اوکی می برم رد کنن ولی توی این 10-20 مغازه ای که من رفت بلد نبودن
اگه کسی مشهدی هست توی سایت بگه من کجا ببرمش ؟![]()
اوکی می برم رد کنن ولی توی این 10-20 مغازه ای که من رفت بلد نبودن
اگه کسی مشهدی هست توی سایت بگه من کجا ببرمش ؟![]()
با سلام:
دوستان من میخوام نقشه ایران و نقشه تهران رو روی گوشیم(w700 )بریزم لطفا" راهنمایی کنید چه جوری باید اینکارو انجام بدم لطفا" راهنمایی کنید.
با سپاس
اول فایل برنامه باپسوند Jar رو با استفاده از کابل یا بلوتوث یا اینفرارد به گوشی انتقال بده.فایل رو باید داخل فولدر Other بریزی.
بعد از فایل منیجر خود گوشی وارد فولدر Otehr شو و فایل رو اجرا(Install) کن.بعد ازت میپرسه که تو کدوم فولدر Games یا Applicationns میخوای نصب بشه که یکی رو انتخاب کن و تمام.
میشه از k810 به عنوان وب کم استفاده کرد
برنامه ای برای این کار هست
قبلا ها که نبود.یعنی یکی 2 تا برنامه واسه این کار بودن اما کار نمیکردن!یعنی فقط عکس میگرفتن!!
یه سر به انجمن برنامه های کاربردی بزن.اگه چیزی باشه اونجا پیدا میکنی
سلام به بچه های باحال سایت پی سی وورد راستش من خیلی استفاده کردم از این سایت و نطرات شما و بیشتر پچ هایی که معرفی کردید رو گوشیم که کا 750 با فریمور R1ca021 و cd49 red نصب کردم که خیلی جالب بودن ولی یه مشکلی پیش اومده که در بعضی موقعها عکسها را در گالری نمایش نمیده و با یک با ریست کردن گوشی عکسها را میتونم ببینم ولی با چند بار دیدن دوباره مثل اول نشون نمیده و به جاش یه آیکن آدم نشون میده اگه میشه کمک کنید مرسی
از پچي كه ايكون هاي گوشي رو تغيير بده استفاده نكردي...اگه استفاده كردي پاكش كن
ميتوني برا رفع مشكلت Main تنها رو روي گوشيت فلش كن!!!
نكته:Main رو فلش كني همه پچ هايي كه نصب كردي پاك ميشن
موفق باشيد!![]()
سلام دوست عزیز از اینکه یه نفر پیدا شد تا جوابم را بده ممنونم راستش من اصلا پشیمون شدم این همه پچ رو گوشیم نصب کردم میخوام همشونا پاک کنم چون جدیدا یه مشکل دیگه ام گوشیم پیدا کرده که خاموش نمیشه و وقتی دکمه پاور یا ریست را میزنم دو سه باری صفحه سفید رنگی میاد و دوباره گوشی روشن میشه میخواستم اگه میشه این فایل main که فرمودید لینک دانلودشا برام بزارید و روش نصبشم بگی مدل گوشیم k750 cid 49 red R1ca021 هست ممنون میشم اگه بتونی کمکم کنی .
وظيفه ست كمك كردن به دوستان بيا اينم Main براي اين فريمور...
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام !
ميخوام سريال (IMEI) گوشيمو (P990i) عوض كنم ، ولي كسي نميتونه .
ميتونين كمكم كنين ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)