تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 148 اولاول ... 4585919293949596979899105145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1471

نام تاپيک: سوالات و هرگونه مشکل در مورد زیرنویس و مباحث مربوط به آن در این تاپیک مطرح شود

داره خودمونی میشه serhossien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    منظومه شمسی!

8

باید یکی از زیرنویس ها رو هم نام فیلم بکنی و زیرنویس دوم رو هم نام ولی مثلا یه 2 جلوش بزاری
    حالا وقتی فیلم و پخش میکنی توی منوی subtitle میتونی بین زیرنویس ها جابجا بشی

از وبلاگ ما هم استفاده کن

سلام دوست عزیز، بله این آموزش رو از وبلاگت خوندم بعد از ایجاد این پست. و از آموزش های خوب وبلاگت هم ممنون واقعا به این نتیجه رسیدم که jetaudio بهترین پلیر هست.اگه به پست هام توجه کنی می بینی که می خواستم این کار رو توی جت انجام بدم //ممنونم//
    تشکر هم کردم
    Last edited by serhossien; 29-06-2010 at 21:06.

2. این کاربر از serhossien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Smoke_1110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    در محضر خدا

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    من با نرم افزار workshop و با استفاده از vobsub فیلم رو زیر نویس کردم ولی فقط تو کامپیوتر و با نرم افزار مدیا پلیر میشه دید .. حالا خواستم بدونم دوستان یه راهی دارند که من بتونم فیلم زیر نویس شده رو هم رایتش کنم تا رو دستگاهای دی وی دی هم بخونه با تشکر

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    من با نرم افزار workshop و با استفاده از vobsub فیلم رو زیر نویس کردم ولی فقط تو کامپیوتر و با نرم افزار مدیا پلیر میشه دید .. حالا خواستم بدونم دوستان یه راهی دارند که من بتونم فیلم زیر نویس شده رو هم رایتش کنم تا رو دستگاهای دی وی دی هم بخونه با تشکر
    سلام
    زیرنویس رو باید روی فیلم هارد ساب کنید
    سرج کنید تاپیک آموزش چندتایی برای این امر هست .

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من فیلم نجات سرباز رایان رو دارم که زیر نویس فارسی داره روی DVD.چندجایی خیلی دری وری می گن،چطور می تونم اون چندتا زیر نویس ناجور رو از فیلم پاکش کنم یا اینکه حداقل چیز دیگه ای به جاش بنویسم؟
    متشکر

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

من فیلم نجات سرباز رایان رو دارم که زیر نویس فارسی داره روی DVD.چندجایی خیلی دری وری می گن،چطور می تونم اون چندتا زیر نویس ناجور رو از فیلم پاکش کنم یا اینکه حداقل چیز دیگه ای به جاش بنویسم؟
    متشکر
    روی DVD که نمیشه...درد سر داره.باید فیلم رو بریزی روی هارد.بعد زیرنویس srt شو تهیه کنی،تغییرات رو توی زیرنویس بدی.بعد به صورت DVD Video رایت کنی.

7. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

سلام

چطوری میشه با برنامه totall vidoe converter زیرنویس رو به فیلم اضافه کرد

داره خودمونی میشه coopro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام من اتوران سیستمم به علت ویروسی شدن از کار افتاده حالا باید فیلمی رو که می گذارم رو سیستم باید برم توی فایل ویدئو DVD .بعد باpower DVD نمی تونم فایل زیر نویس رو باز کنم .می خواستم بدونم توی عکسی که از یکی از فیلم هام گذاشتم کدوم فایل ها زیر نویسه و کدوم ها رو باید اجرا کنم .البته به نظر شما راه دیگری برای نمایش زیر نویس فیلم هست
    Last edited by coopro; 01-08-2010 at 00:07.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

سلام من اتوران سیستمم به علت ویروسی شدن از کار افتاده حالا باید فیلمی رو که می گذارم رو سیستم باید برم توی فایل ویدئو DVD .بعد باpower DVD نمی تونم فایل زیر نویس رو باز کنم .می خواستم بدونم توی عکسی که از یکی از فیلم هام گذاشتم کدوم فایل ها زیر نویسه و کدوم ها رو باید اجرا کنم .البته به نظر شما راه دیگری برای نمایش زیر نویس فیلم هست
    برای دیدن DVD به همراه زیرنویس نباید از این روش استفاده کنید.باید ابتدا برنامه یpower dvd رو اجرا کنید،بعد از داخل برنامه و قسمت open کردن فایل،درایوی رو که dvd توش قرار گرفته رو انتخاب کنید.

11. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Jang Bogo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    من ميخوام نوشته هاي يك فايل SRT رو به جاي نوشته هاي يك فايل SRT ديگه بذارم. يعني كپي و پيست كنم.
    چطوري اينكارو انجام بدم تا زمانها بهم نريزه؟ يعني من با زمانها كاري ندارم چون فايل SRT دوم زمانش تنظيمه

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

سلام
    من ميخوام نوشته هاي يك فايل SRT رو به جاي نوشته هاي يك فايل SRT ديگه بذارم. يعني كپي و پيست كنم.
    چطوري اينكارو انجام بدم تا زمانها بهم نريزه؟ يعني من با زمانها كاري ندارم چون فايل SRT دوم زمانش تنظيمه
    با subtitle workshop از منوی edit گزینه ی آخر حالت Translation رو انتخاب کن،بعد زیرنویس هاتو،یکی سمت راست صفحه و یکی سمت چپ صفحه درگ کن.بعد از منوی file زیرنویس translated رو save کن.اینطوری زمانبندیشون یکی میشه.
    برای کپی پیست نمیدونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •