دوست عزيز بنا به نقل قول شما لپ تاپ هاي مونتاژ امريكاي سوني بهتر از چيني اونه![]()
ميشه دلايلي را كه گفتيد بعدا ميگم را همين الان بيان كنيد تا ببينم دلايلتون تا چه حد منطقيه
دوستان ديگه هم اگه ميشه نظراتشون را بيان كنن![]()
دوست عزيز بنا به نقل قول شما لپ تاپ هاي مونتاژ امريكاي سوني بهتر از چيني اونه![]()
ميشه دلايلي را كه گفتيد بعدا ميگم را همين الان بيان كنيد تا ببينم دلايلتون تا چه حد منطقيه
دوستان ديگه هم اگه ميشه نظراتشون را بيان كنن![]()
به نظرتون HP DV6 1225 رو بگیرم ؟ به قیمتش می ارزه ؟
سلام ببخشید من یه نوت بوک می خواستم بخرم در حد 1.5 ، اما برای بازی می خواستم . می تونید منو راهنمایی کنید ؟![]()
این که گفتن کیفیتش پایین هست چندان بی ربط نگفتن! چینه دیگه کاریش نمیشه کرد! در این زمینه می تونید از متخصصین تعمیر نوت بوک هم بپرسید و این حرفا تصدیق خواهند کرد.در مورد fw490jft که هنوز وارد بازار نشده اما اگه بیاد قیمتی بالای 1900 خواهد داشت چون علاوه بر FULLHD و بلوری..6GB هم رم داره که سر جمع بیش از 350 دلار به قیمت نوت بوک اضافه میشه.
الان بهترین گزینه در بازار مدل DFB هست که خودم به تازگی خریدم.
اینا بدون که با درایو بلوری حداقل تا دو سال دیگه کار نداری!پس ارزش نداره وسه داشتنش پول بدی،چند ساله دیگه که تو بازار بلوری جا بیفته قیمتش به شدت کاهش پیدا میکنه و اونوقت به جای combo میتونی یه راویترشا بخری که کاملا کاربردی تره
در ضمن کیفیت هر دو صفحه نمایش در یه حده یعنی از نظر کنتراست و برایتنس هیچ فرقی با هم ندارن و تنها تفاوتشون تو DPI بالاتره FULLHD هست. که بستگی به کاربرد شما داره!پس ارزش نداره بخوای وسش این همه پول بدی که jft رو بخری یا بجاش یه جنس چینی ور داری
کارشناس ارشد CIW و کارشناس مهندسی فناوری اطلاعات
فعلا نمیشه! دارم تحقیقاتما کامل میکنمخودم fw490DFB دارم و کیفیتشا با fw45 و fw46 مقایسه میکنم! نتایجا به زودی اعلام میکنم.
اگه فعلا عجله داری میتونی به متخصصین تعمیر نوت بوک مراجعه کنی! البته با وقت قبلی
خودشون جوابتا خواهند داد! اکثرا تا حالا نوت بوک های امریکاییا ندیدن چون خرابی نداشته!اما تا دلت بخواد در مورد چینی ها حرف وسه گفتن دارن
آقا یه نوتبوک میخوام بگیرم راهنمایی کنید لطفاً:
نوتبوک کاری میخوام،
وزن مناسب داشته باشه اگر نمایشگرش "14 باشه خیلی بهتره حتی 13 هم بد نیست،
قیمتش زیر 1 تومن باشه،
کیفیت ساخت خوبی داشته باشه،
کارت گرافیک برام مهم نیست اصلاً و هرچی خنکتر باشه بهتر،
شارژ مناسبی هم داشته باشه.
خودم بشدت T400 رو دوست دارم ولی قیمتش به بودجه من نمیخوره (واقعاً خدای نوتبوک کاری هست).
مرسی میخوام فردا برم بگیرم فقط نمیدونم چی بگیرم مدتیه از بازار دورم واصلاً نمیدونم چه خبره. فقط این HP DV4 دیدم چطورن اصلاً مالی هست.
Last edited by milky way; 21-08-2009 at 20:56.
مرسی دوست عزیز میشه یکی دو مدل که قیمت های مناسبی داشته باشند و حدود 800 باشه معرفی کنید.
چیز خاصی مد نظرم نیست سی پی یو AMD باشه یا دوال کور (کور 2 گرونه)اما خوشکل باشه.صدای خوبی هم داشته باشه.چون فیلم بیشتر نگاه میکنم و کارهای افیس و اینترنت باهاش میرم.
این سی پی یو در چه حدی هست؟Intel® Atom™ N280
از سلرون 2 بهتره؟
نظرت در مورد نوت بوکهای
x slimm 400 x slim 600
EX401
EX620
قیمت این 4 نوت بوک رو هم اگه میشه لطف کنید و بگید کدوم بهتره
Last edited by zimka_14162; 22-08-2009 at 01:16.
با سلام
تفاوت سریهای مختلف سونی در چی هست و کلاً این سونی چه سریهایی تولید کرده؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)