آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآه
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آه
حيف اين تاپيك كه خونه ارواح داره ميشه
مهدي جان تا شما هم نرفتي آي دي تون تو يا هو مسنجر چيه ايميلتون را هم بزاريد ممنون
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآه
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آه
حيف اين تاپيك كه خونه ارواح داره ميشه
مهدي جان تا شما هم نرفتي آي دي تون تو يا هو مسنجر چيه ايميلتون را هم بزاريد ممنون
اثر يك تماس
-=-=-=-=-=
=-=-=-=-=-
ظهر روزی از روزهای گرم تابستان مرحوم آقا جمال عبا را به سر انداخته و به طرف وادی السلام میرود،اقایی از اهل فضیلت ایشان را میبیند و به همراه ایشان به راه میافتداز شهر که خارج میشوند احساس می کند که در عمودی از هوای خنک و لطیف و معطر قرار دارد.
مرحوم اقا جمال برنامه اش این بود که وقتی به وادی السلام می رسیده سر قبر بزرگان علم و تقوا از جمله مرحوم قاضی می رفته وبعد می امده در مکانی که هیچ اثری از قبر نبود،می نشسته و فاتحه و دعا می خوانده است )که بعد مقبره خود ایشان می شود(خلاصه از وادی السلام که بر میگردند باز همان هوای خنک و لطیف با ایشان بوده تا اینکه به شهر میرسند و با شخصی برخورد میکنند.بعد از سلام و احوالپزسی بسیار کوتاه و زود گذر احساس می کنند که اثری از ان هوای خنک نیست.مرحوم اقاجمال رو میکند به ان اقایی که همراهش بود و میگویددی تماسهای نامناسب چگونه اثر خودش را میگذارد.بنابراین معاشرت و تماس افراد برای شخص سالک نقش مهمی دارد چه با خوبان باشد چه با بدان،دراستادی که انتخاب میکنید دقیق باشید زیرا همنشین و رفیق غافل و مجالست با فساق و فجار و اهل غفلت سریع اثر سوء درشما می گذارد.
سلامzolgharnein عزيز
مطلبتون خيلي جالب بود اگر مي شه يكم تفسيرش كنين
بيدار کردن دل آگاهي يا تمرين آب
روي سطحي صاف که آب را جذب نمي کند ؛ قدري آب بريز. مدتي به آن خيره نگاه کن . بعد بدون هيچ هدف و مقصدي , شروع کن به بازي کردن با آن كن
طرح هاي بدون معنا روي آن بکش . اين تمرين را هر روز به مدت يک هفته اجرا کن . روزي ده دقيقه حداقل به اين کار بپرداز .
سعي نکن نتيجه عملي
از آن بگيري . اين تمرين کم کم حس دريافت و دل آگاهي را در تو تقويت مي کند. وقتي در ساير اوقات روزاين حس در تو
متجلي شد، هميشه به آن اعتماد کن
new_boys333 از کتاب خاطرات یک مغ نوشته ی پائولو کوئلیو!
من هر چقدر سعی کردم موفق نشدم!
هرچند زیاد سعی نکردم!
ولی اون تمرینی که باید ناخنتو بکنی تو ناخنت اثر کرد!
موفق باشی!
دوست عزيز من منبع نوشته رو دقيق نمي دونستم ممنون كه گفتينوشته شده توسط Mahyar_p30
ميشه روش هاي ديگه اي كه تو اون كتاب بود رو بگي و بگي اين كتاب چيه راجع به چيه
ممنون
من كه چند روزه حسابي درگير تحصيل و كارم
اينم اي دي و ايميل من
mehdi20_esf
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر سوالي داشتين در حد توانم در خدمتتون هستم
راستي الان داشتم شبكه دو برنامه كليد اسرارو ميديدم خيلي جالب بود حتما تكرارشو ببينين
Last edited by mehd20_esf; 15-09-2006 at 21:43.
بچه ها من خيلي خوشحالم كه اينجا رو پيدا كردم چون يك جرقه كوچيك درونم بو وجود آورد و اون اين بود كه فهميدم همه چيز ماديات نيست و بالاتر از اونم هست حالا مي خوام تمام تلاشمو بكنم و بتونم به اين حس شما ها برسم و ازش لذت ببرم دوست دارم كمكم كنيد
خواهشا ايميل خودتونو بزاريد تا بتونيم باهاتون تماس داشته باشم چون خيلي ها ديگه به فروم سر نميزنن (zolgharnian جان . deer و mehd20_esf و علیرضا جان و نایت مار عزیز و بقیه بچه ها که تو این زمینه کار کردند و به نتایجی رسیدن ممنون میشم )
================================================== ====================
این یک متنی هست از یک سایت که فقط من نقلش میکنم تا شاید کسی بتونه ازش استفاده لازم رو ببره
شرحی کوتاه از ESP داشته باشیم ESP یک نیرو وقدرت کیهانیست
که گسترگی آن به وسعت جهانیست که موجودیت داردلذا جایگاه مکانی آنرا نباید تنها درمغز انسان محدود کرد وارتباط آنرا درذهن انسان تلقی کنیم به تبع چنین باوری این نیرو جریانیست که درکل کائنات است بعضا نیز آنرا تنها به موجودات زنده تسری میدهند اما به نظر میرسد در جمادات نیز به نوعی جریان دارد تنها میتوان به این نکته اشاره کرد که این نیرو با شدت وضعفی متفاوت در یکایک موجودات مستتراست ودرانسان به خصوص درمورد دریافتهای خارج از احساسهای پنچگانه از ESP استفاده میشوداین حروف اختصاری قابلیتها واستعدادهای غیر متعارف روحی را مشخص میکند ومعمولا اصطلاح ESPدر سه فاکتور مهم در پدیده های روحی بکار میرود که عبارتندازتله پاتی TELEPATHY یا ارتباط افکار وروشن بینی CLAIRVOYANCE که مربوط به استعداد وقابلیت دیدن ومشاهده اشیاء وحوادث ازراه دور بدون استفاده ازحواس پنچگانه ویا امکانات دیگر وسومین فاکتور پیشگوئی PRECOGNITITION که همان غیب گوئی ومربوط به استعدادیست که آگاه از حوادث آینده است البته گاها نیز از اصطلاح ESP اشاره ئی به گئشته نگری RETROCOGNITION وقدرت تحرک وتاثیرگذاری بر اجسام PSYCHOKINESIS از راه دور،استفاده میشودگرچه میتوان شفا بخشی را درین
فاکتور ازیاد نبرد بطور کلی نباید این پدیده ها را منفک ویا مستقل از یکدیگردانست
بل همه این فاکتورها از پدیده ویا نیروی واحدی هستند که به آن اصطلاحا ESP
نامیده میشوند.
پس از آشنائی مختصری ازESP به ادامه موضوع ریلاکس واهمیت آن در
ارتباطات وادراکات فراحسی میپردازیم .
کالبدی که فاقد حالتی از رکلاس باشد امکان دریافتهائی خارج از احساسهای پنچگانه برایش نه مطلقا اما تقریبا محال است زیرا یک بدن ریلاکس شده میتواند خالی ازعواطف و احساسهای ویرانگرباشد تنش وبحران هرگز با ریلاکس همراه نیست دربودن هرنوع نگرانی ریلاکسی حاصل نمیشود لذا وقتی ریلاکس حاصل میشود که نیروئی ژرف را صرف موارد بیهوده نمی کنیم وبطبع این انرژی در راستای اهداف عالی ذخیره وبکار میرود .
موقیکه بدن درحال آرامش است آگاهی گسترش یافته وانرژی حیاتی در اختیار فکر
قرارمیگیرد کنترل بر روی احساسها وعواطف از اهم کاربرد حالت ریلاکس است
که درجریان ارسال وپیامهای روحی از اهمیت بسزائی برخورداراست .
درجریان ریلاکس کنترل شده وعمیق ،افکار انسان خلوص وتبلوری پیدا میکندکه
درنگهداری تصاویر ذهنی اززمان طولانی تری سود میبرد.
در مرحله فوق دستیابی به کلرویانس CLOAR VISION یا مشاهده ئی صاف
و روشن از افکار خود ودیگران مقدور میشود.
در ریلاکس کامل کنترل مغز افزایش میابد در این حالت مغز دارای وبژگیهای خاصی
میشودکه یکی از آنها ایجاد وبروز بیشتر امواج آلفاست بدین ترتیب تولید ارادی امواج آلفااز اهمیت زیادی برخورداراست .
وقتی انرژی مغز اشتغالی برای کنترل دیگر اعضاء بدن نداشته باشد ودرحالتی که
محرکات مزاحم وتنشهای محیطی توجه ما را به خود جلب نکند مغز با نیرو وانرژی
بیشتر به دریافت وثبت وضبط احساس ها وجرقه های زودگذری میپردازد که
درشرایط عادی نادیده گرفته میشوند .
همانطور که در در سکوت مطلق آهسته ترین صداها وزمزمه ها احساس میشوند در
آرامش وسکون عمیق مغزی گوچکترین علائم وپیامهای روحی هم ادراک میشوندبه
شرطی که فکر در موقعیت سکون وآرامش کامل قراربگیرد .
================================================== ==================
موفق باشید
به امید پرواز به دور دست های جهان هستی و رسیدن به کمال
دوست عزيز بايدبهت تبريك بگم خيلي از اين حرفت خوشم اومد كه گفتي همه چي ماديات نيست
حلا من ميخوام بهت بگم كه ماديات هيچ چيز نيست اگر معنويات نباشه!!جسم مادي اگر روح درون نباشه چه فايده اي داره؟
فكر مي كنين چرا خدا روح رو داخل جسم قرار داد؟مگه ميخواست براي روح قفس درست كنه كه فرار نكنه؟!!
نه علتش اينه كه روح به كمك جسم به تكامل برسه روح به تنهايي قابليت تغيير و تكامل نداره جسم تا جايي روح را همراهي ميكنه و از اونجا به بعد روح مسير خودشو پيدا ميكنه
دوستان واقعا كمند كسانيكه سعي كنندبه جنبه اصلي حيات و هدف اصلي أفرينش پي ببرن و به يقين برسند
فرق اينكه يكي يه جايي بخونه بهشت وجود داره و اينكه يكي يقين داشته باشه كه بهشت وجود داره زمين تا اسمونه من تاحدودي به اين مسله واقف شدم ولي تا يقين كامل خيلي فاصله هست
بياين تو اين چند روزه عمر كه خدا به همه ما داده سعي وتلاش خودمونو بكنيم تا به حقيقت هستي يقين پيدا كنيم و به اون برسيم
چقدر انسانها به دنيا مياند و ميميرند واينهمه استعدادها و قدرت هاي نهفته درونشان كه براي تكامل به اونها داده شده دست نخورده باقي مي مونه و حتي ذره اي از اون را بيدار نميكنن كه هيچ حتي از اون اطلاعي ندارن
بعد از مرگ هم كه ديگه روح امكان تكامل نداره واسه اينكه لازمه تكامل تغييره و در روح تغيير راه نداره
Last edited by mehd20_esf; 15-09-2006 at 22:51.
ببخشید من تازه همین امشب سایت شما رو دیدم و احتمال داره تو همین جواب دادن هم اشتباه کنم.
من علاقه ی خیلی زیادی به خواندن کتابها در این زمینه دارم و اسم کتابهایی رو كه گفتید من هنوز ندیدم.
اگه می شه اسم این کتابها و نویسنده هاشون رو به ایمیل من ارسال کنید من ممنون می شم.
swan_the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)