تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 949 از 1211 اولاول ... 4498498999399459469479489499509519529539599991049 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,481 به 9,490 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه arman-prs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا من چند تا چیز می خوام که شاید سه تاش رو همه ی بارسایی ها بخوان
    1. عکس مربی های بارسا بجای مربی های مستر لیگ
    2. اسکربورد بارسا تی وی
    3. لباس دوم و سوم بارسا و نحوه ی استفاده از لباس سوم ( با توجه تر زدن کونامی در باره ی لباس دوم بارسا )
    4. نرم افزار سخت کننده بازی (لطفا این بار تست شده باشه آخه هنوز دارم سر اون سیو مستر لیگم می سوزن )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ایا body balance در رشد فرد در become a legend تاثیر داره؟در کل چه چیز های باعث میشن که رشد فرد بیشتر بشه؟لطفا جواب بدید.با تشکر
    من قبلا بصورت تصویری تاثیر هر ویژگی رو توی مد bal گذاشته بودم .

من الان 18 سالمه و در حالی که باید رشدم خیلی باشه ولی سرعتم و سرعت دریبلم دیگه بهشون امتیاز رشد بیشتر که اونم مربوط به بازی که کردی هست نمیده.شما میتونی یگس چرا اینجوری شده؟
    در مجموع چند عامل در نوع رشد تواناییهای بازیکنان تاثیر داره یک عامل سن بازیکنه که این خودش به منحنی رشد بازیکن مربوط میشه بعنوان نمونه یک بازیکن با growth type فرضا نوع normal و منحنی رشد 3 ( از 260 حالت ) توی سنین 17 و 18 سالگی بیشترین رشد رو داره و بعد از اون وارد محدوده سنی 19 تا 21 سال میشه و که رشدش کمتر میشه بعد مرحله 22 تا 25 سال با رشد کمتر و بعد مرحله 25 تا 29 سال با رشد بسیار کم و بعد از اون منحنی رشد وارد سیکل نزولی میشه .
    عامل بعدی مقدار توانایی فعلی بازیکنه . از 0 تا 85 رشد با حداکثر مقداره بعد 85 تا 90 و 90 تا 95 و نهایتا 95 به بالا . توی بعضی از بازیکنان با منحنی های مختلف از 85 به بالا ما شاهد رشدی نیستیم .
    عامل سوم پوینت های تجربی که با بازی کردن بدست میاد و پوینتهای عادی که با افزایش سن افزایش یا کاهش پیدا میکنند .
    شما اگه دوست داری آینده بازیکنتو ببینی فایل سیو bal رو یک جا آپلود کن تا منحنی رشد بازیکنتو برات ارسال کنم .

حسین جون میتونی چهره این پپ گواردیولا رو بزاری خیلی تو کفشم
    آرمین جان من یک چهره درست و حسابی از گواردیولا پیدا نکردم سعی میکنم توی فتوشاپ یکی بسازم اگه زیاد جالب نشد شاکی نشی ها آخه میدونم چقدر به بارسا علاقه داری .
    ببین اگه این تصویر خوبه که فایلهاشو بزارم وگرنه یک مقدار ویرایش کنم ( توی بازی تصاویر کمی افت کیفیت پیدا میکنن )

آقا من چند تا چیز می خوام که شاید سه تاش رو همه ی بارسایی ها بخوان
    1. عکس مربی های بارسا بجای مربی های مستر لیگ
    2. اسکربورد بارسا تی وی
    3. لباس دوم و سوم بارسا و نحوه ی استفاده از لباس سوم ( با توجه تر زدن کونامی در باره ی لباس دوم بارسا )
    4. نرم افزار سخت کننده بازی (لطفا این بار تست شده باشه آخه هنوز دارم سر اون سیو مستر لیگم می سوزن )
    مورد اولو شاید بتونم بسازم تا آخر شب خبرشو میدم .
    Last edited by 4039; 18-01-2010 at 17:03.

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

[QUOTE=fouladiali;4586479]سلام، بفرمایید:
    [LEFT]KIRICAS : RAHMATI
    HOSSADONI : HOSSEINI
    AGADIY : AGHILI
    DAGAKA : KAEBI
    AZUGHARI : ASHJARI
    NEGODAZEN : NEKOUNAM
    TELMBARAK : TEYMOURIAN
    SHARGUI : SHOJAEI
    KHLOSNERI : KHALATBARI
    GONREDORI : G. REZAEI
    BOGODANI : BORHANI
    TAYRGER : TALEBLOO
    BEZASOO : BENGAR
    SAMREDORI : S. REZAEI
    HENBORI : HEYDARI
    DONA : SATAR ZARE
    MARZALI : MAZIAR ZARE
    MAQUELWEID : MAHDAVIKIA
    HARANOFI : HAJISAFI
    MAGANUCHI : MADANCHI
    KAQUETZ : KARIMI
    ZANIERO : ZANDI
    HATENHEIS : HASHEMIAN
    [RIGHT]

با تشكر
    من به خاطر سرعت پايين اينترنت نميتونم پچ دانلود كنم فقط خرده كاري انجام ميدم مثل دانلود توپ وكيت و...
    به همين علت وقتي اپشن فايل ميريزم تمام لباس تيمها به هم ميريزه
    لطفا اگر ميتوني اسامي تيمهايي كه لايسنس نيستند و به همين ترتيب بنويسي مثل بيشتر تيمهاي قاره اسيا

داره خودمونی میشه arman-prs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه سوال برای من خیلی پیش اومده که وقتی تعویز می کنم مربی بارسا رو ببینم
    نمی شه اون مربی رو تغییر داد و کرش گواردیولا ؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم لیست بازیکنانی سرعتی که خواسته بودید.البته بازیکنانی خیلی معروف مثل رونالدو-مسی-کاکا و ... رو ننوشتم. در ضمن اونایی که آبی هستند یعنی در زمینه سرعت فوق العاده هستند و یا در آینده می شوند.
    لیست بازیکنان:
    مهاجم ها: آگبونلاهور(استون ویلا) - والکات(آرسنال)-آگئرو(اتلتیکو مادرید) -ولا(آرسنال) - ولبک(منچستر) - تورس(لیورپول) - اردینگ(پاری سن ژرمن) - گیگناک(تولوز فراسنه) - نانی(منچستر) - اوبینا و دیوید سوازو و بالوتلی و کرلون(اینتر)- زاراته ( لاتزیو) - پاتو و ویدوئز ( میلان)- لاوزی(ناپولی) - منز(آس رم)- بویان کرکیچ(بارسلونا) - خوان ماتا(وانسیا)- نیلمار(ویارئال) - اورتون(زاراگوزا)- روبن و روسی(ویارئال)
    هافبک ها: رایت فیلیپس(منچستر سیتی)- لنون(تاتنهام)- اوبرتان(منچستر)- سیلوا و پابلو(وانسیا)- اسین(چلسی)- گورکوف(بوردو)- آکویلانی(لیورپول) - دیگو کپل(سویا) - آردا توران(گالاتاسرای)- مونتاری(اینتر)- مارسلو(رئال)-جووینکو(یوونتوس)
    دفاع ها:آلبیول و آربلوا(رئال)- کلیچی و ترائوره(آرسنال)- ریچاردز(منچستر سیتی)- بوسینگوا(چلسی)- امیلیانو اینسوا(لیورپول)- کیئلینی و کسرس(یوونتوس)- کیریشیتو(جنوای ایتالیا)

البته دوستان شاید لیست کامل کاملی نباشه ولی این نکته رو بگم که اگه شما هر بازیکنی در تمرین Athletic ability را روی 6 قرار بدین بعد از چند سال سرعتش فوق العاده میشه.

6. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

من هر کاری میکنم بازیکنای بزرگ به تیمم نمیان
    با تاتنهام قهرمان اروپا ،لیگ برتر و اف ای کاپ هم شدم .پول زیادی هم دارم
    ولی هر بازیکن بزرگی رو که در لیست قرار میدم مینویسه ..chance amost zero
    دیگه اعصابم ریخته به هم
    کسی میتونه راهنمایی کنه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هر کاری میکنم بازیکنای بزرگ به تیمم نمیان
    با تاتنهام قهرمان اروپا ،لیگ برتر و اف ای کاپ هم شدم .پول زیادی هم دارم
    ولی هر بازیکن بزرگی رو که در لیست قرار میدم مینویسه ..chance amost zero
    دیگه اعصابم ریخته به هم
    کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    البته دوست عزیز نوشتن chance almost zero دلیل نمیشه که اصلا نشه بازیکن رو بخری.شما کلا دلیل اینکه بازیکن بزرگ نمیتونی بخری یکی میتونه این باشه که تیم تاتنهام تیم درجه یک مثل چلسی یا منچستر نیست و خرید بازیکنان بزرگ راحت نیست. یک دلیل دیگه این میتونه باشه که در Operating Costs شما گزینه اسکات رو در لول آخر نذاشتی که با توجه پول زیادی که داری بعید می دونم
    کلا جدای از اینها شما برای اینکه بازیکنهای بزرگ رو بخری بهترین راه این هست که بازیکن به مدت طولانی در لیست خرید شما باشه و شما به اون آن قدر پیشنهاد بدین که آخر قبول کنه. من خودم با تیم هایی مثل چلسی و میلان و رئال بیشتر بازیکنانی که می خواستم رو راحت گرفتم و هیچ مشکلی در نقل و انتقالات نداشتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshinaghasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فقط آرسنال قدرتی

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خواهشا پست های الکی ندید. در ضمن دوستان نظرتون رو راجع به قسمت دوم آموزش مسترلیگ ندادید.اصلا به نظرتون این آموزش کاربرد داره یا نه؟
    فکر کنم از قسمت اول زیاد استقبال نشد.اگر اینجوری باشه شاید قسمت دوم نیاز نباشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه KAHAKDAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

پيش فرض

دوستان خواهشا پست های الکی ندید. در ضمن دوستان نظرتون رو راجع به قسمت دوم آموزش مسترلیگ ندادید.اصلا به نظرتون این آموزش کاربرد داره یا نه؟
    فکر کنم از قسمت اول زیاد استقبال نشد.اگر اینجوری باشه شاید قسمت دوم نیاز نباشه.
    سلام.نه بزار.درسته کسی پست نمیده ولی بیشتر بچه ها مثل من خوانندند.داریم استفاده می کنیم استاد بزرگ!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •