اخه فکر کردم اگه 1 گیگ یا 2 گیگ بگیرم ممکنه هنگ کنه!وگرنه 512 خیلی کمه..یعنی 2 گیگ رو جواب میده؟
اخه فکر کردم اگه 1 گیگ یا 2 گیگ بگیرم ممکنه هنگ کنه!وگرنه 512 خیلی کمه..یعنی 2 گیگ رو جواب میده؟
من وقتی دکمه wap رو میزنم و بعد دکمه قرمز قطع تماس رو میزنم گوشیم ریست میشه اشکال از کجاست؟؟
سلام امروز یک سایت باحال برای برنامه و بازی برای d900i پیدا کردم کلی بازی با حجم کم و دهها برنامه از جملی pdf خوان البته من خودم هنوز فایل ها رو تست نکردم ولی سایتهای خارجی معمولا دروغ نمیگن اینم آدرسش برید حالشو ببرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 گیگ رو راحت ساپورت می کنه اگه سن دیسک اصل بگیری
-----------------------------------------------------------------------
اون مشکل Wap هم حتما برای فریموره و باید فلش شه
خیالت راحت عمرا هنگ کنه
نصف بیشتر سایتایی که زدن بازی d900i
الکیه.بیشتر بازیاشون توسط گوشی ساپورت نمیشه
آره منم امتحان کردم هیچ کدوم نصب نمیشه ....... یا موقع نصب ارور میده یا موقع اجراش
با یه بار مستر ریست یا ریست قسمت وپ مشکلت حل میشهمن وقتی دکمه wap رو میزنم و بعد دکمه قرمز قطع تماس رو میزنم گوشیم ریست میشه اشکال از کجاست؟؟
منم این مشکل رو داشتم که با ریست حل شد
میشه بگید قسمت wap رو چجوری میشه ریست کرد ؟
یک مشکل دیگه اینکه تازگیا وقتی گوشی باusb به کامپیوتر وصله وقتی میخوام usb رو جدا کنم کامپیوتر ری استارت میشه فکر میکنید مشکل از کجاست؟
و سوال آخر اینکه d900 یا u600 که pdf word ... رو باز میکنه . میتونه متن های فارسی رو هم باز کنه و آیا محدودیتی در حجم فایل نداره؟؟
من 5 ماه پیش d900گرفتم ولی خوشم نیومد و رفتم فروغتم و n73 me گرفتم و حالا می تونم بگم که d900 خیلی پایین تر هاز n73 me.
آره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)