دوست من آسياتك Valid IP مي دهد؟
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
دوست من آسياتك Valid IP مي دهد؟
تو اين سايت همه isp ها هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم آسيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان رفتم سايت سپنتا سرعت 64 kb براي 3 ماه 54 تومن بود...ميخواستم ببينم همه 3 ماه همينقدر ميشه يا بازم پول براي چيزهاي ديگه ميخواد؟روي هم چند ميشه؟
اسيا تك بهتره يا سپنتا تو سرعت 64؟«از همه نظر ولي قيمتش بيشتر اهميت داره،چون وضعمون زياد خوب نيست»
ممنون
قیمت سرویس 64 آسیا تک برای هر ماه مبلغ 10000 تومان است شما با اون پولی که برای 64 سپنتا میدی میتونی 128 آسیا تک بگیری ولی اگه کیفیت میخوای از من میشنوی بچسب به همون سپنتا.
سلام
به نظر من هر کسی میخواد سرعت 64 با محدودیت بگیره از صبا نت بگیره ( 3 ماه با محدودیت 5g بیست هزار تومان) . به خاطر اینکه روزها دنبال لینکهای دانلود بگرده و شبها از 3 تا 7 ( البته من 7:40 دقیقه استفاده میکنم ) بزاره واسه دانلود .( مثله خود من)
دمش گرم بخدا آسيا تك فقط آسيا تك حرف نداره
البته صبا تا اونجا كه من ديدم و ميدونم 64 نداره 128 نوشته ولي تو سفارش آنلاين 256 كمتر نداره
يه كم ديگه درباره اسيا تك صحبت كن...
ببينم يعني ماه اول هر سرويش ميخواي ميتوني مجاني بگيري بعد يه ماه ميتوني ارزونتر انتخاب كني؟؟؟
مسعود جان تو ديگه چرا تو كه ايدي ياهو مسنجر منو داري كه چرا نمياي از من بپرسي منم erfan_lcd يا همون alikhani_erfan پي ام بده عزيزه من سپنتا و پارس آنلاين و .... به درده منو تو نميخوره كه اينا ماله بچه مايه داراست
من وتو فقط آسيا تك بايد استفاده كنيم
ببن ماه اولش مجانيه حالا هر چي بخواي بگيري برايه خونه ها كه خودت ميدوني بيشتر از 128 نميدن اگه بتوني مخ دختره رو بزني الكي بگي برايه شركتم ميخوام ok
سوال داشتي بيا ياهو البته من سه شنبه به بعد نيستم سه شنبه صبح پرواز دارم به اهواز ماموريت تا قبل از سه شنبه هستم بعد از اون ديگه رفت تا شنبه باي
اخه رم كامپيوتر ما 128kb !!!!!
براي همين ياهو مسنجر باز كنم در حين باز كردن opra كامپيوتر هنگ ميكنه...براي همينه اصلا چند وقته كه اصلا به ياهو سر نميزنم...مگر نه قبلا كه يه كامپيوتر يكي دستم بود از صبح تا شب با اينكه Adsl نداشتم تو ياهو بودم...
ولي باشه ميام..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)