میترسم یه موقع ضرر کنی![]()
میترسم یه موقع ضرر کنی![]()
الان دقیقا اون همه جمله را ول کردید چسبدید به این اسکینه ؟؟؟؟
عجب قدرت بینایی عجیبی داند بعضی هااااا![]()
خب این که لو رفت ... اصلا میخواین تا یه کار دیگه ای بکنیم ... پول میگیرم براتون بازی می کنم IP جمع میشه honor هم میدن روبان میگیرم برین حالشو ببرین. البته اول باید از حاج آقای محل بپرسم ببینم حلاله؟ فکر کنم اگه با یه تعداد چمپ های خاصی (مثل janna و MF و ....) بازی نکنم حلال بشه. حالا این روش با کلاس کسب درآمد از طریق بازیه ، طرف اومده بود تو چت روم عمومی league گدایی میکرد برای RP ... در راه رضای خدا هرچقدر RP در توانتان ست کمک کنید. انشااله از بازی های رنک تون خیر ببینید Riot عوضتون بده انشااله برید تو لیگ پلتنیوم به بالا .....
اسکین Riot Girl Tristana در سه سوت براتون میگیرم 10 تومن![]()
بعد از 3 بار 340 مگ دانلود بالاخره بار چهارم تمام شد
مشکل از اینترنت بود هربار
وسطای دانلود اینترنت چند ثانیه سکته میزد هربار و کلاینت لول هم که بشدت مزخرف ! باعث میشد که سرگیجه بزنه
این اپدیت واقعا عالی بود اپدیت جدید خیلی بهتر میده ریوت
فقط این recoder اضافه نمیدوم چرا نمیکنن خیلی وقت PBE هست احتمالا میزارن با پچ مخصوص شروع S4
با این builed team جدید
آی گفتی! من خیلی وقته منتظر RECORDER هستم با این نرم افزار LOLReplay اصلا حال نمیکنم.
سلام
این fiddle عجب چمپ sup باحالی هست ، اولین بار باهاش رنک رفتم ، ترکوند ، adc مون 8/0/0 شده بود.
شما 3 بار می تونی خرید هات رو refund کنی بعد از اون باید به ساپورت lol تیکت بزنی
اگر ببینن refund کردن عادتت شده برات refund نمی کنن اگر ببینن خیلی خیلی به ندرت refund می کنی برات refund می کنن البته خرید های 30 روز اخیر رو
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)