با داتک لجه پینگ نمیده![]()
با داتک لجه پینگ نمیده![]()
این سرویس POL-256-2G شبانه رایگان داره؟
بعد این با 512 فرق داره؟ یعنی 512 بگیرم می ارزه؟
مرسی
دوسته عزیز خیلی ممنون از پاسخ دهیت...فقط اگه لطف کنی از speedtest هم بزار تا من ببینم پینگ در چه وضعیتیه؟؟؟در ضمن شما مرکز مخابراتیت کجاُ؟؟؟؟
ببخشید که اینقدر سوال میپرسم....شرمنده
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
دوسته عزیز اگه میشه عکسی از IDM ات هم بزار تو ساعات رایگان ببینیم اون موقع چطوریاست...ممنون
بله داره ، همه سرویس ها شبانه رایگان رو داره
من خودم 256 دارم و مسلما بدون فرق نیست و 512 سرعت بهتری رو داره
البته دوستان که 512 دارن باید نظر بدن در این مورد
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
این تست ساعت 6:55 دقیقه صبح امروزه منه
![]()
سلام به همه دوستان خسته نباشید عرض میکنم
من خسته شدم از dul up شما منو راهنمای کنید وبگید که چی بگیرم با چه سرعتی با چه شرکتی؟
اصلا نمیدونم میگین speed test یعنی چی؟
من لپ تاپ دارم و زیاد جایی نمیرم . به نظرتون وایرلس برام خوبه
128 چند کیلو میشه دانلود کرد
256 چند کیلو میشه دانلود کرد
چند هس
ببخشید همش سوال کردم.
به نظر من سرویس 256 برای شما مناسبه
Speestest.net سایتی هست که دوستان میرن و کیفیت اینترنت خودشون رو با اون محک میزنن (سرعت دانلود ، آپلود و پینگ)
مودم رو حتما وایرلس تهیه کنید
128 رو دقیق اطلاع ندارم ولی سرویس 256 رو شما سرعت 30 رو باید در نظر بگیری تا 194 البته برای من اینطوریه ( درساعت های شبانه روز سرعت نوسان داره)
قیمت سرویس 3 ماهه بدون هزینه نصب اولیه در میاد 27560تومان
دقیقا کلا 70 مگ :| شب قبلش 150 مگ و شب قبلش 250 و شب قبلش 400 و باز شب قبلش 200 مگ گرفتم : دی
خط که فک نکنم مشکلی داشته باشه ، سیستم هم مشکلی نداره مرکز مخابراتی هم فکر نکنم :| کرم از خود درخته :|
مرسی چه شرکتی مودم وایرلس چنده؟
چند بار تا حالا پرسیدم کسی جواب نداده .محض رضای خدا یکی جواب بده![]()
توی مرورگرتون 192.168.1.1 رو میزنید تا وارد تنظیمات مودمتون بشید
بعد توی advanced setting گزینه WAN رو انتخاب میکنید تا اطلاعات مربوط به کانشکنتون رو ببینید.
دنبال edit بگردید و بعدش هرجا PPPoE رو دیدید باید به Bridging تغیر بدید. (اینای رو که گفتم ماله مودم خودم بود شاید ماله شما کمی فرق داشته باشه اما اصل کار به همین شکله)
توی ویندوز هم که باید یه کانکشن درست کنید:
xp
win 7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)