مشکلی پیش نمیاد...اون پیغام رو واسه تمام کسایی که حداقل 1 بار سریال گوشی رو با باکس عوض کردن میاد.. حالا چه الان اصل باشه چه چنج باشه...در کل مهم نیست اصلا..
خودت فلش کنی تو Please wait گیر نمیکنه....![]()
مشکلی پیش نمیاد...اون پیغام رو واسه تمام کسایی که حداقل 1 بار سریال گوشی رو با باکس عوض کردن میاد.. حالا چه الان اصل باشه چه چنج باشه...در کل مهم نیست اصلا..
خودت فلش کنی تو Please wait گیر نمیکنه....![]()
به نظر من toshara 1.6 یا BLACK ICE WOW رو انتخاب کن صدای هدفون که همیشه تو W810 عالیه
در مورد دوم هم من تا پریروز وقتی به اون سایت می رفتم گوشی 810 منو سامسونگ معرفی می کرد
ولی رفتم پیش یه تعمیراتی گفتم سریالش رو برگردون به سریال کارخونه الان که تو اون سایت میرم گوشیم رو W810 معرفی می کنه
اگه W810i داری toshara 1.7 رو روی گوشیت بزار چون صدا تو هندزفری خیلی بهتره تو اسپیکر خود گوشی هم باس رو نشون میده.
ولی اگه W810i نداری toshara 1.6 رو بزار .
خیلی ممنون از آموزشتون حمید آقا
من گوشیمو تو 15 دقیقه درست کردم. الان صداش عالیه اون تم خوشگله یم روشه :-D
یه2 تا سوال (درخواست) دارم
1. چطوری میشه از اون منوهای فلش ساخت. اگه میشه یه راهنمایی بکنین.
2. میخواستم ظرفیت تعداد اس ام اس هایی که میشه دخیره کرد رو گوشی رو بیشتر کنم. گوشیم w810 خودم هر چی با فار گشتم تو فایلاش چیزی پیدا نکردم.
خیلی خیلی ممنون
مرسی
واقعا دستت درد نکنه![]()
Last edited by nasambros; 27-07-2007 at 17:32.
سلام دوستان من یکبار این کارهارو انجام دادم گوشی روشن نشد !![]()
میترسم دوباره اونجوری شه !
دوستان من این فایل SEFP که EXTRACT میکنم تو پوشه FAR میگه unexpected End of Archive چرا این پیغام و میده ؟
آیا ناقصه ؟
یعنی کدی که رو جعبه گوشی هستو بدم ؟ این کد تکراری نیست ؟در مورد دوم هم من تا پریروز وقتی به اون سایت می رفتم گوشی 810 منو سامسونگ معرفی می کرد
ولی رفتم پیش یه تعمیراتی گفتم سریالش رو برگردون به سریال کارخونه الان که تو اون سایت میرم گوشیم رو W810 معرفی می کنه
به نظر من toshara 1.6 یا BLACK ICE WOW رو انتخاب کن صدای هدفون که همیشه تو W810 عالیهممکنه لینکاشو بزارید همینطور این نسخه اصلی که با گوشیم هست تا بتونم به حالت اولش برگردونم .اگه W810i داری toshara 1.7 رو روی گوشیت بزار چون صدا تو هندزفری خیلی بهتره تو اسپیکر خود گوشی هم باس رو نشون میده.
ولی اگه W810i نداری toshara 1.6 رو بزار .
ممنون![]()
کامل دانلود نشده ، دوباره بگیر
نه کدی رو که صفحه نمایش گوشیت نشون بده باید بزنی
دوستان من این فایل SEFP که EXTRACT میکنم تو پوشه FAR میگه unexpected End of Archive چرا این پیغام و میده ؟
آیا ناقصه ؟[/quote]
بله باید از یک شتاب دهنده دانلود استفاده کنی من با dap گرفتمش
این لینک toshara1.6
این هم لینک BLACK ICE WOWکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا اومدیم یه پست جمع و جور بدیم 2 تا شد
Last edited by aloalexa; 26-07-2007 at 18:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)