تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 949 از 3017 اولاول ... 449849899939945946947948949950951952953959999104914491949 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,481 به 9,490 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اعلامیه تخلیه :
    به دلیل شش ماهه شدن پدیده ی time out برای سرورهای داخلی (سرورهای خارجی که از قبلها مشکل داشت) ، من تخلیه می کنم حتی اگه 2 ماه طول بکشه
    اینترنت مخابرات 70% از کل اینترنت ایران رو به زور گرفته، هر کس زیر بار زور نمی ره تخلیه کنه
    برای من هم این 5روزه که صفحه باز کردن(چه داخلی و چه خارجی) چه اینترنت چه اینترانت همچنین سرعت دانلود(خارجی)افت شدیدی پیدا کرده[سرعت دانلود 60کیلوبایت و سرعت صفحه باز کردن به بایت هم میرسد] شبانه هم خیلی بدتر میشود
    سرعت دانلود داخلی (سایت هایی همچون پی سی دی-دانلود ها و ....) 210کیلوبایت

اطلاعیه:

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از آی تی آنالیز؛ حالا نزدیک به 30 روز تا تحقق این وعده باقی مانده و باید دید تخفیف 35 درصدی زیرساخت به مخابراتی‌ها و خصوصی‌ها چه زمانی به 20 درصد کاهش برای مردم تبدیل می‌شود.
    اگرچه قبلا هم مشابه این اتفاقات افتاده بود و این طرح در همان ابتدای راه متوقف ماند اما به هر حال وزیر ارتباطات حتما تدبیر دیگری اندیشده که باز هم همان مسیر را در پیش گرفته است. چندی پیش مدیر یکی از شرکت‌های اینترنتی می‌گفت چیزی که برای ما روشن نیست این است که وزارت ارتباطات چگونه می‌خواهد اعمال این تخفیف‌ها و اشتراک یک به هشت را کنترل کند؟
    موضوع الزام در اشتراک یک به هشت کاربران اینترنتی نیز چیز جدیدی نیست. رگولاتوری پیش از این هم موضوع اشتراک یک به هشت را مصوب و ابلاغ کرده بود اما وزیر ارتباطات جدید خبر از اشتراک یک به چهل و این اواخر یک به 25 داد.
    حالا رگولاتوری مصوبه قبلی خود را بار دیگر مصوب کرد و مشخص نیست مشکل آن مصوبه این بود که دوبار مصوب نشده بود؟! یا آنکه مشکلات، نقایص و احتمالا راه‌های گریز زیادی داشته است؟
    به هر ترتیب ما نیز با امید زندگی کرده و باید منتظر بمانیم و ببینیم در دور باطل هستیم یا از این دور بیرون آمده‌ایم و تخفیف‌ها فقط به واسطه‌ها نرسیده و چیزی هم دست مردم را می‌گیرد. البته زمان زیادی برای کشف این ماجرا باقی نمانده، چراکه طبق گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تا پایان سال باید منتظر تخفیف 20 درصدی برای قیمت اینترنت و اشتراک یک به هشت باشیم.
    موضوع افزایش سرعت اینترنت و رفع برخی محدودیت‌های فیلتری هم می‌افتد به سال آینده.

فکر کنم اگه قیمتا پایینتر بیان مخابرات خوزستان 2مگو رو 1مگ ببنده و یه ترفند جدیدی دربیاره مثلا بگه 2مگ باید سرعتش150باشه
    Last edited by farshad0123; 20-02-2014 at 15:14.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سرویس 2مگ(1.75مگ)
    سرعت دانلود:70کیلوبایت

دیگه دارم کلافه میشم خیلی سرعتش افتضاحه حتی صفحه به زور باز میشه برا شما هم اینجوره؟
    صفحه ها با سرعت بایت باز میشن
    Last edited by farshad0123; 20-02-2014 at 22:43.

داره خودمونی میشه alitalker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Internet

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سرعت پیج باز کردن خیلی داغونه حتی با گسترش ارتباطات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من که تخلیه می کنم، ما چون زیر بار ظلم رفتیم رسیدیم اینجا، تا زمانی که همینجوری بمونیم اوضاع هم همینجور می مونه، من به شخصه زیر اینبار بمونم حقم همین مخابراته، می زنم بیرون بالاخره نهایتا بعد 2 ماه می رسم به یه اینترنت درست و حسابی، اما حکایت دیگرانی که می مونن همچنان باقی است...

6. این کاربر از abs_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سرعت پیج باز کردن خیلی داغونه حتی با گسترش ارتباطات
    سرعت دانلود چی؟speedtestچی؟
    برا من دیگه غیر قابل تحمل شده باید حضوری برم فایده ای نداره

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بفرمایید سرعت دانلود میره تا 150 بعد میاد رو 5-20کیلوبایت و دیگه بالاتر نمیره

Last edited by farshad0123; 21-02-2014 at 02:15.

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سرعت دانلودم خوبه 230-250
    ولی پیج باز کردن بعضی وقتـــا خراب میش الان دوباره خوب شده

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سرعت دانلودم خوبه 230-250
    ولی پیج باز کردن بعضی وقتـــا خراب میش الان دوباره خوب شده
    الان سرعت دانلودم اصلا از 70 بالاتر نمیره اول میره بالا بعد میاد پایین و دیگه بالاتر نمیره (مثل اینکه از تو اکانتینگ محدود شده باشی) ولی از سایتای ملی(مثل دانلود ها و .....)همون 230 کیلوبایته

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

الان سرعت دانلودم اصلا از 70 بالاتر نمیره اول میره بالا بعد میاد پایین و دیگه بالاتر نمیره (مثل اینکه از تو اکانتینگ محدود شده باشی) ولی از سایتای ملی(مثل دانلود ها و .....)همون 230 کیلوبایته
    فکر میکنم منطقه ای باشه چون وقتی برای یکی بده برای بقیه خوبه وقتی هم برای یکی خوبه برای بقیه بده.

12. 2 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •