بیا بیا بیا بیا . دست دست دست دست آه بیا
سلام به همه دوستان
این فیزیک رو امروز بدم 2 تا دیگه میمونه
دیگه تموم شد بازی ایران رو ببریم بالا![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
بیا بیا بیا بیا . دست دست دست دست آه بیا
سلام به همه دوستان
دیگه تموم شد بازی ایران رو ببریم بالا![]()
والا من در کراس فاندر ندارم به فاندر شهر گفتم دوستم هستی بهت دعوت نامه بفرسته هنوز نامه باز نشده و نگاه نکرده باید منتظر بمونیم تا به نامه نگاه کنه
و علیکم السلام و رحمت الله و برکاته ! یا ایهالذین امنو صلو الیه و.....بیا بیا بیا بیا . دست دست دست دست آه بیا
سلام به همه دوستان
دیگه تموم شد بازی ایران رو ببریم بالا
میبینم که داری فندق میشکنیمعلومه امتحانا رو خوب دادی
مرسیوالا من در کراس فاندر ندارم به فاندر شهر گفتم دوستم هستی بهت دعوت نامه بفرسته هنوز نامه باز نشده و نگاه نکرده باید منتظر بمونیم تا به نامه نگاه کنه
==
چه عجب ما سعید رو هم دیدیم . کجا بودی تو هم امتحانات ؟
==
رکورد رو دارین خدایی ؟ 60 برد دو باخت اونم در فاصله 5 دقیقه ای این چینی ها و متحداشون یکم دیگه لیبور بگیرم تو grave robber دیگه میرم فقط و فقط resistance ! انتقامم رو از نیلرو میگرم .
همه رو گند زدم به ویژه فیزیک که ظهر دارم چون دفترم رو گم کردم و همه سوالات از دفتذ میادمیبینم که داری فندق میشکنیمعلومه امتحانا رو خوب دادی
ممد چرا تو سيلور نيست؟ كجاست؟
يه دعوت نامه برا من بفرستيد!! يك ماهه روي شهرم!
کلا حالم از فیزیک بهم میخوره . ایشالا میری دانشگاه فیزیک مغناطیس و فیزیک چی چی و.... میخونیهمه رو گند زدم به ویژه فیزیک که ظهر دارم چون دفترم رو گم کردم و همه سوالات از دفتذ میاد
امضات چی شد ! درسته خلاف قوانین بود ولی خیلی باحال بود . به عشق اون یه نفر همیشه آنلاینم تا چراغ سبز آیدیم روشن بمونه .
تا اون یه نفر کی باشه
.
.
.
من به خیار درخواست دعوت دادم دو ساعته برام فرستاد.
kwfred رو من دعوت كردم بلكه بياد شهرسازي كنه چون زماني كه خيار و مشنگ رو از دست داديم به وركر نياز مبرم داشتيم! موقعي كه دعوتش كردم بهش گفتم كه بايد شهر بسازه. در واقع علت حضورش پيشرفت شهره!! حالا اگه نمي خواد كاري كنه و مزاحمه دليلي برا موندنش نيست بندازش بيرون!!
بهشون بگو نظره ما تغيير نمي كنه!! دو تا فهش به زبان چيني براشون بفرست چه ميدونم از اين كارا ديگه!!!
بهش بگو اين شهر هيچ وقت رها نميشه!! با تيپا بندازش بيرون!! بهش بگو اگه خيلي عاشق چيني هاست ميتونه بره تو يكي از شهر دهاي دوم يا سوم خود چيني ها دست از يقه ما بكشه!!
هيچ وقت اين رو فراموش نكن كه اونا با ما مشكل دارن نه ما با اون!!
يوزر كارگره چيه؟
گفتم كه ، هيچ كس رو دعوت نكن!! نمي دونم نوشته يا نه اما تو پرفايل خودت و هم شهر بنويس كه هيچ كس رو دعوت نمي كنيم!!
مي خواي من برگردم اونجا؟ خنده بازاري خواهد بود!!
شما كه اخطار گرفتي چرا هنوز آواتارت سياسيه؟
به به حاجی جون دلم برات تنگ شده بود کجایی بابا
این کارگره نامرد چشش فقط دنبال شهر بود اون قدیم (قبل از ساخت سیلور) باهاش صحبت میکردم بهم گفت اهل شانگهای هستش به خاطر همین هم همیشه بهش شک داشتم . تو شهر هم نه یه ریال پول ریخت نه وقتی پول بود یه ساعت کار کرد . آرش هم با اون یوزر لول پایینش اومد هر چی پول بود به فنا داد
همون موقع این چینی رو پرت کردم بیرون ولی هر روز یه رنکبنگ بالا میگه من رو دعوت کن پول میریزم شهر رو خفن میکنم ولی من تا الان نذاشتم .
الان dracula killer فاندر شهر ه ار بچه های خودمونه .
آواتار جدید هم مبارکه خیلی باحاله![]()
یک تلگرام به خیار بده دعوتت کنه![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)