تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 949 از 966 اولاول ... 449849899939945946947948949950951952953959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,481 به 9,490 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان لطف می کنید این قانون بلا اثر رو یکی کامل توضیح بده؟

بنده ورودی 92 هستم. الان اگه من درسی رو نمره 7 بگیرم، تو کارنامه ترمی بلااثر رد میشه و تو معدل تاثیر نداره؟ یا فقط برای معدل کل در زمان فارغ التحصیلیه؟
    سلام
    شما اگه یه درسی رو مردود بشی، روی معدل نیمسال تاثیر میزاره
    اگه برای بار دوم برداری و بازم مردود بشی، بلااثر میشه و روی معدل نیمسال تاثیر نمیزاره
    اگه برای بار سوم برداری و قبول بشی، روی معدل نیمسال تاثیر میزاره

در واقع آخرین نمره قبولیِ درسی که چندبار افتادی رو حساب میکنن و روی معدل نیمسال تاثیر میدن

اینم تبصره آئین نامه : برای هر درس در طول دوران تحصیل حداکثر یک نمره مردودی ثبت و در محاسبه میانگین نمرات تأثیر داده می شود و چنانچه دانشجو چند بار در یک درس مردود گردد نمره مردودی دفعه دوم و به بعد پس از ثبت بلااثر بوده و حذف می گردد و در تعیین میانگین نیمسالی و کل محاسبه نمی شود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام
    شما اگه یه درسی رو مردود بشی، روی معدل نیمسال تاثیر میزاره
    اگه برای بار دوم برداری و بازم مردود بشی، بلااثر میشه و روی معدل نیمسال تاثیر نمیزاره
    اگه برای بار سوم برداری و قبول بشی، روی معدل نیمسال تاثیر میزاره

در واقع آخرین نمره قبولیِ درسی که چندبار افتادی رو حساب میکنن و روی معدل نیمسال تاثیر میدن

اینم تبصره آئین نامه : برای هر درس در طول دوران تحصیل حداکثر یک نمره مردودی ثبت و در محاسبه میانگین نمرات تأثیر داده می شود و چنانچه دانشجو چند بار در یک درس مردود گردد نمره مردودی دفعه دوم و به بعد پس از ثبت بلااثر بوده و حذف می گردد و در تعیین میانگین نیمسالی و کل محاسبه نمی شود.

آقا پس خبر نداری ، قانون جدید تو دانشگاه آزاد اینه که کلا نمره زیر 10 محاسبه نمیشه و حذف میشه (بار اول هم باشه که امتحان میدی باز هم حذف میشه) . نه تو معدل نیمسال تاثیر میزاره نه رو معدل کل .

سلام

در واقع میخواید انصراف بدین و مدرک معادل بگیرین دیگه؟
      محتوای مخفی: انصراف از تحصیل 

ماده 50 : دانشجو در صورت تمايل مي تواند در خواست انصراف از تحصيل نمايد . دانشجوي منصرف از تحصيل بايد هزينه انصراف را برابر آخرين دستورالعمل مربوط بپردازد . دانشجوي انصرافي مي تواند به فاصله سه ماه انصراف خود را پس بگيرد در غيراينصورت واحد دانشگاهي بايد حکم انصراف را صادر و به دانشجو ابلاغ نمايد. ( صدور حکم انصراف قبل از گذشت سه ماه با درخواست کتبي دانشجو و ولي او بلامانع است.)
    تبصره 1 - قبل از انقضاي مهلت مقرر واحد دانشگاهي موظف است مراتب انصراف دانشجو را به طريق مقتضي به اطلاع والدين دانشجو برساند .
    تبصره 2 - پس از صدور حکم انصراف ، تقاضاي بازگشت به تحصيل دانشجو پذيرفته نيست و رابطه چنين دانشجويي با دانشگاه قطع مي گردد . در صورت مشمول بودن دانشجو ، واحد دانشگاهي مکلف است يک ماه پس از صدور حکم بلافاصله مراتب را به اداره وظيفه عمومي اطلاع دهد.
    ماده 51 : ترک تحصيل يا عدم مراجعه دانشجو به واحد دانشگاهي ( بدون اخذ مرخصي) در يک نيمسال انصراف از تحصيل محسوب مي شود و دانشجوي منصرف حق ادامه تحصيل را نخواهد داشت.
    تبصره - در موارد استثنايي که ترک تحصيل دانشجو موجه باشد بايد حداقل يک ماه قبل از پايان همان نيمسال دلايل آن را به واحد دانشگاهي اعلام نمايد.در صورت تاييد موجه بودن ترک تحصيل توسط واحد دانشگاهي، آن نيمسال جزو مرخصي تحصيلي دانشجو محسوب مي شود.
    ماده 1: دارندگان مدرک معادل فوق ديپلم نمي توانند در آزمون ورودي دوره کارشناسي ناپيوسته شرکت نمايند.مگر آن دسته از فارغ التحصيلات خارج از کشور که در مدرک تحصيلي ارزيابي شده آنان اجازه ادامه تحصيل در مقطع بالاتر قيد شده باشد .

بنظرم بازم از اموزشتون سوال کنید تا مطمعن بشید
    مدرک معادل که دیگه وجود نداره کلا. این قانون که " دارندگان مدرک معادل فوق ديپلم نمي توانند در آزمون ورودي دوره کارشناسي ناپيوسته شرکت نمايند.مگر آن دسته از فارغ التحصيلات خارج از کشور که در مدرک تحصيلي ارزيابي شده آنان اجازه ادامه تحصيل در مقطع بالاتر قيد شده باشد " برای کسانیه که سالها قبل مدرک معادل گرفتن الان بیشتر از 5 ساله مدرک معادل حذف شده.
    رفتم از اموزش سوال کردم ، به اموزش کل دانشگاه ازاد و سنجش هم زنگ زدم گفتن میتونی.
    Last edited by A_two_sa; 17-01-2016 at 12:54.

داره خودمونی میشه AM1R95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    T.E.H.R.A.N

پيش فرض

آقا پس خبر نداری ، قانون جدید تو دانشگاه آزاد اینه که کلا نمره زیر 10 محاسبه نمیشه و حذف میشه (بار اول هم باشه که امتحان میدی باز هم حذف میشه) . نه تو معدل نیمسال تاثیر میزاره نه رو معدل کل .
    .
    دوستان من متوجه نشدم اخر. این موضوع برای هر ترم هست یا فقط برای فارغ التحصیلی؟
    بعد من شنیده بودم این قانون برای ورودی 94 به بعده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من الان ترم چهار هستم اگه انصراف بدم برم سربازی بعد میتونم برگردم همین رشته را تو همین دانشگاه بخونم؟ تمام واحدایی که خوندم را تطبیق میزنن؟
    کسی نمیدونه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مدرک معادل که دیگه وجود نداره کلا. این قانون که " دارندگان مدرک معادل فوق ديپلم نمي توانند در آزمون ورودي دوره کارشناسي ناپيوسته شرکت نمايند.مگر آن دسته از فارغ التحصيلات خارج از کشور که در مدرک تحصيلي ارزيابي شده آنان اجازه ادامه تحصيل در مقطع بالاتر قيد شده باشد " برای کسانیه که سالها قبل مدرک معادل گرفتن الان بیشتر از 5 ساله مدرک معادل حذف شده.
    رفتم از اموزش سوال کردم ، به اموزش کل دانشگاه ازاد و سنجش هم زنگ زدم گفتن میتونی.
    آخر میشه یا نه؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

رفتم از اموزش سوال کردم ، به اموزش کل دانشگاه ازاد و سنجش هم زنگ زدم گفتن میتونی.[/QUOTE]

واقعا؟چه قدر خوب پس! دیگه مشکل خودشونه که ایین نامه رو اصلاح نکردن والا
    بیشتر از5 سال که نیست البته،یکی از دوستام کارشناسی متالوژی بود چون مشروطیش زیاد بود مدرک معدل دادن بهش سال 91

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

سلام من دو تا سوال دارم ترم 3 معماری آزاد تهران مرکز بودم و بنا به دلایلی یکی از دروس اصلیم که 5 واحده سر کلاس نرفتم (حدودا کمتر از یک سوم جلسات رو رفتم) این درس من حذف میشه؟چون تو کارت امتحانم هنوز هستش
    ممکنه استاد بهم صفر بده ؟ چون در این صورت امکان داره که مشروط بشم واینکه اگه مشروط بشم و بعدا این درس و پاس کنم و نمرش جایگزین بشه مشروطیت برداشته میشه؟
    انتخاب واحد دانشگاه داره قبل از تحویل پروژه و ژوژمان انجام میشه!!!(از عجایب دانشگاه آزاد)
    معدل 17 هستم و ترم دیگه میخوام از مرخصی استفاده کنم.از مدیر آموزش سوال کردم بهم گفتن فقط شهریه ثابت رو واریز کنم و اسفند ماه برای گرفتن مرخصی برم در این صورت مشکلی پیش نمیاد؟
    لطفا اگه اطلاعات در این زمینه دارید کمکم کنید خیلی نگرانم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    دانشجوی ترم آخر کارشناسی برق الکترونیکم ورودی 90
    یه سوال داشتم اینکه میتونم درس "تاریخ فرهنگ و تمدن اسلام و ایران(91)" رو به عنوان دو واحد درس اختیاری بردارم؟
    تاریخ تحلیلی رو پاس کردم و اینکه این درس برای ورودی 91 اجباریه
    مرسی

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام.

موقع ثبت نام یه فرم دادن که در صورت اینکه رشته ای به حد نصاب نرسید سه تا واحد به انتخاب خودمون پیشنهاد بدیم که معرفی کنن به اونجا!

الان نزدیکترین واحد دانشگاهی از شهر ما 3 ساعت فاصله داره!منم بنا به شرایط کاریم به هیچ عنوان امکان رفتن به خارج از شهر رو روزانه ندارم.

متاسفانه قبل واریز شهریه هم نمیگن که به حد نصاب رسیده یا نه!!!!با این شرایط اگر رشته ای به حد نصاب نرسید چه کاری میتونم بکنم؟

ممنون.

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نمردیم بعد از شیش ترم مشروط شدیم(البته دانشجو بدون مشروطی دانشجو نیستش)
    دوستان الان من باید 14 واحد بردارم . ایا غیر از این 14 تا دو واحد هم میتونم از دروس معارف بردارم؟(مثل تاریخ تحلیلی)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •