تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 949 از 1178 اولاول ... 4498498999399459469479489499509519529539599991049 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,481 به 9,490 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

داره خودمونی میشه tonyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من خودم نوت بوک های چینی را بنا به دلایلی که بعدا میگم قبول ندارم! sony fw490DFB قابل مقایسه با fw46 چینی نیست دلایلما هم بعدا خواهم گفت و خودتون قضاوت خواهید کرد!
    اگه من باشم نه fw46 انتخاب میکنم و نه dv6 1225 بلکه fw490DFB که به یه قیمت مناسب رسیده...
    دوست عزيز بنا به نقل قول شما لپ تاپ هاي مونتاژ امريكاي سوني بهتر از چيني اونه
    ميشه دلايلي را كه گفتيد بعدا ميگم را همين الان بيان كنيد تا ببينم دلايلتون تا چه حد منطقيه
    دوستان ديگه هم اگه ميشه نظراتشون را بيان كنن

داره خودمونی میشه snowsyamak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

به نظرتون HP DV6 1225 رو بگیرم ؟ به قیمتش می ارزه ؟

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام ببخشید من یه نوت بوک می خواستم بخرم در حد 1.5 ، اما برای بازی می خواستم . می تونید منو راهنمایی کنید ؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام. دیروز رفته بودم همین FW46 GJ/B رو بپرسم که گفتن چون مونتاژ چین هست کیفیتش پایینه حالا میخواستم ببنیم اینی که گفتن حقیقت داره؟اخه بدجوری نگرانم کرد کسی از این مدل استفاده میکنه و مشکلی داره؟یکیم اینکه یه جایی خوندم که مدل FW490JFT همین امکاناتو داره با مونتاژ امریکا میخواستم بدونم همون قطعاتی که تو چینی استفاده میشه تو امریکاییم استفاده میشه و اینکه کیفیت این 2 تا چه قد فرق میکنه؟میشه تفاوت قیمت و اینکه این FW490JFT ایران اومده یا نه رو واسم بگید؟خیلی ممنون.
    این که گفتن کیفیتش پایین هست چندان بی ربط نگفتن! چینه دیگه کاریش نمیشه کرد! در این زمینه می تونید از متخصصین تعمیر نوت بوک هم بپرسید و این حرفا تصدیق خواهند کرد.در مورد fw490jft که هنوز وارد بازار نشده اما اگه بیاد قیمتی بالای 1900 خواهد داشت چون علاوه بر FULLHD و بلوری..6GB هم رم داره که سر جمع بیش از 350 دلار به قیمت نوت بوک اضافه میشه.
    الان بهترین گزینه در بازار مدل DFB هست که خودم به تازگی خریدم.
    اینا بدون که با درایو بلوری حداقل تا دو سال دیگه کار نداری!پس ارزش نداره وسه داشتنش پول بدی،چند ساله دیگه که تو بازار بلوری جا بیفته قیمتش به شدت کاهش پیدا میکنه و اونوقت به جای combo میتونی یه راویترشا بخری که کاملا کاربردی تره
    در ضمن کیفیت هر دو صفحه نمایش در یه حده یعنی از نظر کنتراست و برایتنس هیچ فرقی با هم ندارن و تنها تفاوتشون تو DPI بالاتره FULLHD هست. که بستگی به کاربرد شما داره!پس ارزش نداره بخوای وسش این همه پول بدی که jft رو بخری یا بجاش یه جنس چینی ور داری

5. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

MSIآیا لب تاپ قشنگ و با کارایی تقریبا خوب حدود 800-900 داره؟نمایندگی MSI چیه؟سایتش رو میشه بگید
    اکثر نوت بوک های msi در این محدوده قیمت هستن ، ساخت چینه و توسط شرکت Matrix وارد ایران میشه.نوت بوک های خوبی هستن اما در این محدوده قیمت نوت بوک های acer مناسب تر بنظر میرسن

7. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوست عزيز بنا به نقل قول شما لپ تاپ هاي مونتاژ امريكاي سوني بهتر از چيني اونه
    ميشه دلايلي را كه گفتيد بعدا ميگم را همين الان بيان كنيد تا ببينم دلايلتون تا چه حد منطقيه
    دوستان ديگه هم اگه ميشه نظراتشون را بيان كنن
    فعلا نمیشه! دارم تحقیقاتما کامل میکنم خودم fw490DFB دارم و کیفیتشا با fw45 و fw46 مقایسه میکنم! نتایجا به زودی اعلام میکنم.
    اگه فعلا عجله داری میتونی به متخصصین تعمیر نوت بوک مراجعه کنی! البته با وقت قبلی
    خودشون جوابتا خواهند داد! اکثرا تا حالا نوت بوک های امریکاییا ندیدن چون خرابی نداشته!اما تا دلت بخواد در مورد چینی ها حرف وسه گفتن دارن

داره خودمونی میشه tonyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فعلا نمیشه! دارم تحقیقاتما کامل میکنم خودم fw490DFB دارم و کیفیتشا با fw45 و fw46 مقایسه میکنم! نتایجا به زودی اعلام میکنم.
    اگه فعلا عجله داری میتونی به متخصصین تعمیر نوت بوک مراجعه کنی! البته با وقت قبلی
    خودشون جوابتا خواهند داد! اکثرا تا حالا نوت بوک های امریکاییا ندیدن چون خرابی نداشته!اما تا دلت بخواد در مورد چینی ها حرف وسه گفتن دارن
    نه دوست عزيز اصلا جوابي كه دادي منطقي نبود وصرفا بدليل داشتن اين لپ تاپ و اينكه خودت را قانع كني كه چرا براي اون لپ تاپ پول بيشتري نسبت مدل مشابه چينيش دادي اينگونه جواب دادي
    قضاوت بمونه به عهده حرفه اي ترهاش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا یه نوتبوک میخوام بگیرم راهنمایی کنید لطفاً:
    نوتبوک کاری میخوام،
    وزن مناسب داشته باشه اگر نمایشگرش "14 باشه خیلی بهتره حتی 13 هم بد نیست،
    قیمتش زیر 1 تومن باشه،
    کیفیت ساخت خوبی داشته باشه،
    کارت گرافیک برام مهم نیست اصلاً و هرچی خنکتر باشه بهتر،
    شارژ مناسبی هم داشته باشه.
    خودم بشدت T400 رو دوست دارم ولی قیمتش به بودجه من نمیخوره (واقعاً خدای نوتبوک کاری هست).
    مرسی میخوام فردا برم بگیرم فقط نمیدونم چی بگیرم مدتیه از بازار دورم واصلاً نمیدونم چه خبره. فقط این HP DV4 دیدم چطورن اصلاً مالی هست.
    Last edited by milky way; 21-08-2009 at 20:56.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

اکثر نوت بوک های msi در این محدوده قیمت هستن ، ساخت چینه و توسط شرکت Matrix وارد ایران میشه.نوت بوک های خوبی هستن اما در این محدوده قیمت نوت بوک های acer مناسب تر بنظر میرسن
    این سی پی یو در چه حدی هست؟Intel® Atom™ N280
    از سلرون 2 بهتره؟

نظرت در مورد نوت بوکهای
    x slimm 400 x slim 600
    EX401
    EX620
    قیمت این 4 نوت بوک رو هم اگه میشه لطف کنید و بگید کدوم بهتره
    Last edited by zimka_14162; 22-08-2009 at 01:16.

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

با سلام
    تفاوت سری‌های مختلف سونی در چی هست و کلاً این سونی چه سری‌هایی تولید کرده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •