :| مشکل از ISP ــه؟؟؟
آپدیت الآن دستگاه من 2.0.12625.0 هست این یعنی فلگ شدم؟ اگر آره باید چی کار کنم؟
سلام. من تازه یه xbox 360 slim 250 gb خریدم و یکم مبتدی هستم. من میخوام توسط wifi برای آپدیت pes 2011 به xbox live متصل بشم. این عملیات انجام میشه:
Network: Connected
Internet: Connected
Xbox LIVE: Testing
بعد موقعی که به xbox live متصل شد مینویسه که یک آپدیت برای شما در xbox live وجود داره و اگر شما این آپدیت رو قبول نکنید از xbox live ساین آوت میشید. میخواستم بدونم باید چی کار کنم؟ آیا آپدیت کنم یا نه؟ با تشکر.
ورژن داشبورد عملا هیچ ربطی به فلگ و بن و اینا ندارهآپدیت الآن دستگاه من 2.0.12625.0 هست این یعنی فلگ شدم؟ اگر آره باید چی کار کنم؟
بله میتونین آپدیت کنید... چون اسلیم ها فقط LT+ 1.9 به بعد دارن و نمیپره LT+...سلام. من تازه یه xbox 360 slim 250 gb خریدم و یکم مبتدی هستم. من میخوام توسط wifi برای آپدیت pes 2011 به xbox live متصل بشم. این عملیات انجام میشه:
Network: Connected
Internet: Connected
Xbox LIVE: Testing
بعد موقعی که به xbox live متصل شد مینویسه که یک آپدیت برای شما در xbox live وجود داره و اگر شما این آپدیت رو قبول نکنید از xbox live ساین آوت میشید. میخواستم بدونم باید چی کار کنم؟ آیا آپدیت کنم یا نه؟ با تشکر.
دوستان میدونین از کجا بفهمین که فلگ شدین یا بگم!؟
(نیکی و پرسش!؟)![]()
بگـــــیـــو استــــاد : دی (:-دبلیو ، خو بگو دیگه :-دبلیو : دی)
سلام
آیا مطمئنی؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟ چون من تازه xbox360 خریدم بی تجربه هستم. من فقط می خوام دیتا پک 2011 pes رو آپدیت کنم، همین.
![]()
سلام دوستان با این پینگ میشه انلاین بازی کرد? حالا جه اکسباکس یا PC
ایا راهی هست بیارمش پایین این پینگو؟
Last edited by ali gamma; 11-09-2011 at 15:14.
با سرور باکو از سایت speedtest.net پینگ بگیرین :-؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)