تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 949 از 1045 اولاول ... 449849899939945946947948949950951952953959999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,481 به 9,490 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ei8ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان
    احتمالا سوالم تکراریه اما تاپیک هم ماشاا... خیلی صفحه داره

مشکلم اینه که بعد از نصبِ endnote سربرگش به ورد 2013 م اضافه نمیشه، تو add-ins هم چیزی نمیاد که انتخابش کنم
    ویندوز هم 8.1 64 بیتی هست

اندنوت x7 گرفتم درست شد اول با x4 امتحان میکردم
    Last edited by ei8ht; 29-08-2014 at 01:28.

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

سلام

گاهی موقع سیو کردن با پیام زیر مواجه میشم علت چیست و راه حل؟ مرسی

سلام

مورد دوم هم احتمالا بخاطر این هست که متن رو مستقیما در یک فایل dotm که شامل Template میشه نوشتید. در صورتی که وقتی نیاز به استفاده از یک Template خاص هست، باید یکبار فایل Template رو اجرا کنید، بعدش بدون هیچ دستکاری خاصی، ابتدا یه Save as docx بگیرید و سند خالی رو دستکاری کنید.

Justify Medium و High میشه ولی تقریبا بی معنی هست، چون کاراکترهای ناپیوسته(مثل زبان لاتین) یه اندازه ی مشخصی دارن و تنها کاراکتر منعطفش فضای خالی هست.نمیشه مثلا از مــــــــ در زبان لاتین استفاده کرد و E رو کشید.

اما من اصلا تا به حال از تمپلیت ها استتفاده نکردم و این نمی تواند علت به وجود امده باشد و همیشه طبق معمول صفحه خالی باز می کنم و مینویسم و بعد اتمام کار سیو اما گاهی هنگام سیو این پنجره ظاهر می شود و بعد ان هم خطا میدهد که امکان دارد اطلاعالت در ورد شما به درستی ذخیره نشود لطفا راه حل و علت مرسی
    Last edited by sky1sky; 30-08-2014 at 02:37.

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

​میخوام هنگامی که روی آیکون ورد 2013 کلیک میکنم مستقیم وارد ورد بشه و چیزهای اضافه رو نیاره چکار کنم؟
    Last edited by FOURTH RETURN; 30-08-2014 at 20:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام متن شما مشکل خیلی داره...
    چندتاش رو بگم:
    1) شماره گذاری معادله ها و تصاویر بهتره با Caption باشه و بصورت اتوماتیک نه عدد.
    2) استایل Normal رو درست تنظیم نکرید و هر جای متن که خواستید قالب رو تنظیم کردید.
    3) برای ایجاد فاصله و قرار دادن متن در دوطرف خط، بهتره از Center استفاده کنید و فاصله ها با Tab زده بشه نه Space. چون Tab منعطف تره و ستون به ستون تنظیم میکنه.
    4) برای هدینگ ها مناسب تر هست که که یه مقداری فاصله بیشتری داده بشه. یعنی عمق هدینگ 2 نسبت به 1 بیشتر باشه.

- اعداد درون متن(نه معادله) برای شما فارسی هستن یا انگلیسی؟

این گزینه رو عوض کنید، درست میشه:

گفتم که، بولت یه کاراکتره، اینم کاراکتر بولت •
    قبل از هر جمله از تو Insert > Symbol یکی وارد کن، بگردی پیداش میکنی، یا همین بولت بالا رو کپی کن.

سلام.
    اون فاصله ها بعضی اوقات پیش میاد و اگر استایل ها درست تنظیم باشن با چندتا فاصله پاک کردن و ... و نهایتا یه آپدیت بزنید باید درست بشه، به هر حال تنظیماتش از اینجاس:
    خیلی ممنون دوست عزیز از راهنماییتون اما ممنون می شم اگه بتونید بیشتر راهنماییم کنید یعنی دقیقا می خواستم بدونم چه کار باید بکنم تا اون فاصله های اضافی از بین برن و دیگه برای خودشون بر نگردن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام من چند تا مشکل تو وورد دارم که اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

1- اولا اینکه شماره سرفصلها تو فهرست بعضیاش فارسی و بعضیاش انگلیسی است مثل شکل زیر، چی کار کنم همش فارسی شه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- چطور میتونم عنوان فصلها رو بدون شماره قبلش در صفحه اول هر فصل مثل عکس زیر کنم
    ولی در فهرست مثل عکس زیر ظاهر بشه

3- چطور می تونم فهرست بندی شکلها رو همانند شکل زیر بکنم

یعنی قبل از شماره شکلها، دیگه کلمه شکل رو ننویسه
    Last edited by w700a; 31-08-2014 at 05:24.

6. 2 کاربر از w700a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام
    روی استایل مورد نظر(مثلا Heading 1) راست کلیک بزنید و گزینه ی سوم که Select data باشد رو انتخاب کنید و اون تنظیمات حروف بزرگ رو اعمال کنید:

چون تنظیمات Capital یه چیز کلی هست تو استایل ها قرارش ندادن.

مورد دوم هم احتمالا بخاطر این هست که متن رو مستقیما در یک فایل dotm که شامل Template میشه نوشتید. در صورتی که وقتی نیاز به استفاده از یک Template خاص هست، باید یکبار فایل Template رو اجرا کنید، بعدش بدون هیچ دستکاری خاصی، ابتدا یه Save as docx بگیرید و سند خالی رو دستکاری کنید.

Justify Medium و High میشه ولی تقریبا بی معنی هست، چون کاراکترهای ناپیوسته(مثل زبان لاتین) یه اندازه ی مشخصی دارن و تنها کاراکتر منعطفش فضای خالی هست.نمیشه مثلا از مــــــــ در زبان لاتین استفاده کرد و E رو کشید.
    داداش من که تو کتاب یا فایل دیدم که جاستیفی کردنش صاف بود!

در آغاز فعالیت kingmichael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام ،
    یه سوالی داشتم ،
    چطور میشه با word 2010 یه فایل pdf درست کرد به طوری که پس از تبدیل ، متن فایل pdf قابل کپی کردن نباشه !؟

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

اما من اصلا تا به حال از تمپلیت ها استتفاده نکردم و این نمی تواند علت به وجود امده باشد و همیشه طبق معمول صفحه خالی باز می کنم و مینویسم و بعد اتمام کار سیو اما گاهی هنگام سیو این پنجره ظاهر می شود و بعد ان هم خطا میدهد که امکان دارد اطلاعالت در ورد شما به درستی ذخیره نشود لطفا راه حل و علت مرسی
    من درست نمیدونم، چون برای خودم اتفاق نیفتاده، ولی تنظیمات ورد رو چک کنید ببینید تیک گزینه ی مشخص شده گذاشته شده یا نه؟ برای من غیرفعاله:
      محتوای مخفی: تنظیمات 

​میخوام هنگامی که روی آیکون ورد 2013 کلیک میکنم مستقیم وارد ورد بشه و چیزهای اضافه رو نیاره چکار کنم؟
    گزینه ی زیر رو مثل تصویر غیرفعال کنید... File > Options

خیلی ممنون دوست عزیز از راهنماییتون اما ممنون می شم اگه بتونید بیشتر راهنماییم کنید یعنی دقیقا می خواستم بدونم چه کار باید بکنم تا اون فاصله های اضافی از بین برن و دیگه برای خودشون بر نگردن
    اول تمام فاصله هایی که ایجاد کردید رو پاک کنید.
    بعد با استفاده از Text Align مناسب،(مثلا Justify Low یا Center) استایلها رو آپدیت کنید. در نهایت هم برای ایجاد فاصله برای دو کلمه سعی کنید از Tab استفاده کنید.

سلام من چند تا مشکل تو وورد دارم که اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

1- اولا اینکه شماره سرفصلها تو فهرست بعضیاش فارسی و بعضیاش انگلیسی است مثل شکل زیر، چی کار کنم همش فارسی شه؟

2- چطور میتونم عنوان فصلها رو بدون شماره قبلش در صفحه اول هر فصل مثل عکس زیر کنم
    ولی در فهرست مثل عکس زیر ظاهر بشه

3- چطور می تونم فهرست بندی شکلها رو همانند شکل زیر بکنم

یعنی قبل از شماره شکلها، دیگه کلمه شکل رو ننویسه
    1) اگر استایل نرمال Right to Left و کاملا به درستی تنظیم شده باشه و همچنین، در قسمت File > Word Options <Advanced اون حالت نمایش شماره ها بصورت Context باشه، هر جا انگلیسی نوشته باشید، شماره هم انگلیسی و هرجا هم فارسی نوشته باشید، کلمه فارسی نوشته میشه. اگر میخواید همیشه فارسی باشه باید بجای Context از Hindi استفاده کنید که پیشنهاد نمیکنم. این حالتی هست که برای Context اتفاق میفته:

با تغییر زبان، شکل عدد هم تغییر میکنه که برای Hindi یا System اتفاق نمیفته و همه یا فارسی نوشته میشن یا لاتین.

2) فکر میکنم اینطوری باشه:
    در حالی که Numbering برای هدینگهای شما فعال نیست، موقع درج فهرست عناوین، از بخش Modify... برید Numbering رو برای TOC در سطوح مختلف فعال کنید. (TOC1 برای Heading 1 و ... البته این اختصاص از بخش Options کنار همون Modify و در پنجره ی درج فهرست عناوین تعیین میشه).
    روشش، بدون شرح مثل عکس زیر هست، به ترتیب عددها دقت کنید:

3) موقع درج فهرست شکلها، تیک زیر رو غیرفعال کنید:

داداش من که تو کتاب یا فایل دیدم که جاستیفی کردنش صاف بود!
    من گفتم که تقریبا Justify و Justify Low و Left یکسان هستن برای خطوط کاملا پر، فقط Justify Medium و High خطوط رو به هم میریزن و فاصله های اضافی ایجاد میکنن بین کلمات.
    سلام ،
    یه سوالی داشتم ،
    چطور میشه با word 2010 یه فایل pdf درست کرد به طوری که پس از تبدیل ، متن فایل pdf قابل کپی کردن نباشه !؟
    فکر کنم بعضی نرم افزارها قابلیت انکود کردن کاراکتر رو داشته باشن... شاید نرم افزاری مثل Adobe Acrobat بتونه چنین کاری بکنه.
    در کل بهتره ذکر کنید: "کپی با درج منبع بلامانع است". اجازه ی استفاده از متن خود رو به دیگران بدید.

اگر هم کاملا حاصل تحقیقات خودتون هست و یه چیز جدید و مهم(مثلا یه پروژه ی تحقیقاتی مهم) و صرفا گردآوری و ویرایش نبوده، پیشنهاد میکنم به جای ساخت هر گونه فایل دیجیتالی قابل کپی توسط کامپیوتر، متن خودتون رو با واترمارک پرینت کنید و پرینت شده اش رو در اختیار دیگران بگذارید.

10. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت kingmichael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

فکر کنم بعضی نرم افزارها قابلیت انکود کردن کاراکتر رو داشته باشن... شاید نرم افزاری مثل Adobe Acrobat بتونه چنین کاری بکنه.
    در کل بهتره ذکر کنید: "کپی با درج منبع بلامانع است". اجازه ی استفاده از متن خود رو به دیگران بدید.

اگر هم کاملا حاصل تحقیقات خودتون هست و یه چیز جدید و مهم(مثلا یه پروژه ی تحقیقاتی مهم) و صرفا گردآوری و ویرایش نبوده، پیشنهاد میکنم به جای ساخت هر گونه فایل دیجیتالی قابل کپی توسط کامپیوتر، متن خودتون رو با واترمارک پرینت کنید و پرینت شده اش رو در اختیار دیگران بگذارید.
    مشکل اینجاست که کمتر کسی تو ایران به قانون کپی رایت احترام میزاره !!!
    امکان چاپ کار اونم تو حجم وسیع رو ندارم ، میخوام به صورت pdf باشه تا همه بتونن به راحتی دسترسی داشته باشن !
    نرم افزار هایی که برای باز کردن قفل فایل ها رو کمتر میشناسن ، من خودم با چند تاشون کار کردم ولی خیلی دقیق ، مخصوصا برای متن فارسی عمل نمیکنن !
    ممنون بابت پاسخگوییت ولی من جوابم رو نگرفتم ممنون میشم یک نفر توضیح بده

12. این کاربر از kingmichael بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

من گفتم که تقریبا Justify و Justify Low و Left یکسان هستن برای خطوط کاملا پر، فقط Justify Medium و High خطوط رو به هم میریزن و فاصله های اضافی ایجاد میکنن بین کلمات.
    مشکل از خود متن بوده انگار بعد هر خط انتر زده بودن. مشکل اصلی از اینه که متن رو از PDF کپی کرده بودن تو ورد بعد جاستیفی میکردم قاطی میشد فک کنم! یه جورایی بعد هر سطر انتر داشت. بعد تک تک سطر ها رو درست کردم بعد درست شد.

یه سوالات دیگه:

وقتی با سیو از به pdf سیو میکنم اعداد تو pdf انگلیسی میشه و مشکل دیگه اینه که مثل خود ورد تحویل نمیده تغییرات زیادی میده. مثلا ریاضی تایپ کردی توش میبینی تو ورد قاطی شده یا برداشته و یکم ور میرم درستش میکنم. من که تنظیماتش ندیدم تو قسمت سیو pdf که این مشکلات رو رفع کنه.

و
    یه فایل ورد هست که صفحه 73 بعد میبینی صفحه 75 هست 74 نیست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •