حالا برند قحطیه مگه رفتی سراغ این برند
این همه برند بهتر
حالا برند قحطیه مگه رفتی سراغ این برند
این همه برند بهتر
ولی اگر price/performance رو در نظر بگیری GT بهتره
منكه براي حودم نمي خوام . قيمتشو مي خواستم
خودت میدونی که تو ایران افراد سودجو خیلی زیاد شده و نمی شه یک قیمت ثابت داد!
حالا میدونی قیمت جهانی این کارتinno3d 8800gts 640 البته اورکلاک شدش چقدره؟ 240000 تومن
یعنی حداقل 200 تومن کمتر از اینجا![]()
Last edited by reza fontana; 17-11-2007 at 15:23.
دوست عزیز متآسفانه بدلیل زیاد شدن افراد سود جو تو ایران نمیشه قیمت ثابتی رو داد! اصلآ به نظر من خرید کارت گرافیک با این وضعیت کار اشتباهیه..
کسایئ هم که می خرن یا واقعآ احتیاج دارن و یا پولشونو از سر راه اوردن!
مثلآ قیمت جهانی همین کارت که میگیدinno3d 8800gts 640 تازه اورکلاک شدش 240000 تومنه!!در صورتی که اینجا حداقل 450 تومنه!!! ادم واقعآ نمیدونه چی بگه..
این چیزا بیشتر تو کشور ما اتفاق میفته!!
من خیلی ها رو میشناسم که سفارش میدن از بیرون براشون میفرستن..حالا یا اشنا دارن یا از طریق دیگه...جالب اینجاست که اینکار بازم خیلی باصرفه تره!!!!
ببخشید مثل اینکه دوبار تکرار شد!! اخه یکدفه صفحه بسته شد
دوست عزیز متآسفانه بدلیل زیاد شدن افراد سود جو تو ایران نمیشه قیمت ثابتی رو داد! اصلآ به نظر من خرید کارت گرافیک با این وضعیت کار اشتباهیه..
کسایئ هم که می خرن یا واقعآ احتیاج دارن و یا پولشونو از سر راه اوردن!
مثلآ قیمت جهانی همین کارت که میگیدinno3d 8800gts 640 تازه اورکلاک شدش 240000 تومنه!!در صورتی که اینجا حداقل 450 تومنه!!! ادم واقعآ نمیدونه چی بگه..
این چیزا بیشتر تو کشور ما اتفاق میفته!!
من خیلی ها رو میشناسم که سفارش میدن از بیرون براشون میفرستن..حالا یا اشنا دارن یا از طریق دیگه...جالب اینجاست که اینکار بازم خیلی باصرفه تره!!!!
بله اينجا متاسفانه با اين مشكلات روبرو هستيم. يكي از دوستان ما كارت inno3d 8800gts320 را به قيمت
380 تومن خريده و من مي خواستم واقعا بدونم قيمتش چنده ! چون احساس كردم سرش كلاه رفته
این قیمت برای این کارت خیلی بالاست !
اره ..خیلی گرون خریده..منم منظورم همین چیزا بود که ادمو از خرید کارت گرافیک منصرف میکنه!!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)