تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 949 از 1138 اولاول ... 4498498999399459469479489499509519529539599991049 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,481 به 9,490 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام
    اقایون عکس از بلبرینگ ترمیمی پلس میخواهم
    درباره اریا و شهین اتومات هم اگر اگاهی دارید :
    چه مدل گیربکس اتومات دارد ؟
    موتور6سیلندرش چه مشخصاتی دارد ؟
    یدکی این خودرو یافت می شود ؟
    پلس دف اجزای موتور و....
    در مجموع مثل بیوک ایران خوش لوازم هست ؟
    در مقام قیاس نسبت ،به نوا و بیوک ، سواری و نرمی ضعیفتری دارد ؟
    کولر و بخاری و فرمان هیدرولیک دارد ؟
    برای تعمیرات خودرو های امریکایی از اچار های با مقایس اینچ استفاده میشود؟
    ممنون

- - - Updated - - -
    Last edited by parviz shirban; 17-08-2016 at 08:41.

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ممنون جناب MJ1970 مثل همیشه جوابتون کامل بود خیالم را ازبابت پمپ راحت کردید ، ماشین قابل شما را نداره
    ....................

امروز داشتم جرم های بدنه سیلندر را تمیز میکردم از زیر این جرم ها رنگ آبی بخصوصی به چشم میخوره البته رنگش نزدیک به فیروزه ای هستش من فکر میکردم در این سال ها رنگش در اثر گرما و مرور زمان رفته باشه ، البته بعض از جاهایش رنگش رفته یا کمرنگ شده اما رنگ سیلندر با درب سوپاپ و بغل موتورها فرق داره
    ....................
    متوجه موردی شدم که روغن از بغل موتور وارد درب دنده تایم میشه اما این روغن چطور خارج میشه و به کارتل برمی گرده چون درب دنده تایم جایی برای خروج روغن نداره دور تا دور درب دنده تایم واشر نازک داشت و قسمت زیرش هم یک واشر پلاستیکی ضخیم،جالبه قسمت زیر درب دنده تایم اصلا پیچ نداره تا واشر را سفت کنه نمیدونم چطور آبندی میکنه، از این قسمت مقداری نشتی داشت
    Last edited by kcnc; 17-08-2016 at 12:36.

3. 2 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

ادرس اوراقی های تهران که لوازم دارند چیست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز ضمن تشکر از شما بنده متوجه شده بودم اون عکس پمپ روغن ماشین شما هست من هم تجربه تعمیر ماشینهای خودم را گفتم دوست عزیز من از شما ایراد نگرفتم و اسمی هم از شما ننوشتم من منظورم نحوه درست قرار دادن چرخنده ها بود که به دوستمون جناب kcnc گفتم

معمولا دو تا چرخنده درایو و درایون از الیاژ خیلی کیفت بالای ساخته شدن سطح چرخدنده ها خیلی صدمه نمیبینه چون روغن داخل پمپ جریان داره البته اگر روغن با کیفیت باشه وفیلتر گیربکس عوض بشه چون فیلتر کثیف باعث بالا رفتن حرارت روغن گیربکس میشه مشکل خاصی در چرخدنده های پمپ ایجاد نمیشه و اگر هم در قسمت چرخنده که درگیر با سطح پمپ هست و صدمه دیده باشه و یا قطر اونها کم شده باشه طبق گفته جنرال موتور باید اول مقدار کلیرنس سطح چرخدنده ها با بدنه پمپ بررسی بشود و این مقدار اندازه کلیرنس در گیربکسها فرق داره =

در گیربکس 400و350مقدار کلیرنس =0008-0035 اینچ هست
    ولی در گیربکس 200= 0007-0021 اینچ هست
    دراین عکسها نحوه فیلرگیری کیلیرنس چرخدنده ها مشخص شده البته به دلیل دوربین ضعیف گوشی کیفیت عکس پائین هست=
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واگر هم چرخدنده درایو مقدار کلیرنس اون کمتر از حد گفته شده باشه که باید عوض بشه چیزی در مورد ماشین کاری قطعه گفته نشده کلا باید عوض بشه حالا بستگی به خود طرف داره که بعضی ها به دلیل نبود قطعه یا خرید کیفیت قطعه بخاطر تقلبی بودن استاندار نبودن و غیره... قطعه را ماشین کاری میکنن و نصب میکنن بنده هم موقع باز کردن گیربکس 400 و 350 به تراشکار مراجعه نکردم چون تراشکاری نیازی نیست و اگر هم نیازی بود چون اشنایی و اطلاعات با علامت ها ونشونگر های چرخنده ها داشتم به تراشکار توضیح میدادم ولی من همون دو تا چرخدنده ها را با سمباده نرم سطح اونها را سمباده زدم و همون قطعات را جمع کردم

