رفقا در کدام مرحله از خدمت میشه رفت دنبال گواهینامه؟
رفقا در کدام مرحله از خدمت میشه رفت دنبال گواهینامه؟
نترس میبخشن سر عیدی 22 بهمنی چیزی
برگه سفید و سبز من یکجا با هم دیروز امد.
اگر غیبت نداشته باشید به محضی که اموزشی تموم شد و رفتی یگان میتونی برگه اشتغال به خدمت بگیری اما اگه اضاف داشته باشی یکم اذیت میکنند و باید یه چند ماهی صبر کنی
دوستان در مورد انجام خدمت وظیفه با طرح تحقیقاتی و پروژه اینا اطلاعی دارین ؟!
سرچهای اینترنتی نتیجهاش همون شرایطیه که بنیادی ملی نخبگان اعلام کرده ...
که خب برای استفاده از اون تسهیلات حتماً باید عضو بنیاد بود ...
اغلب شرایط عضویتش رو دارم، اما چاپ مقاله علمی تو نشریات مورد تأیید وزارت علوم کار راحتی نیست ... حتی مشارکت در مقالات هم فعلاً بعیده واسه من
یکی از دوستان یه پارتی داشت، براش جور کرد که بره ویراستاری یه کتاب 500 صفحهای رو واسه سپاه انجام بده به جای خدمتش ...
میخوام ببینم همین جوری نمیشه یه کاری براشون کرد جای خدمت حساب کنن ؟!
مثلاً 1000 صفحه کتاب بدن ترجمه کنم واسشون ...
چه میدونم ...
به هر حال از دانش سرباز باید استفاده کنن دیگه ...
ما حروم میشیم اصلاً![]()
دوستان میگم بعد از این که آموزشی تموم شد تو یگان اگه تو شهر خودمون افتادیم با دیپلم باید 24 ساعته اونجا باشیم یا ظهر ها میزارن بریم ؟
برادر تا جایی که من اطلاع دارم فقط پروژه های نظامی رو قبول میکنند شما اگه یک اختراع یا طرح نظامی دارید میتونید اقدام کنید البته شرایط بسیار سخت که کمترینش داشتن کارت فعال بسیج و تایید رهبری هست
اون ترجمه کتاب هم مطمئن باش جریان چیز دیگس
خدمت شما عرض کنم که اگه افتادید ارتش وسپاه که اگه شهر خودتون باشید معمولا ولتون میکنند بریدفقط یه تعدادی پاسدار نگه میدارند البته شرایط همه جا مثل هم نیست
اما اگه افتادی ناجا که برادر اصلا خودت رو ناراحت نکن نه میزارن دیپلم بره نه میزارن لیسانس بره و نه میزارن فوق لیسانس بره و شرایط برای همه برابر هست و رسما به . . . میرید
البته ناجا هم جایه خوب و بد داره جایه خوبش که من بودم مثلا هتل بود اونجا (فرودگاه ) سه روز میموندیم 14 ساعت میرقتیم خونه !!! دیپلم و فوق لیسانس هم فرقی نمیکرد
سلام دوستان من افتادم 04 بیرجند نیروی زمینی ارتش،دوره اموزشیش چطوریه؟ سختییش چیه؟ دوره آموزشی اونجا ورزش و سختی های جسمی زیاد داره؟ کلا ورزش و صبحگاه و این حرفا توی دروه آموزشی چطوریه؟
kash dore ma han in bod
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)