سلام،دوستان نامحدود برنزی،نقره ای و طلایی تو سرویسای آسیاتک چه فرقی با هم دارن؟
سرویسای نامحدودشون بعد از یه مدت محدود نمیشن؟(مثلا بهونه بیارن و بگن شما پر مصرف هستین).
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام،دوستان نامحدود برنزی،نقره ای و طلایی تو سرویسای آسیاتک چه فرقی با هم دارن؟
سرویسای نامحدودشون بعد از یه مدت محدود نمیشن؟(مثلا بهونه بیارن و بگن شما پر مصرف هستین).
128 برنزی سرعتش 20 تا 16 - طلائی 40 تا سرعت میده و نقره ای 30 متوسط میده.
256 برنزی 30 تا میده- نقره ای 40 تا یا بیشتر هم شاید بده-طلائی 60 تا میده
نا محدود نوسان زیاد داره.
تازه اون اپراتور هم میگفت که نا محدود نگیر سرعتش خیلی پایینه.
خودشون سرعت رو واقعی کردن باز برای چی بهونه در بیارن مطمئن باش سرعتت انقدر پایینه که نمیتونی اونقدر هم دانلود کنی.
اگه میخوای 1 مگ بگیر که حداقل سرعت دانلود قانونی 120 باشه.
Last edited by hossein019940; 28-03-2013 at 09:28.
سلام
دوست عزيز اين پورت 5مگ از اول براتون بود يا اينكه بعدا گفتيد براتون 5مگ كردن ؟
اگه سرويس جديد بگيريم روي 4مگ باشه بگيم روي 5ميبرنش يا نه ؟
ممنون
کاربردی نداره، پورتتو پنج مگ باشه نویز خط بالا میره... سرویس دو مگ محدود اکانتینگش رو چهارمگه
هیچ سرویسی ندارن که بالاتر از این سرعت بده
آسیاتک تمام سرویس هاشو 4 مگ میبنده.سرعت رو طبق اون سرویس میده که خریدی یعنی خودشون سرعت دانلود رو محدود میکنن.
چه سایت های دیگه ای مثل این سرورشون توی ایرانه واسه دانلود ؟
مرسی دوست عزیز.اگه ممکنه لطف کنید واسه 512 هم بگید.
منظورتون از نوسان زیاد چیه؟یعنی ممکنه از این سرعتهایی که گفتید پایین تر هم بیاد؟
512طلا ئی بین 80 میده-نقره ای 60-برنزی با نوسان شاید تا 45 بره.
البته این سرعت ها با نوسان گفتم شاید بالا بره شاید هم پایین تر هم بیاد ولی از من میشنویی حجمی بخر سرعتت بالاتره.
تازه مثلا 128 طلائی رو زده 12 گیگ هدیه اون هدیه سرعتش 400 میشه بعد از او 12 گیگ سرعتت عادی میشه برای تمام سرویس های نا محدود طلائی و نقره یه حجم سرعت بالایی گذاشتن
بهترین سایتی که در ایران سرور داره،سافت گذره.اکثر سایتهای دانلود و سایتهای دارای سرویس دانلود برای کیفیت و البته امنیت بیشتر،سرور خارج از ایران میگیرند.
شما که همه رو گفتی،یک مگ رو هم میگفتی....خود پشتیبانی هم میگفت که بجز سرعت اولیه،سرعت طرحهای طلایی نقره ای بنزی با هم تفاوت داره.
در ارائه سرویس نامحدود،پارس آنلاین حجم بسیار بیشتری هدیه میده.
من الان دوره ام تما شد رفت -1 روز و اینترنتم قطع شد.برقراري موقت 3 روزه را فعال کردم اینترنتم وصل شد! الان من 3روز وقت دارم یا نه تا 30 روز؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)