اقایون خانومای ps3 باز عزیز
من از یکی از بچه ها شنیدم گیم پلی متال گیر بدرد نخوره ؟
راسته ؟
راستی alone in the dark چطور
؟
اقایون خانومای ps3 باز عزیز
من از یکی از بچه ها شنیدم گیم پلی متال گیر بدرد نخوره ؟
راسته ؟
راستی alone in the dark چطور
؟
اون نظر شخصي براي يكي خوبه و براي يكي بد
alone in the dark هنوز نيموده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Gamemaster; 20-07-2008 at 17:56.
با سلام از gamemaster متشکرم بابت کمکتان اتفاقا اگر متال گیر 4 هیچیش خوب نباشه ولی داستان فوق العاده قوی داره راستی من بازی rachet and clank دارم میخوام عوض کنم باgta4 بهترین جا برای تعویض کجا رو سراغ دارید؟
دوستان به نظر شما چرا PS3 با این که دیرتر از 360 اومد اما بسیاری از تکنولوژیهای 360رو در خودش به کار نبرد ؟
مثلا یکی از اونا xbox 360، multi platform یا شوک دسته که اگه Resident Evil 5 بیاد بدون شوک اصلا نمی چسبه ؟
ممنون دوست عزيز.شما كجا هستي؟
اين چيزارو كه شما گفتيد داره.فقط دستش دير اومد كه اونم تو ايران هست.DS3
خوب اونم حتما می شه 100 هزار تومن
اگه هنوز ردش نکردی اینطوری ردش کن که میگم،اگه ردش کردی که هیچی.لامصب MGS4 نمیذاره من به زندگیم برسم.الآن هم که آن شدم برق نداریم و نمیتونم MGS4 بازی کنم!
باید اول که شروع کردی بری جلو تا یه یارو اه ای رو نشونت بده.بعد راه بیفت دنبالش ولی سعی کن نبیندت و هر وقت دیدت از دیدرسش خارج شو و با OctoCamo خودتو مخفی کن.یارو اینقدر احمق هست که راه بیفته بره.وسط راه هم بعضی جاها وا میسته که باید سربازای دشمن رو بکشی تا بتونه بره.هر وقت هم که سربازا دیدنش سربازا رو بزن، ولی مواظب باش خودتو نشون ندی.تو قسمت آخر شهر یارو لباسشو عوض میکنه و لباس سربازا رو میپوشه که هم از Solid Eye برای شناساییش میتونی استفاده کنی(رنگ آبی نوشته ها) و هم میتونی نگاه کنی کی تفنگ نداره!البته وسط راه کلی اسگلت میکنه.باید حوصله داشته باشی.![]()
سلام دوستان من در جواب دوست عزیز من در ا غرب استان تهران دزر شهریار هستم و در جواب دوست عزیز دیگر اون مرحله رو رد کردم و خیلی جلو رفتم و الان تو این قسمت گیر کردم که باvamp میجنگه نمیدونم تا چقدر باید باش بجنگم چطوری میمیره و تا چقدر بار باید بهش تیراندازی کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
وقتي vamp افتاد و اومد دوباره بلندشه از پشت بگيرش وبا سرنگي كه نيومي بهت داد بزنش وتمام.
ببخشید یک جا رو نفهمیدم یعنی جونش یک بار تموم کنیم بعد از پشت سرنگ تزریق کنیم چطوری از پشت بهش بزنیم بلد نیستم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)