تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 95 از 645 اولاول ... 4585919293949596979899105145195595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من به دوستان اسياتك رو پيشنهاد مي‌كنم .

علل اين پيشنهاد من :
    قيمت بسيار مناسب نسبت به ساير شركت‌ها ( مثلا قيمت 128 با قيمت 64 پارس انلاين و داتك يكي هست )
    كيفيت بسيار خوب . ( من با 128 معدل سرعت دانلودم حدود 15 و 16 هست . البته به كيفيت مركز مخابراتيتون هم خيلي بستگي داره )
    پشتيباني خوب .
    يك ماه مجاني و براي تست در اول تحويل سرويس . ( چون براي من اوايلش مشكل با مخابرات بود بهم حال دادن و يك ماه و نيم مجاني دادن )
    وديعه مودم 32 هزار تومن .
    بدون دريافت هزينه نصب .
    در صورت بروز مشكل يه نفر رو اگه خواستين به محل ميفرستن . كاملا مجاني هم هست . ( براي خودم هم به علت يه سري مشكل يه نفر رو خونه فرستادن و طرف 1 ريال هم نگرفت )
    دوست من آسياتك Valid IP مي دهد؟

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

من الان رفتم سايت سپنتا سرعت 64 kb براي 3 ماه 54 تومن بود...ميخواستم ببينم همه 3 ماه همينقدر ميشه يا بازم پول براي چيزهاي ديگه ميخواد؟روي هم چند ميشه؟
    اسيا تك بهتره يا سپنتا تو سرعت 64؟«از همه نظر ولي قيمتش بيشتر اهميت داره،چون وضعمون زياد خوب نيست»
    ممنون

داره خودمونی میشه saman100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

من الان رفتم سايت سپنتا سرعت 64 kb براي 3 ماه 54 تومن بود...ميخواستم ببينم همه 3 ماه همينقدر ميشه يا بازم پول براي چيزهاي ديگه ميخواد؟روي هم چند ميشه؟
    اسيا تك بهتره يا سپنتا تو سرعت 64؟«از همه نظر ولي قيمتش بيشتر اهميت داره،چون وضعمون زياد خوب نيست»
    ممنون
    قیمت سرویس 64 آسیا تک برای هر ماه مبلغ 10000 تومان است شما با اون پولی که برای 64 سپنتا میدی میتونی 128 آسیا تک بگیری ولی اگه کیفیت میخوای از من میشنوی بچسب به همون سپنتا.

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    به نظر من هر کسی میخواد سرعت 64 با محدودیت بگیره از صبا نت بگیره ( 3 ماه با محدودیت 5g بیست هزار تومان) . به خاطر اینکه روزها دنبال لینکهای دانلود بگرده و شبها از 3 تا 7 ( البته من 7:40 دقیقه استفاده میکنم ) بزاره واسه دانلود .( مثله خود من )

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

حرف نداره آسيا تك ما تو رسالت هستيم منطقه بينه 8 و 4 خيلي باحاله آسيا تك من فقط زنگ زدم گفتم اي دي اس ال ميخوام دمشون گرم خودشون پيك موتوري به هزينه خودشون فرستادن در خونه گفتم مودم ندارم سريع با پيك موتوري به خرجه خودشون مودم فرستادن در خونه گفتم پولش گفتن يه ماهه اول مجانيه منم گفتم دمتون گرم پس يه 128 بدين 128 دادن منم حالش بردم يك ماهه اول داشت تموم ميشد با خودم گفتم برم بگم نميخوام ديگه كه پول هم از نگيرن ديدم نامردي زنگ زدم گفتم چند گفتش 128 داريم ماهي 20 تومان ديدم زياده گفتم كمتر چي دارين گفتش 64 داريم 10 هزار تومان منم گفتم دمت گرم بده بياد عجب صدايي داشت دختره ماهه دوم شروع شده زنگ زدم گفتم خانومك من ميخوام پول 10 تومانه اينترنت رو جلو جلو بپردازم گفت عجله نكن گفتم نه عجله ندارم ميخوام جلو جلو بدم 1 ساعت بعد پيك موتوري زنگ خونمون رو زد گفت از آسيا تك هستم پولش و دادم بابا دمش گرم آسيا تك خيلي با مرامند اي ول اي ول
    دمش گرم بخدا آسيا تك فقط آسيا تك حرف نداره

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    به نظر من هر کسی میخواد سرعت 64 با محدودیت بگیره از صبا نت بگیره ( 3 ماه با محدودیت 5g بیست هزار تومان) . به خاطر اینکه روزها دنبال لینکهای دانلود بگرده و شبها از 3 تا 7 ( البته من 7:40 دقیقه استفاده میکنم ) بزاره واسه دانلود .( مثله خود من )

البته صبا تا اونجا كه من ديدم و ميدونم 64 نداره 128 نوشته ولي تو سفارش آنلاين 256 كمتر نداره

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

دمش گرم بخدا آسيا تك فقط آسيا تك حرف نداره
    يه كم ديگه درباره اسيا تك صحبت كن...
    ببينم يعني ماه اول هر سرويش ميخواي ميتوني مجاني بگيري بعد يه ماه ميتوني ارزونتر انتخاب كني؟؟؟

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

يه كم ديگه درباره اسيا تك صحبت كن...
    ببينم يعني ماه اول هر سرويش ميخواي ميتوني مجاني بگيري بعد يه ماه ميتوني ارزونتر انتخاب كني؟؟؟
    مسعود جان تو ديگه چرا تو كه ايدي ياهو مسنجر منو داري كه چرا نمياي از من بپرسي منم erfan_lcd يا همون alikhani_erfan پي ام بده عزيزه من سپنتا و پارس آنلاين و .... به درده منو تو نميخوره كه اينا ماله بچه مايه داراست
    من وتو فقط آسيا تك بايد استفاده كنيم
    ببن ماه اولش مجانيه حالا هر چي بخواي بگيري برايه خونه ها كه خودت ميدوني بيشتر از 128 نميدن اگه بتوني مخ دختره رو بزني الكي بگي برايه شركتم ميخوام ok
    سوال داشتي بيا ياهو البته من سه شنبه به بعد نيستم سه شنبه صبح پرواز دارم به اهواز ماموريت تا قبل از سه شنبه هستم بعد از اون ديگه رفت تا شنبه باي

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

مسعود جان تو ديگه چرا تو كه ايدي ياهو مسنجر منو داري كه چرا نمياي از من بپرسي منم erfan_lcd يا همون alikhani_erfan پي ام بده عزيزه من سپنتا و پارس آنلاين و .... به درده منو تو نميخوره كه اينا ماله بچه مايه داراست
    من وتو فقط آسيا تك بايد استفاده كنيم
    ببن ماه اولش مجانيه حالا هر چي بخواي بگيري برايه خونه ها كه خودت ميدوني بيشتر از 128 نميدن اگه بتوني مخ دختره رو بزني الكي بگي برايه شركتم ميخوام ok
    سوال داشتي بيا ياهو البته من سه شنبه به بعد نيستم سه شنبه صبح پرواز دارم به اهواز ماموريت تا قبل از سه شنبه هستم بعد از اون ديگه رفت تا شنبه باي
    اخه رم كامپيوتر ما 128kb !!!!!
    براي همين ياهو مسنجر باز كنم در حين باز كردن opra كامپيوتر هنگ ميكنه...براي همينه اصلا چند وقته كه اصلا به ياهو سر نميزنم...مگر نه قبلا كه يه كامپيوتر يكي دستم بود از صبح تا شب با اينكه Adsl نداشتم تو ياهو بودم...
    ولي باشه ميام..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •