تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 949 از 1024 اولاول ... 449849899939945946947948949950951952953959999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,481 به 9,490 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه takethatter's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Hormozgan, Iran

پيش فرض

درود بر دوستان گرامی. بحث کنکور داغه، گفتم منم یه چیزی بنویسم.

منم کنکور زبان دادم. در مقایسه با دو سال پیش، به نظرم ساده‌تر بود. فکر کنم به خاطر پیشرفت اندکی باشه که در زبانم حاصل شده.

من برای بار دوم دارم کنکور می‌دم. امیدوارم مثل بار اول قبول شم!

درصدهای دو سال پیشم هم به این صورته:

ادبیات فارسی: 65.4
    دینی: 42.7
    انگلیسی عمومی: 73.4
    انگلیسی اختصاصی: 58.6
    عربی: 8 (از همه کمتر)

رتبه‌م هم شد 4659 (بدون سهمیه). زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه باهنر کرمان رو هم اوردم (با اینکه هیچی نخونده بودم). ولی کاش می‌رفتم...

عوضش رفتم مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد. هر کاری کردم، نتونستم از خیر زبان بگذرم. آخرش ول کردم و الآن هم دوباره آزمون دادم. گرچه دو سال از عمرم حروم شد، ولی تقریباً دارم بهش می‌رسم.

من به این جمله خیلی عقیده دارم: اگه واقعاً چیزی رو از ته دل بخوای و نتونی ازش بگذری، براش تلاش کن. مطمئن باش حتماً بهش می‌رسی.

برای همه‌تون آرزوی پیروزی می‌کنم.

2. این کاربر از takethatter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست گلم شما منطقه چند حساب شدی ؟
    من الحمد لله راضی بودم ولی یه 5 دقیقه شیمی کم آوردم نسبت به پارسال خیلی آسون بود من ان شاءالله دو رقمی میارم
    اون امضا تون هم از روی انصاف نیست پاکش کنید
    من منطقه 1 هستم. آره بابا همه میگن آسون بوده , فقط یک عده ی معدود میگن سخت بوده که مهم نیست!!!!!! بهتره که به جای تازه کردن داغ بچه ها به فکر امید دادن به ما و سایرین باشی همه دارن میگن سخت بوده اونوقت شما میای اینجا میگی آسون بوده !!! ؟؟ یعنی چی ؟؟؟

به قول" فرزانه" f شما احتمالا از سهمیه شاهد استفاده میکنی

برو با همون ایران اسلامی حال کن >>> کجای امضام بی انصافیه, کدوم کتاب ما مفهومی توضیح داده شده که مفهومی کنکور میگیرن ؟؟!! آیا سطح فیزیک و ریاضی کتاب های ما در کنکور اینقدر بالاست ؟؟ سوالات به این مشکلی در 85 دقیقه ؟!!

خیلی ها میگن شرایط برای همه یکسانه ولی منم میگم اگر ما میخوایم واقعاً در حد کتاب سنجش بشیم باید کنکور رو مثل سال های قبل و متوسط میگرفتن نه اینکه هرکی روحیه ی بهتری داره بتونه رتبه ی بهتری بگیره یا اینکه کسی با خرج کلی پول و کلاس کنکور به نسبت از یک فردی که به کتاب که منبع سوالات هست اکتفا کرده بهتر عمل کنه.
    Last edited by Mostafa NBA; 03-07-2010 at 01:10.

4. 7 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

سلام
    کسی از رشته ریاضی صحیح نمیکنه ما جوگیر بشیم بریم تصحیح کنیم خیالمون از این کنکورم راحت شه؟
    من فقط سهتا مونده صبح!!! ساعت 11 که بیدار شدم میام
    گه کسی صحیح کرده بود و خوب بود منم صحیح میکنم و گرنه ولش تا برم اصل دفترچمو بگیرم و از اون صحیح کنم

در ضمن بری ما منطقه سه ای ها خیلی نامردیه
    این خارجا هم که سوالاشون با ما فرقداره رو با ما مقایسه میکنن!!
    اونوقت چجوری شو خدا میدونه
    من بعد 2ساله حالا میفهمم که کنکور خیلی بی رحمه

6. 2 کاربر از AEZ_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

3

میدونستی این تصویری که گذاشتی دروغ هستش ( فضانورد )
    آخه چطور دلت اومد منو به اشتب بندازی...؟ John W. Young تو اون عکس در حال پرش به بالاس... سایه ـشم اینورشه........ تصویر کاملاً واقعیه...

چقدر من *سخل شدم امشب... فکر کنم به خاطر اون آبجوئه ـس...
    Last edited by Cleeev; 03-07-2010 at 01:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کسی میتونه بگه این درصدا چه رتبه ای میاره(منطقه 2) ؟
    ریاضی 12%
    فیزیک 14%
    شیمی 25%
    ادبیات 48%
    دینی 30%
    عربی 0
    زبان 52%
    ممنون میشم

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

ریاضی 12%
    فیزیک 14%
    شیمی 25%
    ادبیات 48%
    دینی 30%
    عربی 0
    زبان 52%
    ممنون میشم
    سلام
    با تخمین رتبه قلم چی بین 25000-26000

10. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aminnobakht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز، والفجر، خونمون

پيش فرض

ریاضی 12%
    فیزیک 14%
    شیمی 25%
    ادبیات 48%
    دینی 30%
    عربی 0
    زبان 52%
    ممنون میشم

12. 2 کاربر از aminnobakht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببین اینجا پست ندی کسی بهت نمیگه که گنگی !!!!

بچه ها الان که بعد کنکور و اون جو و نظرات اولیه گذشته نظرتون راجع به ریاضیش چیه

یادتونه 2 3 ماه پیش گفتم ریاضیش مثه 85 بعد 4سال تکرار میشه سخت میاد
    سلام به همه
    علی آقا (درست گفتم؟) مگه ندیدی توکلی رو تو برنامه یک جهان یک جام مگه نمیگی 4 سال یه بار نوع سوالا یه جور میشن==)) نتیجه اینکه کنکوره که جام جهانیو تحت تاثیر قرار داده وگرنه اگر سوالا 4 سال یه بار یه جور نمی شد معلوم نبود ما برای دیدن جام جهانی چقدر باید صبر کنیم

---------- Post added at 08:38 AM ---------- Previous post was at 08:34 AM ----------

من منطقه 1 هستم. آره بابا همه میگن آسون بوده , فقط یک عده ی معدود میگن سخت بوده که مهم نیست!!!!!! بهتره که به جای تازه کردن داغ بچه ها به فکر امید دادن به ما و سایرین باشی همه دارن میگن سخت بوده اونوقت شما میای اینجا میگی آسون بوده !!! ؟؟ یعنی چی ؟؟؟

برو با همون ایران اسلامی حال کن >>> کجای امضام بی انصافیه, کدوم کتاب ما مفهومی توضیح داده شده که مفهومی کنکور میگیرن ؟؟!! آیا سطح فیزیک و ریاضی کتاب های ما در کنکور اینقدر بالاست ؟؟ سوالات به این مشکلی در 85 دقیقه ؟!!

خیلی ها میگن شرایط برای همه یکسانه ولی منم میگم اگر ما میخوایم واقعاً در حد کتاب سنجش بشیم باید کنکور رو مثل سال های قبل و متوسط میگرفتن نه اینکه هرکی روحیه ی بهتری داره بتونه رتبه ی بهتری بگیره یا اینکه کسی با خرج کلی پول و کلاس کنکور به نسبت از یک فردی که به کتاب که منبع سوالات هست اکتفا کرده بهتر عمل کنه.
    از همین حرصم در میاد که میگن شرایط برای همه یکسانه
    منی که تو منطقه 3 هستم با این دبیرایی که بلد نیستن درس بدن با یه شهر منطقه 2 یا 1 که دبیرای خیلی خوبی دارن کجا شرایط یکسانه اصلا دمشون گرم که همین فرصت کنکور رو هم به ما دادن و گرنه معلوم نبود چه جوری باید می رفتیم دانشگاه

14. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

سلام به همه
    علی آقا (درست گفتم؟)

ماشالله حافظه خودمم فک نمیکردم اسم منو به غیر 3 4 نفر یادشون مونده باشه

مگه ندیدی توکلی رو تو برنامه یک جهان یک جام مگه نمیگی 4 سال یه بار نوع سوالا یه جور میشن==)) نتیجه اینکه کنکوره که جام جهانیو تحت تاثیر قرار داده وگرنه اگر سوالا 4 سال یه بار یه جور نمی شد معلوم نبود ما برای دیدن جام جهانی چقدر باید صبر کنیم
    آره آورده بودنش این صدر (:ایخس) هم هی خاطراتشو تعریف میکرد که سال هزار و سیصد و درشکه چیکار کرده چطور بوده =)))))))

نه که توی این جام شگفتی زیاد اتفاق افتاد کنکور ریاضی هم شگفتی بود خودش ( اون از سنت شکنی زبان فارسی اون از فیزیک که سطح شیب دار و دینامیک اجسام روی هم رو ول کردن ) کلاامسال کنکور شگفتی ها بودش =))))))

16. این کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

سلام
    کسی از رشته ریاضی صحیح نمیکنه ما جوگیر بشیم بریم تصحیح کنیم خیالمون از این کنکورم راحت شه؟
    من فقط سهتا مونده صبح!!! ساعت 11 که بیدار شدم میام
    گه کسی صحیح کرده بود و خوب بود منم صحیح میکنم و گرنه ولش تا برم اصل دفترچمو بگیرم و از اون صحیح کنم
    منم موافقتم ، یکی بیاد تصحیح کنه ما جرئت پیدا کنیم پاسخ نامه رو نگاه کنیم. ولی یادمه شما تصحیح کرده بودیا ، شیمی 85 و....

دوست گلم شما منطقه چند حساب شدی ؟
    من الحمد لله راضی بودم ولی یه 5 دقیقه شیمی کم آوردم نسبت به پارسال خیلی آسون بود من ان شاءالله دو رقمی میارم
    اون امضا تون هم از روی انصاف نیست پاکش کنید
    عزیز اگه شیمیشو میگی ، آره راحت بود ، ولی ریاضیش تخیلی بود. یازم اگه میگی اونم آسون بوده ، پس 2 حالت داره. یا جزو نباوغ هستید یا از طرف یک سهمیه ای پشتتون گرمه

من یک استاد داشتم ، هم سن من بود و اول کارش ، ماهی 1.5 درمیاورد . البته بگم کارش خیلی خوب بود

--------------------

برای بچه های انسانی از صمیم قلب آرزوی موفقیت میکنم

18. این کاربر از BioHazard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •