تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 150 اولاول ... 4585919293949596979899105145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1492

نام تاپيک: .::. گروه ساخت بازی GTA Tehran .::.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی dragonboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام در مورد اون برج میلاد بگم که عالیه منتها تو بازی قدش اینقدر کوتاس یا بد عکس گرفته شده در ضمن شما اگه با وایس سیتی هم ادیت کرده باشید به برنامه ای بود که وقتی ساختمونی رو به بازی اضافه می کردی باید هم حجم ساختمون به بازی هم فضا می دادی فکر کنم گیر کردن بازی واسیه این باشه شما به بازی حجم اضافه می کنید یا نه؟
    در ضمن شما با چی ساختمونا رو وارد بازی می کنید خودش برنامه مخصوص داره ها ؟
    Last edited by dragonboy; 23-05-2007 at 08:13.

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

محمد جان تلفن عمومی ساختید؟ راستی ما توی گروه قبلیمون به این مشکل بر خوردیم که مپ اونقدر سنگین شده بود که هر لحظه افت فریم شدیدی رو شاهد بودیم. رستوران هم یادتون نره. راستی منتظر مطالبتون برای انتشار در مجله هستم

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی dragonboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

محمد جان تلفن عمومی ساختید؟ راستی ما توی گروه قبلیمون به این مشکل بر خوردیم که مپ اونقدر سنگین شده بود که هر لحظه افت فریم شدیدی رو شاهد بودیم. رستوران هم یادتون نره. راستی منتظر مطالبتون برای انتشار در مجله هستم
    اگه بچه ها قبول کنن لوگوی تیم ولوگوی بازی رو واستون می فرستم شاید لازمتون بشه

پروفشنال M o h a m m a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بفرست.
    -----------------

littledomn مثل اینکه شما از کدهای بازی سر در آوردین لطفا اگه میتونید کدنویسی کنید بگین.

داره خودمونی میشه iil-iran-lii's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

12

درود ..
    اول از همه یک تشکر توپ از میر محمد عزیز کنم که این برج میلاد ما رو برد تو بازی ..
    امید وارم اون مسجد را هم بتونی ببری و ... راستی آزادی را هم دارم فایل 3DS را برات آپلود میکنم ... زهمت اونم بکش

حتما این کارو بکن

برج میلاد بگم که عالیه منتها تو بازی قدش اینقدر کوتاس
    آره منم موافقم ( میر محمد اون آزادی را الان برات پیغام خصوصی کردم )

بچه ها این خوبه .. یعنی دیگه تمامش کنم یا مشکلی اگه داره بگید تا من اینو ببندم برم سر چیزای دیگه

بدرود
    رضا . ایران
    Last edited by iil-iran-lii; 23-05-2007 at 09:36.

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شخصیت اصلی نسخه ی 1:
    خيلي خوبه فقط بايد يه فكري به حال تكسچرش كنيد.
    فكر نكنم تو جي تي اي اينطوري بشه .وقتي اينجوري ميشه كه نقشه اي كه ما ميسازيم بزرگتر از خود سان آندرياس باشه.
    آقا ميرمحمد هم منتظريم تا برج ميلاد رو با تكسچر ببينيم.در ضمن هفته نامه هم خوب شده.

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

جالبه امیدوارم دوستان عنایات خودشون رو سرازیر کنن البته این میره جزو یکی از لوگو هایی که تو لودینگ هست
    و البته در صورت پذیرفته شدن.از سوی بزرگان....و وجود داشتن پلیس های زن در بازی که فکر نمی کنم وجود داشته باشه

دوستان یه سوال کسی نمی دونه جریان ای مراحل رو نمی دونه...؟؟ شما وقتی به یه محل باید برید .....تو مرحله اگه نزدیکش هم بشید حله....مرحله شروع میشه....درست ؟ یعنی تو یه نقطه خاص حتما نباید بایستید ..خوب این یکم ذهن منو مشغول کرده..میی دونم چه طوری ولی تو کدنویسی مراحل بازی که نگاه کردم محدوده نبود!!!!!!!!!! میخوام ببینم شی تعریف شده ؟ آقایون ادیتور خواهشا برند اگه میتونند دنبال یه شی استوانه بگردند تو مدل های بازی ببینند پیدا می کنند یا نه ...

تو بازی دیدید وقتی میخواید وارد یه نوع مراحل بشید تو یه استوانه قرمز باید بایستید.....من اونو رو میخوام متوجه شدم که یه رویداد برخورد هنگام برخوردشخصیت بازی با اون شی استوانه بارگزاری میشه و با اون رویداد می تونیم یکی از اجزای ساده مرحله رو پیاده سازی کنیم ...حالا دوستانی که مدل های بازی رو میدونند کجاست خیلی حرفه ای بگردند واون شی رو پیدا کنند یه استوانه که رنگ اون یه Gradient قرمز به Trancparency هست ...حتی اگه تکستچر اون رو هم پیدا کنید خوبه از روی اسمش میشه فهمید...... سریع نیاز دارم.....

-----------------------در ضمن آقا یحیی پس چی شد ....برام قرار شد آف بزارید ها .....من هم خودم تاپیک ها رو دانلود کردم ولی خودتون اگه برای ترجمه دست به کار بشید ممنون میشم ..
    ترجمه رو که نمیتونم شرمنده من خودم الان یه همه درس دارم و تازه خیلی از آموزش های قبلی رو نتونستم تموم کنم الان من روزانه یک ساعت با کامپیوترم کار میکنم نصفش رو به تایپک سر میزنم و بقیه اش رو ترجمه میکنم
    باید برای مجله میر محمد هم ترجمه کنم
    راستی من حدود 26 صفحه توضیح در مورد کدهای مختلف بازی رو پیدا کردم میخوای لینکش رو بعدا میزارم چون الان نمیدونم چی بود چیزهای خوبی بود
    اون شیئ استوانه ای رو من ندیدم ولی یه علامت سبز بزرگ هست که تو مراحل بالای سر ماشین و آدم هاست رو میدنم کجاست

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دستت درست فقط آیکن اسلحه هارو هم تغییر بدی توپ میشه
    آقا سعید من همه ی آیکونهای بازی رو عوض کردم یعنی هرچی افتاد جلوی دستم تغییر دادم
    محمد جان خواهشا فایل فونت خودت رو برام آپ کن چون من یاد گرفتم چند تا کلمه رو بهش اضافه کنم راستی از چه فونتی استفاده کردی اول ببینم میشه اگه شد برات میفرستم این کلمه ها رو میتونی اضافه کنی

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    محمد جان اين هم از نمونه كاري كه خواسته بودي.فقط 10 دقيقه روش كار كردم.(وقتم خيلي كمه)فقط چند تا ساختمون و دو تا جاده هست .(باز هم ميگم خيلي ايراد داره)
    مي توني از لينك زير دانلود كني:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اين هم از محل نقشه:

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

راستی یادم رفت بگم اگر دقت کرده باشید توی Gta 5 وقتی یه ماشینی از کنارتون رد می شد بعد دنبالش می کردید می دیدید نیست. این یه کده برای جلوگیری از افت فریم ولی اگر دست به این کد ها زده بشه ..................... تهران بی تهران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •