اگه میخوای که خیلی دیگه توی مایه های پول و اینا باشه من Cashflow رو بهت پیشنهاد میکنم. که شماره ی 202 بهتر از 101 هست. این بازی بر اساس کتاب پدر پولدار و پدر بی پول ساخته شده که خیلی کتاب معروفی هم هست توی دنیا. نویسندش هم رابرت کیوساکی هست.
اگه میخوای که خیلی دیگه توی مایه های پول و اینا باشه من Cashflow رو بهت پیشنهاد میکنم. که شماره ی 202 بهتر از 101 هست. این بازی بر اساس کتاب پدر پولدار و پدر بی پول ساخته شده که خیلی کتاب معروفی هم هست توی دنیا. نویسندش هم رابرت کیوساکی هست.
سلام من دو تا بازی گرفتم یکی به اسم ColdFear و دیگری jericoo
cold fear محصول یوبی سافت و جریکو هم نمیشناسم ساخت کجاست.
بازی کولد فیر (وحشت سرد)
خیلی عالیه و خیلی ترسناک طوری که ادمو جذب بازی میکنه از ترسناکی و هولناکی به نظر من زده رو دست رزیدنت اویل کل بازی تویه کشتی هست.
بازیه دوم جریکو هم خیلی گرافیک بالایی میخواد یه بازیه گروهیه حدودا 7 نفرن که با هر هفت نفر هم میشه بازی را کنترل کرد حالا من خودمن مرحله 8 این بازی گیر کردم کسی بلده؟
اگه منظورت Clive Barker's Jericho باشه این تاپیکشه میتونی سوالتو اونجا مطرح کنی.بازیه دوم جریکو هم خیلی گرافیک بالایی میخواد یه بازیه گروهیه حدودا 7 نفرن که با هر هفت نفر هم میشه بازی را کنترل کرد حالا من خودمن مرحله 8 این بازی گیر کردم کسی بلده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا یه بازی جنگ فضایی ( سفینه ) برا ما پیدا نکردید /
یه بازی تو سبک تیکن 5 پلی 2 .
البته کشتی کج را دارم ...
اگر برای PC منظورتون است که متاسفانه هیچ بازی خوبی به سبک تیکن برای PC ساخته نشده.
Mortal Kombat 4 ساخت 1998
جدیدترین بازی سبک جنگی برای PC بازی Exteel که سال 2007 ساخته شده و البته جنگ روبات ها است نه انسان ها !
بازی های سبک تیکن 5 برای پلی استیشن 2 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Naruto: Ultimate Ninja 3
Mortal Kombat: Armageddon
Soul Calibur III
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi
ممنون از راهنماییتون !اگر برای PC منظورتون است که متاسفانه هیچ بازی خوبی به سبک تیکن برای PC ساخته نشده.
Mortal Kombat 4 ساخت 1998
جدیدترین بازی سبک جنگی برای PC بازی Exteel که سال 2007 ساخته شده و البته جنگ روبات ها است نه انسان ها !
کد:
بازی های سبک تیکن 5 برای پلی استیشن 2 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Naruto: Ultimate Ninja 3
Mortal Kombat: Armageddon
Soul Calibur III
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi
مرسي .
آقا من یه بازی دیگه هم می خوام :
بازی در سبک ماریو و یا کراش .
اصلا خود این دوتا نسخه pc ندارند؟
فکر نکنم با Radeon 9000 اجرا بشه چون اولاش که اومده بود کلی مشکل داشت .سلام : بازي resident evil 4 چه سيستمي ميخاد ؟
با گرافيك radeon 9000 اجرا ميشه ؟
مرسي .
در مورد سیستمش هم کمه کم باید این باشه :
VGA : 256MB REAL
Ram : 512MB
CPU : 2.4GZ
به سبک کراش یه آستریکس و ابلیکس جدید اومده که من بازی نکردم .آقا من یه بازی دیگه هم می خوام :
بازی در سبک ماریو و یا کراش .
اصلا خود این دوتا نسخه pc ندارند؟
فقط تریلر هاشو از Game0ne دیدم شبیه کراش بود .
نه این 2 بازی برای PC ندارند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)