در پمپ روغن گیربکس 400 چرخدنده درایو 2 تا نشونگر داره و یک نشونگر هم در چرخدنده درایون داره ولی در گیربکس 350 یک نشونگر در چرخدنده درایو و یک نشونگر در چرخدنده درایورن داره و من دیدم =
    چرخدنده درایو و محل دو مارک یا نشونگر =
    چرخدنده درایون و با یک علامت نشونگر و با شکل متفاوت علامت نشونگر =
    و طبق گفته جنرال موتور در عکسها این دو چرخدنده باید نشونگر ها باید به سمت بالا و مقابل هم در یک نقطه باشن قرار بگیرن =

ببخشید دوست عزیز من تا حالا نشنیدم با ماژیک محل نشونگر را علامت بزنن اگر هم علامت نشونگر ها در تراشکاری حذف بشه اون محلی که شما با ماژیک علامت زدید صحیح نیست استاندارد علامت چرخدنده درایو در این عکس سرویس منوال جنرال موتور واضح تر مشخص شده =

و علامت نشونگر دیگه (چرخدنده درایون) این هست که در پمپ روغن شما هم خودتون توضیح دادید و باید دو علامت نشونگر چرخدنده ها مقابل هم قرار بگیرن وگرنه پمپ روغن خوب عمل نمیکند =

حتی بنده به دوستمون kcncهم عرض کردم که یکی از رینگ سیل استاتور شفت پمپ روغن ماشین شما نصب نیست کلا 6 عدد رینگ سیل باید نصب باشه =

در این عکس دیگه از از پمپ روغن قسمت محل چرخدنده ها به علت حرارت زیاد روغن سطح رنگ اون تغیر کرده وسرخ شده دلیلش یا فیلتر روغن کثیف بوده و یا روغن کیفیت نداشته وخاصیت خنک کنندگی در حرارات بالا را از دست داده هست =

دوست عزیز جسارت منو ببخشید درمورد اینکه فرمودید اهل فن میدونن دیگران هم هستن که مسائل فنی را میدونن بنده که هیچی نمیدونم ولی دوستانی مثل جناب camaro lt و غیره .... تجربه های زیادی دارند بهتره شما در راهنمایی در مورد مسائل فنی دقت کنید و هم در قضاوهاتون نسبت به دیگران دقت کنید شرمنده ممنون

اون عکسهای که فرمودید بنده از دیگران کپی میکنم اونها عکسهای سرویس منوال انواع خودروهای امریکایی کاربرات و انژکتور هست که خواستم به دوستمون kcnc کمکی کنم که پمپ روغن را دقیق جمع کنن که دوباره باز نکنن اگر بنده اشتباه توضیح دادم و جنرال موتور اشتباه گفته من معذرت میخوام عذر خواهی میکنم =

6. 2 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

کاربر armindevile

بنده از شما راهنمایی نخواستم یک ضرب المثل هست که میگه پیش از آنکه تو به دنیا بیایی خیلی از کارها انجام شده بود و قبل از اینکه شما با این کلوپ آشنا بشی اساتیدی مثل جناب MJ1970و جنابCAMARO LT ماشین هاشون را بازسازی کامل کردن که تنها یک نمونه از کارهاشون بوده و اینجا تجربه شون را به اشتراک گذاشته اند و از وقت و زندگیشون میزنن و تجارب ارزشمندشون را در اختیار کاربران عضو وغیرعضو می گذارند که همگی کاربردی هستن علاوه بر تجربه عملی تجربه تئوری هم دارند بدهکارمون که نیستند مثل شما بسنده به کاتالوگ و کلیپ نکرده اند ، در ضمن هر گردی گردو نیست هر ماشینی برای خودش کاتالوگ داره کاتالوگ شما برای کادیلاک هستش نه برای شورولت نوا
    شما با وجود اینکه از روی کاتالوگ مینویسی باز اشتباه داری
    نمونه اش اعدادی که می نویسی دقت نمیکنی در زبان انگلیسی ممیز بصورت نقطه است در نوشته هات رعایت نمی کنی یا درقسمتی نوشتی چون حرارت پمپ بالا رفته هوزینگ چرخ دنده سرخ شده آخه مرد مومن مسجد ندیده جنس پمپ از نوع چدن خاکستری هستش اگر بخواد سرخ بشه یعنی دمایش نزدیک به ذوب رسیده یعنی حدود 950 الی 980 درجه سانتی گراد در صورتی اون سرخی برای روغن هیدرولیک هستش که بنده هنگام عکس گرفتن درست تمیزش نکردم در ضمن داخل گیربکس روغن هستش و روغن هم داخل کولرش خنک میشه و معمولا هم دمایش بیشتر از 90 الی 110 درجه نمیرسه در ضمن نقطه اشتعال روغن هیدرولیک حدود 200 درجه است بخاطر همین هست که میگن مطالبت گمراه کننده است
    درمورد ماشینکاری پمپ شما ندیدی سازنده برای ماشینکاری قطعات مقداری جزیی را در نظر گرفته مثل کفتراشی سرسیلندر اگر خط و خش پمپ زیاد بود تراشکاری بعد سنگ زنی میکنند واگر خط و خش بعد از ماشینکاری برطرف نشد و ازون مقدار که سازنده مشخص کرده بیشتر ماشینکاری بخواد کلا پمپ را کنار می گذارند چون بخواد بیشتر ا از اون ماشینکاری بشه حجم روغن داخل پمپ کم میشه
    شما بهتره اینجا مطلب ننویسی هماطور که قبلا دوستان توصیه کردن برو برای خودت سایت بزن هر چی هم خواستی اونجا بنویس بیخود اینجا صحفه سیاه نکن و وقت مردم و خودت را نگیر
    Last edited by kcnc; 18-08-2016 at 12:26.

8. این کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام
    اول از همه باید از علی اقا تشکر کنم که بنده جوان ناپخته را اندرز می دهند تا راه را از چاه بشناسم ؛ سپاس
    دوم هم همانطور که میدانید بنده به امریکایی هایی که لیور دنده به اصطلاح فرمانی باشد ( مثل کاپریس ) علاقه دارم
    و خوب چه ماشینی بهتر از بیوک بی 4 ؟ چون من فکر می کنم خودرو های امریکایی کاربراتوری از امریکایی های انژکتوری به جهت تعمیرات و درک سیستم کارکرد و عیب یابی راحت تر هستند
    به همین دلیل هم همیشه از کادیلاک ایران و کاپریس ترس داشتم
    اما امروز تصمیم گرفتم این موضوع را با شما در میان بگذارم و نظر اعضای کلوپ را در باره ی این مسئله بدانم که ایا عقیده من درباره خودرو های انژکتوری صحیح است ؟( علی الخصوص کادیلاک ایران )
    و در نهایت خرید کادیلاک ایران توصیه می شود ؟ ( برای استفاده تقریبا روزمره و مسافرت )
    و با توجه به اینکه این خودرو ها قیمت خاصی ندارند ، با این حال یک کادیلاک ایران 20 تومانی باید چه ویژگی هایی داشته باشد ؟
    و یک سئوال حقوقی : اگر خودرویی همه مدارک از برگه کمپانی و برگ سبز و .... دارا باشد و تنها پلاک ملی نباشد ارزش خرید دارد ؟( که با تهیه سند و از این قبیل کار ها که من فقط درباره ان شنیده ام و اصلا با روند کار اشنا نیستم) خودرو مورد نظر بیوک ایران بی 4 مدل 56 رنگ نقره ای (( از ابتدا تا به حال یک مالک دارد ))

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

دوستان اسم و مدل چند تا ماشینو میخواستم؛

ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلا دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمن تشکر از شما بنده میدونم شما از من کمکی نخواستید من کلی گفتم شما در نظر نگیر نام kcnc مهم نیست

بنده قبلا با این کلوپ اشنایی داشتم جناب CAMARO LTT بنده را میشناسن و نسبت به من لطف دارن و دیدم دوستانی مثل CAMERA LT و MJ170 ماشینهاشون را باز سازی کردن بنده هم مثل دوستان قبلا تمام این مسیر ها را رفتم و احتیاجی نیست که ضرب المثل بنویسم چون این حرفها منطقی نیست

ولی کسانی دیگری هم در دنیا هستن که قبلا از شما بازسازی انواع خودروها مثل سویل انژکتور - نوا -بیوک -کامارو . بیوک سیلبرتی و...را به طور دقیق و حساب شده انجام دادن وشما اطلاع ندارید من خودم دوستی را میشناسم به نام مهندس اسکندرزاده که در زمان اریامهر در جنرال موتور دوره دیده و الان هم تعمیر انواع خودروها را انجام میده و از وقت وزندگیش میگذره به دیگران راهنمایی میکنه و همین طور اشخاص دیگه هم هستن

اونی که شما فرمودید دوست عزیز کاتولگ نیست اون سرویس منوال انواع خودروهای امریکایی هست اگر دقت به تعداد صفحات این سرویس منوال کنید درمورد کادیلاک این همه توضیح مسائل فنی اصلا قابل قبول نیست شما اشتباه در عکس متوجه شدی چون اون یه عکس سرویس منوال هست و توضیحان انواع خودروها در صفحات سرویس منوال مشخص کننده هست و من متوجه هستم که هر ماشینی یه سرویس منوال داره و مراحل بازسازی پمپ روغن یا توربین خودروها مقدار کیلیرنس چرخدنده ها فرق داره وگرنه تفاوت زیادی نداره احتمال زیاد شما اطلاعاتی نداری واقعیت نحوه درست تعمیر کردن این قطعات اینه که بعضیها نمیخوان قبول کنن دیگه خودشون میدونن

مثال یه نمونه از عکس استاتر شفت پمپ روغن ماشین شما که یه رینگ سیل نداره شما متوجه نشدی این قسمت که بنده نوشتم را در اینجا مینوشتی البته شاید شما این هم قبلش فقط این رینگ را از جاش دراوردی تا جاش را تمیز کنی کسی متوجه نشده=

اینکه در زبان انگلیسی ممیز نقطه هست اطلاع دارم و من طبق نوشته عکس سرویس منوال نوشتم این مسائل زیاد مهم نیست به این مسائل ادبیاتی دقت نکن مهم اورهال کردن پمپ روغن هست که به این راحتی نیست چون محاسبات مقدار کلیرنس و نحوه بستن قطعات باید درست انجام بشه وگرنه پمپ خوب عمل نمیکنه وسمبل کاری میشه چون این علم و اطلاعات مشخصات نحوه بازسازی قطعات هست که ما میتونیم به صورت دقیق انجام بدیم

درمورد اون سرخ شدن هوزینگ چرخدنده منظورم این بود در عکسی که شما قرار دادید منظورم خود روغن بود که به علت حرارت بالا به بدنه پمپ جا نداخته و کاملا مشخصه چون اون لکه خاکسری رنگ بین رنگ قرمز روغن مشخص کننده هست که جا انداخته و نگفتم خود الیاژ بدنه پمپ -من قبلا هم گفتم که پمپ روغن وتوربین از الیاز قوی و بادوام ساخته شده اگر هم چرخدنده سطحش خط بیوفته خیلی جزئی هست

درسته همه میدونیم داخل گیربکس روغنه چون گیربکس اتومات با روغن زنده هست و دوست عزیز منظورتون از اینکه گفتید روغن داخل کولرش خنک میکنه نشدم ؟
    من متوجه نشدم چون گیربکس ماشین شما و دیگر امریکایی ها کولر خنک کن ندارن اگر بخواهید باید جداگانه یه شبکه کولر مثل اواپرادور کولر بسازید یا بخرید در جلوی رادیات نصب کنید اونی که شما میگی مسئلش جداست و سرد شدن روغن توسط دو تا لوله خنک کن از سمت مخزن سرد کن بدنه گیربکس به بدنه رادیات ماشین نصب میشود

اونی که شما میگی دمای روغن بیشتر از 90الی110 درجه نمیرسه اما در دوحالت موتور سرد وموتور روشن و یه مقدار دور ایدل بالا موتور مشخص میشه یا در حرکت بعد از 15 مایل رانندگی تست بشه یا باید ترمز دستی بالا باشه ماشین را روشن کنیم نباید گاز بدیم بعد سلکتور دنده را در تمام حالت دنده ها حرکت بدیم بعد سلکتور را در حالت P قرار بدیم و روغن گیربکس را چک کنیم دمای روغن در حالت نورما گرم بین 88 تا 93 درجه سانتیگراد باشه در حالت سرد بین 18 تا 29 درجه باشه و در گیج روغن گیربکس هم علامت cool و hot نوشته شده =
    بالا رفتن دمای روغن گیربکس بستگی به چند عامل هست =
    کثیف شدن فیلتر گیربکس
    کم بودن روغن
    کیفیت نوع انتخاب روغن
    از بین رفتن خاصیت ماده خنک کنندگی در کیفیت روغن
    سائیده شدن چرخدنده سوزنی داخل تورک کانورتر و...
    که یکی از دوستان جناب usa305 در صفحه 938 -هم همین مورد براش پیش اومد منم بهشون گفتم خداروشکر مشکل حل شد=
    سلام ارمین
    من امروز ماشینو بردم یه مکانیک که دوستمه کلا تموم مشکلات گیربکسو واسش دونه دونه گفتم
    ایشونم از اول چک کرد
    1 دیلیل بالا اومدن روغن گیربکسم گفته بودم که از هواکش و فولی جای گیج روغنم بالا میاد و دمای خیلی بالایی داره
    جواب:همان طور که خودت گفتی دلیلش کثیف بودن فیلتر روغن گیربکسم بود که روغن ازش به خوبی رد نمیشد و باعث داغ کردن روغن و نهایتن خارج شدن روغن از فولی
    2 گفته بودم که فولیم خرابه و از مقدار دقیق روغن داخل گیربکسم بی خبرم
    جواب:امروز با باز کردن کارتل متوجه شدم روغنش کمه و باید دو لیتری اضافه بشه ولی متاسفانه گیج رو هنوز درست نکردم
    واما3 صدا بله همون صدا من عوضی شنیده بودم و جای اینکه صدا از توربین باشه صدا از تسمه دیتام بود عوض کردم درست شد و صدا کلا از بین رفت

درمورد ماشینکاری پمپ منظورتون کدوم قسمت پمپ هست؟
    این مسائل را ما قبلا انجام دادیم و احتیاجی نیست توضیح بدم هنوز هم میگم هیچی بلد نیستم
    چرخدنده های پمپ را تراشکاری نمیکنن اگر هم پمپ روغن تراشکاری نیاز داشته باشه سطح بدنه و کاور پمپ را با یه کف سمباده مخصوص صاف میکنن بعدمقدار کلیرنس بدنده پمپ فیلرگیری و اندازه میگیرن و اگر نیاز بود تراشکاری میکنن اون هم مراحل داره و کم شدن روغن داخل پمپ اولین دلیلش چاله و خط ایجاد میشه و باعث نشتی روغن پمپ میشه و پمپ روغن کاری را درست انجام نمیده مثل پمپ ماشین شما که با یه کف تراشی با سمباده حل میشه احتیاجی به تراشکاری نداره =

کلا مراحل اورهال و فیلر گیری مقدار کلیرنس قطعات داخل پمپ روغن مراحل داره به این سادگی نیست =
    اون چرخدنده داخلی یا درایو لبه هاش داخل لبه یا چاک توپی تورک کانورتر میوفته وبه دور موتور rpm و سرعت بالا ارتباط داره اگر نشونگرهای چرخدنده درست نصب نشه ماشین قدرت لازم را نداره پمپ روغن و گیربکس قدرت و نیروی ضریب دنده هارا درست عمل نمیکنه

این چرخدنده درایو لبه داخلش خط افتاده اگر به قول خودت از قبل روغن را تمیز کردی علتش هم تاب برداشتن فلایول یا شل شدن پیچهای متصل فلایول به توربین و یا بهم خوردن مقدار کلیرنس بین پیچهای فلایول به توربین هست =

یه مقدار لطفا ادب را رعایت بفرمائید و برای شما هم ارزوی موفقیت دارم دوست عزیز این مسائل را من چندین سال پیش مثل دوستان کلا تجربه کردم و شما که منون نمیشناشید از بنده که خبر ندارید که تعمیرات کردم یا تعمیرات نکردم

اینکه من اینجا مطلب ننویسم مشکلی نیست ولی اجازه بدید مدیر محترم سایت تصمیم بگیرن البته قبلا که جناب camaro lt نسبت به بنده لطف کردن و از ایشان باز تشکر میکنم

12. این کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مجددا از تمامی دوستان، تمنا میکنم با کمک به همدیگه در حفظ آرامش کلوپ، اجازه بدیم تا همه مطالب و تجربه های خودشون را به اشتراک بگذارند و اگر کمی و کاستی هم وجود داره، به مرور زمان و دقیق بررسی و رفع بشه.

حقیقت اینه که مبحث خودرو ،دنیای واقعا عظیم و پیچیده ای هست و هرچقدر در این شاخه علمی/ فنی جلو بریم، بازهم به مسیرهای جدید، سرفصلهای تازه و عرصه های بی انتهایی از دانش و فناوری میرسیم و مسلما هیچکس نمیتونه در تمام این ضمینه ها تبحر و تجربه داشته باشه.

بطور مثال همین مبحث کولر خودرو که مدتی درگیر اون هستم و هرچقدر بیشتر مطالعه میکنم، موارد بسیار جالب و مهمی را متوجه میشم که قبلا هرگز نشنیده بودم و مطمئن هستم برای همه شما هم مفید خواهد بود.

14. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

چرا به پرسش های بنده پاسخ داده نمی شود ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •