تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 95 از 242 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

يك روش براي استفاده از Word فارسي و Excel فارسي كه ممكنه به درد كسي بخوره، من خودم خيلي براش اين در اون در زدم:

- شما اگر متن فارسي رو داخل Word توي يك Text Box تايپ كنيد و بعد اون رو pdf كنيد ميتونيد اون رو به درستي توي گوشي باز كرده و استفاده كنيد.

- فايل Excel رو كه به فارسي تهيه كرديد، كپي كنيد توي Word و بعد اون رو pdf كنيد. اين فايل رو ميتونيد توي گوشي بازش كنيد و فارسي رو به درستي توش ببينيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بچه هاي تو رو خدا كمكم كنيد
    من فايل فريمور را براي صدمين بار دانلود كردم اما هر بار روي 73% يا 90% يا همون اولش قطع مي شه سرعت دستگاه هم خوبه از سايت زير گرفتم اگر كسي سايتي رو ميشناسه به من بگه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

من فايل فريمور را براي صدمين بار دانلود كردم اما هر بار روي 73% يا 90% يا همون اولش قطع مي شه سرعت دستگاه هم خوبه از سايت زير گرفتم اگر كسي سايتي رو ميشناسه به من بگه
    کد:
    سلام دوست یه لینک دیگه هم هست که مال رپید شیر هستش که تو همین تاپیک اومده...اگه جای دیگه یافتم حتما براتون میزارم.

داره خودمونی میشه payami4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض کوتاه بیایید لطفا

بله ...با قلم نمیشه بهترین کار اینه که مستقیما وارد برنامه نشی و open with کنی.
    ------------
    +دوستان لینک برنامه وینمپ رو خودم تو صفحات قبل گذاشتم پس نگید نیست.!!!!!!!!!!!!!!
    +در مورد تست سلامت گوشی مثل بقیه گوشیهست موقع تست هر جور که بقیه رو تست میکردید اینم تست کنید(دوربین-صدا-سریال جعبه و گوشی - تماس و....)

دوستان عزیز
    سلام . خواستم مطلبی رو خدمتتون عرض کنم و بعد خواهشی !
    ببینید. یاد دادن و راهنمایی کردن یکی از لذت بخش ترین کارهاست . من مهندس معمار هستم و مدرس دانشگاه. در زمینه کار خودم و کار با نرم افزارهای تخصصی معماری هم خیلی فعالم و ....
    گاها بارها ساده ترین مطالب رو باید تکرار کنم و اگر احساس کنم که طرفم مشتاق یادگیری هست مطمئناامسکاک نمی کنم.
    درسته که اینجا و در این مورد بعضی از دوستان خیلی قدیمی هستند و حتما با تجربه .. اما خوب بعضی ها هم مثل من تازه واردند ! چه اشکالی داره به جای اینکه کلی لغت رو کنار هم تایپ کنیم و مثلا بگیم که قبلا این مطلب گفته شده و برید بگردید .. خیلی ساده با یه کپی ساده لینک موضوع رو بدید و کار بقیه رو هم راه بندازید !؟؟؟؟؟؟ واقعا سخته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

کد:
    سلام شما ميتوني ادرس دقيق اين فريمور تو صفحات 30 تا 45 همين كلوپ پيدا كني

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

دوستان عزیز
    سلام . خواستم مطلبی رو خدمتتون عرض کنم و بعد خواهشی !
    ببینید. یاد دادن و راهنمایی کردن یکی از لذت بخش ترین کارهاست . من مهندس معمار هستم و مدرس دانشگاه. در زمینه کار خودم و کار با نرم افزارهای تخصصی معماری هم خیلی فعالم و ....
    گاها بارها ساده ترین مطالب رو باید تکرار کنم و اگر احساس کنم که طرفم مشتاق یادگیری هست مطمئناامسکاک نمی کنم.
    درسته که اینجا و در این مورد بعضی از دوستان خیلی قدیمی هستند و حتما با تجربه .. اما خوب بعضی ها هم مثل من تازه واردند ! چه اشکالی داره به جای اینکه کلی لغت رو کنار هم تایپ کنیم و مثلا بگیم که قبلا این مطلب گفته شده و برید بگردید .. خیلی ساده با یه کپی ساده لینک موضوع رو بدید و کار بقیه رو هم راه بندازید !؟؟؟؟؟؟ واقعا سخته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    سلام دوست من
    از اين كه يه مدرس دانشگاه رو در بين خودمون ميبينيم خوشحاليم
    نه دوست من كمك و راهنمائي كردن سخت و دشوار نيست من به عنوان يكي از اعضا قديمي اين كلوپ وظيفه خودم ميدونم كه به تمام اعضا و دوستان كمك كنم
    البته به شرطي كه طرف مقابل سعي و تلاش خودشو در جهت نيل به رسيدن به هدف خودش انجام داده باشه ولي به دلايلي موفق به پيدا كردن مطلب خودش يا لينك مورد نظرش نشده باشه
    بهر عنوان اميدوارم كه تمام دوستان به اون چه از اين كلوپ توقع دارن برسن
    بنده هم اگه موردي باشه در خدمتم
    پايدار باشيد

داره خودمونی میشه Mamali_eshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    cine city

5

تاريخ عضويت: Aug 2007

--------------------------------------------------------------------------------

سلام دوستان
    لطفا كمك كنيد.
    من ميخوام براي اتصال به اينترنت از گوشي به عنوان مودم استفاده كنم (با خط ايرانسل). شنيدم سرعت خيلي خوبي رو ميتونيم داشته باشيم، من اينكار رو انجام دادم ولي سرعتش از دايال آپ هم كمتر بود، خوب طبيعيه كه اين ميتونه به سرعتي كه گوشي در حالت مودم ساپورت ميكنه ارتباط داشته باشه. كسي ميدونه سرعتي كه اين گوشي به عنوان مودم ساپورت ميكنه چقدره؟
    در ضمن خودم فكر ميكنم درايوري كه نصب كردم اوريجينال اين گوشي نيست و اشكال از اينجاست. كسي ميدونه درايور اوريجيناله اين گوشي رو از كجا ميشه گير آورد؟
    مرسي
    عزیز اصلا نیاز به درایور مودم نداری که از جایی بخای بگیری خود برنامه گوشی رو که نسب کنی اتوماتیک واست نسب میکنه

یا حق...
    Last edited by Mamali_eshghi; 09-10-2007 at 01:43.

داره خودمونی میشه Mamali_eshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    cine city

5

آقا بجای این حرفا بهتره یه سرچ تخصصی بکنی دنبال مطلب مورد نظرت بگردی .نه؟!!! بچه ها اگه میگن برو عقب بگرد واسه اینه که همه اینا که ورودی جدیدا میپرسن تو 7-8-10 صفحه اول پیدا میشه .اینکه کارایی گوشی چه طوره یه 10-20 -30 -40 کن به هر عددی که رسیدی همون پیجو وا کن مطمئن باش توش چیزی که میخای پیدا میکنی

یا حق...

داره خودمونی میشه adame_haji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

يه پيشنهاد.پس اگه ميشه شما يه كپي از شاخه سيستمت بزار تا بچه هايي كه فريموير عوض نكردن برنامه ها رو داشته باشن.البته فقط يه پيشنهاده.
    (راستي من cd رو شنبه براتون پستش ميكنم.)
    دمت گرم doyenfox جون
    خیلی منتظرم تا این سی دی به دستم برسه

آپلود اون شاخه سیستم هم خیلی پیشنهاد جالبیه
    من که پایم
    ولی حجمش حدود 35 مگا بایته
    زیپ شدش میشه حدود 20 مگا بایت
    چون دیال آپ استفاده میکنم کمر آپلود یه جارو ندارم پس اونو به 4 Part تقسیم میکم بعد آپلود میکنم .
    خداییش تا الان باید 10 بار آپلود میشد . ولی هی وسط کار صفحه گیر میکنه . تا الان 20 بار امتحان کردم . ولی عجله نکنید بالاخره آپلود میکنم .
    منتظر باشید .

راستی من یه مشکل داشتم .
    چرا بعضی از بازی ها که رو K750 نصب میشه و جاوا هم هست رو گوشی من نصب میشه ولی اجرا نمیکنه و پیعام خطا میده . :
    the application has expectedly quit. contact the application provider to resolve the issue.
    com/nokia/mid/ui/fullcanvas
    منظور از این خط دومیه چیه ؟
    یا علی

داره خودمونی میشه MOBILE_MASOUD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام بچه ها
    من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی بلوتوسشو روشن میکنم مینویسه failed to on bluetouth و متاسفانه بلوتوسش روشن نمیشه با 24xp30 هم یه بار فلشش کردم ولی فایده ای نداشت
    میخواستم ببینم این مشکلو چطوری میشه حل کرد
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •