تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 356 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

سلام آقاي Hpower_sl3
    در حال حاضر به خاطر اتفاقي كه برايم افتاد بسيار ذوق زده شده ام و خوشحال گشتم.
    امروز صبح هنگام يكي از دوستان تماس تلفني برقرار كرد مبني بر اينكه خودرو خريداري كرده هست. گفت مي آيد دنبالم برويم تست.من هم اصلا نپرسيدم چه خودرويي است. لباسهايم را پوشيدم ( درست است كه در ماشين بوديم اما ممكن بود كسي پيژامه را ببيند. بالاخره ماشين كلاس بالا بود و ضايع بود. كراواتم را هم زدم و منتظر ماندم. دوستم با بنزي آمد سبز، الگانس.دوستم در ...ش جشنواره بود. سوار شديم. يك آهنگ را Play كرديم و راه افتاديم. دوستم از بنز خيلي مي داند. داشت درباره ماشين صحبت مي كرد. مي گفت الگانس اسم ماشين نيست. دره تجهيزاتي است. مي گفت از الگانس بالاتر هم داريم. موتور خودرو 350 بوده اما آنرا با موتور 405 عوض كرده اند ( هر چه نباشد 405 از 350 دست كم 55 تا بزرگتر است)خودرو بسيار سريع بود و زيبا پيچ مي زد.من هم خيلي درباره شما صحبت كردم و ماجراي 5شنبه را گفتم.دوستم قبول كرد 5شنبه از شما آدرس بگيريم روي ماشين كيتهاي بسياري ببنديم تا بي رقيب شود. من هم كه خيلي حال كرده بودم با يك سري از مكانيكهاي خودروهاي مسابقه كه مي شناختم تماس گرفتم كه نيـتـــــروس اسيــــد جور كنم كه 5 شنبه ببنديم رو ماشين بياريمش همت.ديگه داشتيم نا اميد مي شديم كه فهميديم رمضون احتياط كار داره. زنگ زديم گفت بيا بگير خودت ببند.من سرم شلوغه. گفتم بي خيال. من فقط روي پيكان و پرايد كار كرده ام. گفت برو پيش فرزاد رياضي اون بلتــه.بسيار خوشحالي كرديم.با Top RPM تماس گرفتم. فكر مي كردم كه شماره سركاري گذاشته تو سايت. انتظار نداشتم درست باشه. يك آقايي گوشي را برداشت، بسيار مودبانه و شكيل صحبت مي كرد. حول شدم قطع كردم. دواره زنگ زدم همان آقا برداشت. سلاو و احوال پرسي گفتم آقاي حسام؟ گفت خير،سام هستم (فهميدم كه اشتباه بزرگي كرده ام)گفتم مي شود ما هم 5 شنبه بياييم؟ گفت بايد با آقاي Hpower صحبت كني عزيزم. ايشان هماهنگ مي كنن. اما گفت خوشحال مي شود كه ما رو ببيند و يك گپ كوتاه بزنيم.گفت اميدوار است Hpowerبيايد( من مطمينم مي آيد) گفت اول مي خواسته تنها بيايد اما Hpower گفته بايد فاميلشان را هم بياورد. گفت اگر نيايد اصلا جلوه خوبي ندارد. (سام جان خيلي شيك حرف مي زني. خوش به حالت).درباره بنز 405 صحبت كردم گفت بنز موتور 405 ندارد. اشتباه مي كني. من باورم نشد چون دوستم خيلي مطمين است. دو سوال داشتم.

اول اينكه بنز 405 چقدر قدرت دارد؟( چند سي سي قدرت دارد. راستي مي شود بگوييد چگونه مي توان واحد سي سي را به واحد كيلو وات تبديل كرد؟)

دوم اينكه چگونه مي توانم از گرو شما VIP بگيرم؟

ممنون

پروفشنال casper66m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    سی سی در موتور بیان کننده حجم موتوره نه قدرتش
    کیلووات بیان کننده قدرت موتور بنابراین قابل تبدیل به هم نیستند
    ولی اسب بخارhp وکیلوواتkw که بیان کننده قدرت موتوره قابل تیدیل به هستند

پروفشنال Hpower_sl3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

[QUOTE=Rezaps]جناب HPower ميشه در مورد اين مجوز يه توضيح بدين...زمان داره؟ كسي تايم ميگيره؟(اون موقع شب)
    ميشه مجوزتون اسكن كنين دوستان ببينن چه جوريه؟

در ضمن با اجازتون يه عكس هم از ماشينتون اينجا ميزارم كه بقيه دوستان ببينن و لذت ببرن(البته عكسو كوچيك كردم و براي مسائل امنيتي پلاكشو هم پوشوندم).

اين مجوز براي ماشينهاي بالاي 6000 سي سي هستند كه راهنمايي ورانندگي تهران اونهارو وضع كرده به علت صدا و سرعت زياد هر هفته 2 ساعت حق تردد دارن. قبل از رانندگي در شهر بايد توسط كلانتري محل سعت و روز زده شده باشه.

اگر ساعت خورده باشه كه هيچ اگر نه ماشينت ميپره

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط نیتروس اسید
    رضا خسته نباشي
    ايول
    عكسهاي خوبي گرفتي با وجود تاريكي ولي يه چيزايي ميشه ديد
    اون كه رنگش تيره هست فراريه يا لامبورگيني؟
    من كه فكر كنم لامبورگيني باشه...
    ولي عجب عكس جالبي شكار كردي ها ايول...
    عكس رو كجا گرفتي شيطون؟؟؟
    Last edited by Hpower_sl3; 09-11-2006 at 23:11.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Top RPM
    حميد جان فقط چه جوري من و خانم صديق بهتون خبر بديم؟( شماره منو كه داريد يا اينجا بنويسيد يا يه جوري باخبرمون كنيد.)
    زمان قرار براي لاله خيلي بد بود اما داره مي ياد ( جمعه ريسه. جي تي جمع كرده)
    دوستان 5 شنبه مي بينمتون.دير نكنيد.چون مجوز حميد باطل مي شه( خوش به حالت حميد. براي ماشين بي پلاك تابلو مجوز گرفتي. شه شيزا !!!) بچه ها زود بياييد بيشتر با هم باشيم

مي بينمتون. خوش باشيد.
    فرستادن ايميل به آدرس البته تا ديشب وقت داشتي!!!!

مجوز باطل نميشه جمعه ماشين رو لازم دارم تو جردن.

همه ماشينهم هم پلاك داره عزيزيم مثل اين كه تو پاركينگ خونه انداختم مخصوصآ برات

من به صندوق ميلم ميرم اگه پيغامي بود 5 شنبه ميبينمتون اگر نه كه تو خواب بايد ببيني يا يه روز ديگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

تنها فراري FXX Super Enzo در خاور ميانه...

آيا تمايل به ديدن آن داريد....؟؟؟

5 شنبه18 آبان به همراه 3 دستگاه لامبورگيني و مكلارن اس ال آر در...

اتوبان شهيد همت به سمت شرق بعد از ورودي پاسداران زير پل

ساعت 03:30 فقط 2 دقيقه توقف...

The HPOWER Exclusive Tuning Team&Arb Exclusiver Nation Team

شما هم که مارو مسخره کردید دیشب از ساعت 2:30 تا 3:38 تو ی اتوبان شهيد همت به سمت شرق بعد از ورودي پاسداران زير پل بودیم هیچ خبری هم از شما نبود خب لااقل یه اس ام اسی یه چیزی میزدی ما نصفه شبی تو خیابون آواره نشیم .

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

باز هم سلام به همه بروبچه های باحال و ماشین باز.

راستش بدون مقدمه بگم هنوز 12 ساعت از تیونینگ پنجمین ماشین نگذشته بود که پیغام جدیدی مبنی بر تیونیگ یک پرشیای دیگه دریافت کردیم.

مالک این خودرو چیزی فراتر از پرشیا میخواست که تو ایران نباشه.خب ما هم که کرم این کارارو داشتیم و داریم و خواهیم داشت منتهی یا منتها یا شایدم منطحا احتیاج به یه جرقه داشتیم.

کار رو درست از روز 4 شنبه ساعت 13 شروع کردیم.ماشین رو از صاحبش به مدت 1 روز گرفتیم.وسائل مورد نیاز باز هم با DHL هماهنگ شده ودر وقت تعیین شده در اختیار ما قرار گرفت.

کار فقط در بخش موتور وگیربکس انجام شد ولی این دفعه تیونینگ باید در سطح بالاتری انجام میشد.همیشه این برای ما سوال بود چطور میشه که بدون تراش سیلندر حجم تعیین شده برای هر ضریب دنده رو بالا برد؟؟

بعد از 4ساعت بررسی سیستم تعلیق و گیربکس و همچنین تعویض چند قطعه کوچک در موتور وافزایش سطح ایمنی ماشین با قرار دادن 4 عدد کیسه هوا SVG بر روی خودرو برای اولین بار شاهد یک ماجرا بودیم....

روز 5شنبه ساعت 13:25 اتوبان شهید همت به سمت غرب ...

پرشیای مورد نظر کاملآ ساکن در سمت چپ ایستاده.حمید در پشت فرمون و علی در کنار او و همچنین مالک خودرو در پشت قرار دارند.

هنگام زدن استارت لرزش موتور و صدای بسیار زیبای موتور خستگی همه اعضا رو در کرد!!!

وقتی با دنده 1 شروع به حرکت کردیم بعد از رد شدن از سرعت 50 نا خودآگاه خواستم دنده رو عوض کنم اما با دبدن آمپر بر روی 4000 کاملآ شوکه شدم!!!

بله دنده 1 درست 75 تا حرکت کرد یعنی یک CLS 305!!! دنده 2 هم توانست 140 تا ما رو راه ببره !!! بله این فرق کاملآ بارزی بود که تا 2 ساعت مالک خودرو هی مارو بوس میکرد!!!!

بزای اولین بار حجم هر دنده 35 % بیشتر شد.تا گروه HPOWER یک قدم به سمت جلو حرکت کند...

با رسیدن به این سرعت حتمآ باید چراغها و سیستم ترمز تقویت بشه تا دردسر با این سرعت ایجاد نشه.

سیستم ترمز با توجه به پک نصب شده باید گل سرسبد این ماشین میشد.با تعویض کاسه آوریل عقب این ماشین و تبدیل آن به لنت این مسئله رو بهبود دادیم.

حال برای شما عزیزان چند فایل قابل دریافت داریم:

Common:

ش-فیلم پر شدن 140 تابا دنده 2(اگر ماشین باز باشید قطعآ فرق قرار گرفتن دنده 2 با 4 رو میفهمید)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    VIP: 1- فیلم کامل نحوه تیونینگ این خودرو با حجم 220 Mb (کد pe 22.0)

2- فیلم پر شدن دنده 1 و 2 از حالت ساکن با حجم 120Mb (کد Pe 22.1)

3- فیلم کل انداختن با BMW 318i و خوابیدن کل آن(کد Pe & BM 22.5)

قطعآ نحوه تیونینگ این خودرو بطور سری در اختیار گروه خواهد بود و در فروردین 1386 در جشنواره Best& Fast 2007-08 توسط گروه ارائه داده خواهد شد

==========================Hpower Be In TOP==============================================

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض Hpower يك قدم به جلوتر

باز هم سلام به همه بروبچه های باحال و ماشین باز.

راستش بدون مقدمه بگم هنوز 12 ساعت از تیونینگ پنجمین ماشین نگذشته بود که پیغام جدیدی مبنی بر تیونیگ یک پرشیای دیگه دریافت کردیم.

مالک این خودرو چیزی فراتر از پرشیا میخواست که تو ایران نباشه.خب ما هم که کرم این کارارو داشتیم و داریم و خواهیم داشت منتهی یا منتها یا شایدم منطحا احتیاج به یه جرقه داشتیم.

کار رو درست از روز 4 شنبه ساعت 13 شروع کردیم.ماشین رو از صاحبش به مدت 1 روز گرفتیم.وسائل مورد نیاز باز هم با DHL هماهنگ شده ودر وقت تعیین شده در اختیار ما قرار گرفت.

کار فقط در بخش موتور وگیربکس انجام شد ولی این دفعه تیونینگ باید در سطح بالاتری انجام میشد.همیشه این برای ما سوال بود چطور میشه که بدون تراش سیلندر حجم تعیین شده برای هر ضریب دنده رو بالا برد؟؟

بعد از 4ساعت بررسی سیستم تعلیق و گیربکس و همچنین تعویض چند قطعه کوچک در موتور وافزایش سطح ایمنی ماشین با قرار دادن 4 عدد کیسه هوا SVG بر روی خودرو برای اولین بار شاهد یک ماجرا بودیم....

روز 5شنبه ساعت 13:25 اتوبان شهید همت به سمت غرب ...

پرشیای مورد نظر کاملآ ساکن در سمت چپ ایستاده.حمید در پشت فرمون و علی در کنار او و همچنین مالک خودرو در پشت قرار دارند.

هنگام زدن استارت لرزش موتور و صدای بسیار زیبای موتور خستگی همه اعضا رو در کرد!!!

وقتی با دنده 1 شروع به حرکت کردیم بعد از رد شدن از سرعت 50 نا خودآگاه خواستم دنده رو عوض کنم اما با دبدن آمپر بر روی 4000 کاملآ شوکه شدم!!!

بله دنده 1 درست 75 تا حرکت کرد یعنی یک CLS 305!!! دنده 2 هم توانست 140 تا ما رو راه ببره !!! بله این فرق کاملآ بارزی بود که تا 2 ساعت مالک خودرو هی مارو بوس میکرد!!!!

بزای اولین بار حجم هر دنده 35 % بیشتر شد.تا گروه HPOWER یک قدم به سمت جلو حرکت کند...

با رسیدن به این سرعت حتمآ باید چراغها و سیستم ترمز تقویت بشه تا دردسر با این سرعت ایجاد نشه.

سیستم ترمز با توجه به پک نصب شده باید گل سرسبد این ماشین میشد.با تعویض کاسه آوریل عقب این ماشین و تبدیل آن به لنت این مسئله رو بهبود دادیم.

حال برای شما عزیزان چند فایل قابل دریافت داریم:

Common:

ش-فیلم پر شدن 140 تابا دنده 2(اگر ماشین باز باشید قطعآ فرق قرار گرفتن دنده 2 با 4 رو میفهمید)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    VIP: 1- فیلم کامل نحوه تیونینگ این خودرو با حجم 220 Mb (کد pe 22.0)

2- فیلم پر شدن دنده 1 و 2 از حالت ساکن با حجم 120Mb (کد Pe 22.1)

3- فیلم کل انداختن با BMW 318i و خوابیدن کل آن(کد Pe & BM 22.5)

قطعآ نحوه تیونینگ این خودرو بطور سری در اختیار گروه خواهد بود و در فروردین 1386 در جشنواره Best& Fast 2007-08 توسط گروه ارائه داده خواهد شد

==========================Hpower Be In TOP==============================================

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

آقايان ماشين باز همهگي شاهد باشيد تا الان ساعت 10:25 هنوز پيغامي مبني بر شركت آقاي تاپ و خانم صديق دريافت نكرده ام

من ساعت 03:30 از اتوبان رد ميشم

همهگي حواسا جمع باشه ها فردا حرف در نيارن...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط نیتروس اسید
    سلام آقاي Hpower_sl3 ...

ممنون
    ممنون از لطفت راستش كاشكي سام هم در هنگام تايپ كردن خوب صحبت ميكرد تا قرار
    5 ساعت ديگه مبني بر كل زدن نباشه

به حرحال من كه اگر پيغامي دريافت كنم ميرم اگر نه هم كه شرمنده

هنوز پيغامي دريافت نشده و در اين صورت با سرعت 330تا حتمآ از كنارشون رد ميشم تا باد فراري بهشون بخوره

و در يه فرصت ديگه پيش شما دوستان ميامبراي دريافت كد:

1- ماشينت توسط گروه تيونينگ شده باشه

2-عضو گروه باشي

3-مدير گروه اجازه دريافت اون رو بهتون بده(خودم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •