تكليف من اين وسط چيهدوستان آستين بالا بزنين يه حولي بدين
![]()
تكليف من اين وسط چيهدوستان آستين بالا بزنين يه حولي بدين
![]()
[quote=ali racer;1886749]قبلا هم چنین مشکلی بوده
یا درایور اس دی ریدر خرابه یا اینکه مموری شما مشکل داره
اگه میتونین با یه ریدر دیگه امتحان کنین
من احتمال بیشتر میدم که مشکل از ریدر باشه بیشتر
با رم ريدر ديگه امتحان كردم اما بازم نتونست مموريمو بشناسه شما راهي ديگهاي دارين براي درست شدن مموري يا بايد ببرم تعميرات موبايل راستي اگه ببرم تعميرگاه موبايل به نظرتو ندرست ميشه يا نه؟
ممنون
[quote=tina salehe;1893569]
از اطلاعات مموریت بک اپ بگیر بعد با استفاده از گوشیت فرمتش کن
سلام
2 ساعت وقت گذاشتم کل این 95 صفحه رو خوندم چندین صفحه اول که همش بحث سر روش های تشخیص این که فنلاندی اصل چه جوریه چه مشخصاتی داره و.... بود اومدم جلوتر مشکلات پشت سر هم گفته شده بود از صدای ویییییییییییییییییییییییی یییییز تا صدای خش خش و ....یعد چند صفحه بعد یکی گفته بود امروز این گوشی رو خریدم آخر گوشیه یکی گفته بود چرا وقتی اس ام اس میاد گوشم رو میذارم روی اسپیکر یه صدای وییییییییییییز میده یکی گفته بود یکی گفته بود دوربین دومش مشکل داره یکی گفته بود ساسان به جای این که بگه سامان یکی گفته بود سریال گوشی رو تو فلان سایت امتحان کن یکی گفته بود رقم 7 و 8 باید 1و0 باشه اصله یکی خلافش رو ثابت کرده بود یکی گفته بود اگر روی باطری نوشته باشه Nokia اصله یکی خلافش رو اثبات کرده بود یکی گفته بود مثلث آبی سمت راست بالا نشانه تقلبی بودنه یکی خلافشو ثابت کرده بود و یکی گفته بود ..........
تا امروز قصد داشتم بخرم ولی الان با این مشکلات که مهمترینش همین تقلبی بودن بیش از حد این گوشی تو بازار هستش فعلا خرید این گوشی در هاله ای از ابهام قرار گرفته
به هر حال هر کسی که می خواد این گوشی رو بخره پیشنهاد می کنم که این تاپیک رو کامل نخونه چون مغزش می گه ویییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییز
موفق باشید
دقيقا دوست عزيز منم فرمايشاتتون تائيد مي كنم . مي خوام p1 بگيرم فعلا زياد نشده خدا رو شكر توي بازار
علیک سلام
عرض کنم که دو تا مشخصه هست که من با خیلی از ان73 ها امتحان کردم
و تا الان بهتر از اون ملاک تشخیصی ندیدم
1. برچسب پشت گوشی زیر باتری دقیقا روی برد گوشی
کاملا صاف نیست و حالت برجسته و پفکی داره
2. رنگ دکمه های اعداد کاملا با دکمه موزیک ودیلیت و منو وپن یکی
هست در صورتی که
در تقلبی ها رنگ دکمه ها بصورت قهوه ای سوخته هستش
دمتون گرم بابا !!!
فقط یه نظر کوچولو خواسته بودم .
اینه رسمش ؟؟؟؟!!!
به نظر من عوض نکن چون n73me فنلاند اصل کم گیر میاد .و همه چی داره گوشیه کاملیه
[quote=ali racer;1893838]
ببخشيد اگه ميشه يه راه ديگه اي بگيد كه مموريمو فرمت نكنم
سلام دوستان من گوشی ام n73 me هستش وقتی می خوام تم نصب کنم این اخطارو می ده expried certificate ! از دوستان اگه می تونن کمکم کن ممنون می شم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)